bugün
- futbol14
- yazarların favori oyun karakteri10
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- para mı aşk mı sorunsalı8
- brezilya7
- islam barış dinidir4
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- ispanya3
- la liga3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- milan skriniar8
- osuruktan şiirler89
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- her filmde aynı karakteri canlandıran aktörler2
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- hakan fidan3
- türkiye5
- nervio varıdı nerede o11
- tai lung26
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- fenerbahçe19
- anın görüntüsü20
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- velvet50
- dolar isterse 100 olsun41
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- her şeyden önce sadece allah'ın zihni vardı2
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- telekinezi3
- kasımpaşa4
- yaprak3
- çorum4
- kanada3
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- nasreddinhoca3
- 22 ağustos 2026 espanyol real madrid maçı2
- 1948 arap israil savaşı8
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- alçak puşt3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- intihar aforizmaları2
- ismet gurbuz 202412
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
Samsun'da dereyatağında 6'sı çocuk 9 kişi selde boğularak öldü. Başka ülkelerde de insanlar doğal afetler nedeniyle ölür ama' devletin yanlış yere yaptığı' binada boğularak ölmez. Ölen o kapıcı ailelerinin o evlere yerleştiklerinde duydukları sevinci düşündüm,devletin yaptığı sağlam ve güvenilir evlere! yerleştiklerine, hayatlarını kurtardıklarına! inanmışlardı herhalde.
Niye dere yatağına yaptılar acaba binaları? Dere yatağına yapılan binalarda insanların öleceğini bilmemeleri imkansız, bunu bile bile niye yaptılar? Niye başka bir arazide değil de orada? Dere yataklarından en az yüz metre ötede olması gereken binalar niye yatağın içine inşa edildi? Bakanın ilk açıklamalarını okudum,devletin hiçbir suçu olmadığını öğrendim. Suç, taşan derede herhalde. Suç, devlete güvenip de o evlere yerleşen yoksullarda belki de. Ama devlette değil, hükümette değil, bakanda değil, bakanlıkta değil. Devlet, onları öldürdü.
Uludere'de yok bir şey, Tuzla tersanelerinde; yok bir şey, dere yatağında yapılan evlerde; yok bir şey, patlayan atölyelerde; yok bir şey, çöken madenlerde; yok bir şey. Ne var peki? ; Türkiye büyük devlet var, Osmanlı imparatorluğu var, Ortadoğu'ya biz nizam vereceğiz var, ecdadın yaptığından daha büyük! cami gösterişi var, fiyakalı nutuklar var, dalkavukluk edebiyatının en yağlanmışları var, pişkinlik var, yüzsüzlük var..
Niye dere yatağına yaptılar acaba binaları? Dere yatağına yapılan binalarda insanların öleceğini bilmemeleri imkansız, bunu bile bile niye yaptılar? Niye başka bir arazide değil de orada? Dere yataklarından en az yüz metre ötede olması gereken binalar niye yatağın içine inşa edildi? Bakanın ilk açıklamalarını okudum,devletin hiçbir suçu olmadığını öğrendim. Suç, taşan derede herhalde. Suç, devlete güvenip de o evlere yerleşen yoksullarda belki de. Ama devlette değil, hükümette değil, bakanda değil, bakanlıkta değil. Devlet, onları öldürdü.
Uludere'de yok bir şey, Tuzla tersanelerinde; yok bir şey, dere yatağında yapılan evlerde; yok bir şey, patlayan atölyelerde; yok bir şey, çöken madenlerde; yok bir şey. Ne var peki? ; Türkiye büyük devlet var, Osmanlı imparatorluğu var, Ortadoğu'ya biz nizam vereceğiz var, ecdadın yaptığından daha büyük! cami gösterişi var, fiyakalı nutuklar var, dalkavukluk edebiyatının en yağlanmışları var, pişkinlik var, yüzsüzlük var..
asıl şiddetlisi bugün gelecek demişlerdi. an itibariyle de gelmeye başladı sanıyorum!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar