bugün
- beni özleyenler elime mum diksin10
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- inşaat gürültüsü4
- la diyen kadın3
- slip mayo giyen erkek4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- ioçk'nın müziği4
- arkadaşlar naber ya3
- en köylü özelliğiniz4
- beynin dopamin salgılamaması2
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- sözlük çok bozdu3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- çomar müzikleri3
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- sidretü l münteha4
- türk ateisti7
- zorunlu eğitim7
- yanık akrep dumanı çekmek5
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek3
- yunanistan29
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması2
- şimdi mokv olacaktı4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- dünüşü4
- seferihisar2
- en son aldığınız iltifat14
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- sevişirken video çekmek11
- z kuşağı8
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- şımarık insan belirtileri2
- la ilahe illallah3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- tekne turu14
- ali vefa6
- sabahın köründe denize girmek3
- dekolteye bakar mısınız15
- irmik helvası vs un helvası18
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- eğitimin anlamsızlığı3
Bir zamanların efsane çizgi filmi. Maalesef yerini anlamsız çizgi filmlere bırakmıştır. Özleniyor.
Sonunu acayip merak ettiğim çizgi film. Acaba akuyu yenebilecek mi?
Ben ölmeden gelsin su son bölüm ya.
Ben ölmeden gelsin su son bölüm ya.
Televizyon izleyicisinin tanık olduğu en iyi çizgi dizilerden. Aynı zamanda sessiz. Kafa şişirmiyor, evet.
Jack, canımsın!
Jack, canımsın!
"Aku, kötülük affedilemez!"
Reyizin favori sözüdür.
Reyizin favori sözüdür.
lan efsane gibi efsane, çocuk zekasına değil yetişkin zekasına yönelik çizgi film.
kesinlikle bu tarz çizgi filmleri izleyen çocukların zeka, tespit ve analiz seviyesi daha gelişmiş oluyor. küçük kuzenlerimle beraber oturup izlerdim, şimdi aşırı gözlemci-komik çocuk oldular.
daha önce de yazmıştım, bir bölümünde samurai jack bacaklarına taş bağlayıp antrenman yapıyor ve daha da güçleniyordu. bölüm sonu öylesine etkilenmiş ve içimiz güçle dolmuştu ki, bacaklarımıza kırlentleri bağlayıp koca koca insanlar koltuktan koltuğa atlamaya başladık aq. bu da böyle bir anımdır.
ayrıca aku reis ve mojo jojo'ya hayvan gibi gülerim. lav.
kesinlikle bu tarz çizgi filmleri izleyen çocukların zeka, tespit ve analiz seviyesi daha gelişmiş oluyor. küçük kuzenlerimle beraber oturup izlerdim, şimdi aşırı gözlemci-komik çocuk oldular.
daha önce de yazmıştım, bir bölümünde samurai jack bacaklarına taş bağlayıp antrenman yapıyor ve daha da güçleniyordu. bölüm sonu öylesine etkilenmiş ve içimiz güçle dolmuştu ki, bacaklarımıza kırlentleri bağlayıp koca koca insanlar koltuktan koltuğa atlamaya başladık aq. bu da böyle bir anımdır.
ayrıca aku reis ve mojo jojo'ya hayvan gibi gülerim. lav.
finalini merak ettiğim çizgi filmdir.
reis her karşılaşmasında akuyu döverdi. lakin bir kere taramalı tüfeğe karşı galibiyeti yok. hep " kodumun salağı bi taramalı al" demek istemişimdir akuya.
reis her karşılaşmasında akuyu döverdi. lakin bir kere taramalı tüfeğe karşı galibiyeti yok. hep " kodumun salağı bi taramalı al" demek istemişimdir akuya.
Robotlarin ve araclarinin 60 li yillara gondermeleri beni bitiren cizgi film. Mistik havasi uyusturucu etkisi yaratir.
Orospu çocuğudur.
çok ciddi, ağır, kerli ferli bir karakter ve ağır konulu çizgi film sandıydım.
herif sıfır numara şabalakmış lan.
herif sıfır numara şabalakmış lan.
ppg çizgifilminin profesörüne benzemektedir hala denk geldikçe izlerim.
yasuo'nun babasıdır.
Aku vs jack bi öldürenmedin be reis *
Takunyalı reis. Özlüyoruz.
En sevdiğim.
Ne izlerdim be.
Ben 10, Pokemon bilmem ne sikimdirik şeyler bitmiyo zilyon tane reboot bilmem ne yapiyolar da buna niye böyle oldu diye düşündürüyor.
Peygamber gibi adamdı samuray Jack.
Ben 10, Pokemon bilmem ne sikimdirik şeyler bitmiyo zilyon tane reboot bilmem ne yapiyolar da buna niye böyle oldu diye düşündürüyor.
Peygamber gibi adamdı samuray Jack.
Buggs Bunny, tom ve jerry ve roadrunner gibi sürekli kovalayıp çuvallamaca kaynayan çizgi dizi.
ne izlerdik be...
ne izlerdik be...
şerefsiz aku'nun düşmanı.
Yeni seriyle birlikte devam edecektir. Animasyonda nasil sanat yapilir, kanitidir.
----spoiler----
Jack ismini, gelecege ilk gittiginde oradaki birkac serseri robotun kendisine jack diye seslenmesi ve onun da bu ismi sevmesi sayesinde almistir.
300 spartaliya gonderme yapilan bolumle, jackin kendi icindeki kotulukle savastigi bolumler en iyileridir.
----spoiler----
----spoiler----
Jack ismini, gelecege ilk gittiginde oradaki birkac serseri robotun kendisine jack diye seslenmesi ve onun da bu ismi sevmesi sayesinde almistir.
300 spartaliya gonderme yapilan bolumle, jackin kendi icindeki kotulukle savastigi bolumler en iyileridir.
----spoiler----
Bu kez elimden kurtulamayacaksın akuuuu.
Finali var mıdır diye merak ettiğim animasyon dizisi. Genndy tartakovsky' nin müthiş kafasının kanıtı.
Sevdiğim dizi.
https://m.uludagsozluk.com/e/32543329/
https://m.uludagsozluk.com/e/32543329/
mükemmel ötesi bir çizgi dizidir.23 yaşında olmama rağmen bile arada sırada izlerim.şöyle bir mottosu var ki;jack, jack, samuray jack!
Dünyayı ele geçirmiş aku isimli ecinniyle savaşan kahraman samuray.
torrentte epey çizgi romanı bulunan kahraman. çizgi serisinde final yapılamadı galiba, finali merak edenler çizgi romanını okuyabilir.
intro'suna, koni seklindeki sapkasina, parmak arasi sensey terligine hasta oldugum ayni isimli cizgi filmin karakteridir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar