bugün
- izmirli kızların verici olması34
- habire1275
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- anın görüntüsü18
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak4
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi10
- cilgincapkin13
- arkadaşlar bu ne2
- lionel messi10
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ben senin yerinde olsam5
- bir ay çaylak olmak4
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- en sevilen su markası3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- şu anda çalan şarkı2
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- hiyeroglif dilleri2
- sakız falı2
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler2
- suca suruklenen cocuk7
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yazdığı artı oy alan yazar4
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- temmuz6
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- yorgun mermi13
- burhaniye6
- aslan3
- aşık olmak2
- sokak köpeği3
- futbol6
http://www.sanalsecim2007.com
Sanal Seçim Türkiye Cumhuriyeti'nde yapılacak olan 2007 genel seçimlerinin öncesinde nabız tutmak için kurulmuş bir sitedir.
Sitedeki oylama sonuçları bir bilgisayardan sadece 1 oy verilecek şekilde düzenlenmiştir.
Sonuçlar ve site hiçbir taraf,parti,siyasi görüş gözetmeksizin düzenlenmiştir.
Her bilgisayardan bir oy kullanılması oylamanın gerçekçiliğini yansıtacaktır.
Sitedeki oy pusulası ve siyasi partilerin web siteleri Alfabetik sıraya göre dizilmiştir. Herhangi bir öncelik yada önem sırası yoktur.
Kamuyoyu yoklaması yapmak için kurulmuş olan sitemizin herhangi bir resmi makam,siyasi parti yada benzeri kurum ve kuruluşlarla hiçbir ilişkisi yoktur.
Sanal Seçim Türkiye Cumhuriyeti'nde yapılacak olan 2007 genel seçimlerinin öncesinde nabız tutmak için kurulmuş bir sitedir.
Sitedeki oylama sonuçları bir bilgisayardan sadece 1 oy verilecek şekilde düzenlenmiştir.
Sonuçlar ve site hiçbir taraf,parti,siyasi görüş gözetmeksizin düzenlenmiştir.
Her bilgisayardan bir oy kullanılması oylamanın gerçekçiliğini yansıtacaktır.
Sitedeki oy pusulası ve siyasi partilerin web siteleri Alfabetik sıraya göre dizilmiştir. Herhangi bir öncelik yada önem sırası yoktur.
Kamuyoyu yoklaması yapmak için kurulmuş olan sitemizin herhangi bir resmi makam,siyasi parti yada benzeri kurum ve kuruluşlarla hiçbir ilişkisi yoktur.
chp'nin ortalığı silip süpürdüğü ankettir şu ana kadar. neyse ki her anket geçeğe dönüşmüyor.
chpnin bu kadar oy aldığını görünce hakkaten sanal olduğu ortaya çıkan platform.
tabi genç parti - chp ittifakı olursa bu yorumum değişir.
tabi genç parti - chp ittifakı olursa bu yorumum değişir.
her kesimden katılan insanın çoğalmasıyla birlikte, sağlıklı hale gelip seçimler hakkında fikir yürütebilmemize yardımcı olacak site.
oy kullandıktan hemen sonra kackisiyiz.com a iframe açan ama akabinde ''site hiçbir taraf,parti,siyasi görüş gözetmeksizin düzenlenmiştir'' diyen site.
Ben buna gülüyorum ya.
edit: üstelik kackisiyiz.com a her giren o sitedeki sayısının 1 hane yükselmesini sağlıyor.yani ben kackisiyiz.com daki düşünceleri desteklemesem bile şuan desteklemiş gibi oldum.
Ayrıca kackisiyiz.com 'dan popup açılan site.ve oy kullananların büyük çoğunluğu o siteden gelenler olduğu için hiçbir objektiflik taşımamaktadır.
Normal objektif bir ankette Akp fark atacağı için ulan bi site açalım sadece solcuları sokup chp yi birinci yapalım sora girip sözlükte hava atalım diyerek açılmış bir sitedir.
Ben buna gülüyorum ya.
edit: üstelik kackisiyiz.com a her giren o sitedeki sayısının 1 hane yükselmesini sağlıyor.yani ben kackisiyiz.com daki düşünceleri desteklemesem bile şuan desteklemiş gibi oldum.
Ayrıca kackisiyiz.com 'dan popup açılan site.ve oy kullananların büyük çoğunluğu o siteden gelenler olduğu için hiçbir objektiflik taşımamaktadır.
Normal objektif bir ankette Akp fark atacağı için ulan bi site açalım sadece solcuları sokup chp yi birinci yapalım sora girip sözlükte hava atalım diyerek açılmış bir sitedir.
hiçbir taraf, parti, siyasi görüş gözetmeden düzenlenen sitedir. kackisiyiz.com'a iframe açsada kackisiyiz.com'da yer alan hedef;
--spoiler--
HEDEFiMiZ BÜYÜK ATATÜRK'ÜN KURDUĞU TÜRKiYE CUMHURiYETi'Ni , LAiK , DEMOKRATiK VE SOSYAL BiR HUKUK DEVLETi ÇiZGiSiNDE TUTMAKTIR!!!
--spoiler--
zaten böyle bir hedefi olmayan kişinin gideceği yer ya iran'dır ya da kuzey ırak'ta ki pkk kamplarıdır.
edit: siyaseti futbol karşılaşması gibi görüp, partileri futbol takımı zanneden ve sanal ortamdaki sonuçları bile çekemeyen seçmenlerle bu ülke zerre ilerlemez.
--spoiler--
HEDEFiMiZ BÜYÜK ATATÜRK'ÜN KURDUĞU TÜRKiYE CUMHURiYETi'Ni , LAiK , DEMOKRATiK VE SOSYAL BiR HUKUK DEVLETi ÇiZGiSiNDE TUTMAKTIR!!!
--spoiler--
zaten böyle bir hedefi olmayan kişinin gideceği yer ya iran'dır ya da kuzey ırak'ta ki pkk kamplarıdır.
edit: siyaseti futbol karşılaşması gibi görüp, partileri futbol takımı zanneden ve sanal ortamdaki sonuçları bile çekemeyen seçmenlerle bu ülke zerre ilerlemez.
kackisiyiz.com kim ne derse desin cumhuriyet mitingi için yapılmış bir sitedir.Ve kackisiyiz.com dan açılan popup ile gelen kullanıcıların büyük çoğunluğunun chp yi seçmesi kaçınılmazdır.
Madem önemi yok ozaman neden kackisiyiz.com dan popup açıldığının bir açıklamasını yapması gereken komik sitedir.
49.4% Chp
pek yapmacık durdu yahu.
--Hepsini geçtik neden oy verdikten sonra kackisiyiz.com a iframe ile yönlendirme yaptığınıda(her bir yönlendirme sayacın birkez yükselmesi demektir) açıklaması gerekmektedir.
Madem önemi yok ozaman neden kackisiyiz.com dan popup açıldığının bir açıklamasını yapması gereken komik sitedir.
49.4% Chp
pek yapmacık durdu yahu.
--Hepsini geçtik neden oy verdikten sonra kackisiyiz.com a iframe ile yönlendirme yaptığınıda(her bir yönlendirme sayacın birkez yükselmesi demektir) açıklaması gerekmektedir.
chp nin dıger partılere fark attıgı ankettir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar