bugün
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı9
- halife olacağım6
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı22
- hilafet gelsin mi6
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- anın görüntüsü33
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi7
- kürtsüz türkiye9
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- dünyanın en güzel evi4
- amerikan kuklası halife2
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- gökten çikolata yağması4
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- sophie dee'nin memeleri2
- evliliğin anlamı8
- fenerbahçe14
- fesli alagavatın gençliği2
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- ismet gürbüz4
- atsızcı veletler2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- süleymancılar17
- washington stecanelo cerqueira2
- 16 ağustos 20264
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- asimilasyon harika bir şey5
- sidiki cherif2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
Samsun'da dereyatağında 6'sı çocuk 9 kişi selde boğularak öldü. Başka ülkelerde de insanlar doğal afetler nedeniyle ölür ama' devletin yanlış yere yaptığı' binada boğularak ölmez. Ölen o kapıcı ailelerinin o evlere yerleştiklerinde duydukları sevinci düşündüm,devletin yaptığı sağlam ve güvenilir evlere! yerleştiklerine, hayatlarını kurtardıklarına! inanmışlardı herhalde.
Niye dere yatağına yaptılar acaba binaları? Dere yatağına yapılan binalarda insanların öleceğini bilmemeleri imkansız, bunu bile bile niye yaptılar? Niye başka bir arazide değil de orada? Dere yataklarından en az yüz metre ötede olması gereken binalar niye yatağın içine inşa edildi? Bakanın ilk açıklamalarını okudum,devletin hiçbir suçu olmadığını öğrendim. Suç, taşan derede herhalde. Suç, devlete güvenip de o evlere yerleşen yoksullarda belki de. Ama devlette değil, hükümette değil, bakanda değil, bakanlıkta değil. Devlet, onları öldürdü.
Uludere'de yok bir şey, Tuzla tersanelerinde; yok bir şey, dere yatağında yapılan evlerde; yok bir şey, patlayan atölyelerde; yok bir şey, çöken madenlerde; yok bir şey. Ne var peki? ; Türkiye büyük devlet var, Osmanlı imparatorluğu var, Ortadoğu'ya biz nizam vereceğiz var, ecdadın yaptığından daha büyük! cami gösterişi var, fiyakalı nutuklar var, dalkavukluk edebiyatının en yağlanmışları var, pişkinlik var, yüzsüzlük var..
Niye dere yatağına yaptılar acaba binaları? Dere yatağına yapılan binalarda insanların öleceğini bilmemeleri imkansız, bunu bile bile niye yaptılar? Niye başka bir arazide değil de orada? Dere yataklarından en az yüz metre ötede olması gereken binalar niye yatağın içine inşa edildi? Bakanın ilk açıklamalarını okudum,devletin hiçbir suçu olmadığını öğrendim. Suç, taşan derede herhalde. Suç, devlete güvenip de o evlere yerleşen yoksullarda belki de. Ama devlette değil, hükümette değil, bakanda değil, bakanlıkta değil. Devlet, onları öldürdü.
Uludere'de yok bir şey, Tuzla tersanelerinde; yok bir şey, dere yatağında yapılan evlerde; yok bir şey, patlayan atölyelerde; yok bir şey, çöken madenlerde; yok bir şey. Ne var peki? ; Türkiye büyük devlet var, Osmanlı imparatorluğu var, Ortadoğu'ya biz nizam vereceğiz var, ecdadın yaptığından daha büyük! cami gösterişi var, fiyakalı nutuklar var, dalkavukluk edebiyatının en yağlanmışları var, pişkinlik var, yüzsüzlük var..
asıl şiddetlisi bugün gelecek demişlerdi. an itibariyle de gelmeye başladı sanıyorum!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar