bugün
- devlet kim lan6
- ben geldim naneler14
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması17
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- pandela tarzı entry gir6
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- 35 yaşında ölmek3
- 20263
- sözlükte flörtleşmek18
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- kaçak bey kullanmayan elektrik3
- mmm pandela poposu kocaman5
- tai lung ile revani yemek4
- wednesdayin annesi9
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz4
- sözlüğün zıvanadan çıkması2
- annenin ölmesi5
- ferdi özbeğen3
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- kuş ölür sen uçuşu hatırla2
- nelson pandela2
- eskişehir barlar sokağı2
- izlenmiş en kusursuz film8
- fuckbuddy3
- what will happen if'i m from this village2
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- azgın türbanlı10
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- tayyib i allah bile indiremez2
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- erkekleri taciz eden kadın3
- türk müsün6
- mavi gözlü erkek5
- sözlüğün kahve olması13
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- kızların çabuk büyümesi2
- ismet bin şerh'i çağmini vel astronomi el öklidevi2
iki mesajıyla adamı orta yerinden yarar. çok kral adamdır... *
kendisine gönülden şarkılar yolladığım, komik insan.
- leblebiyi kavurak, dumanını dumanını savurak, ah bici bici leblebici, ezilmiş badem içi...
- boşver aldırma, alırım diye kandırma, çok hoşuma gidiyor, sahildeki dondurma...
- leblebiyi kavurak, dumanını dumanını savurak, ah bici bici leblebici, ezilmiş badem içi...
- boşver aldırma, alırım diye kandırma, çok hoşuma gidiyor, sahildeki dondurma...
kendisi hakkında ortaya atılan bir iddia üzerine, hiç çekinmeden karakter analizi yapılan ve eleştirilen yazar. hele bir durun bekleyin, kendisi ne diyecek? birisi hakkında ortaya atılan bir iddianın hiç de etik olmaması, doğruluğu ispatlanmadan o kişinin yargılanabileceği anlamına gelmemelidir.
tanımam etmem. ayrıca insanı tanımam etmem demeye mecbur bıraktıran zihniyet, bi gidin artık.
tanımam etmem. ayrıca insanı tanımam etmem demeye mecbur bıraktıran zihniyet, bi gidin artık.
- salca anlat bakalım 19 - 20 yaş arası hatunlara nasıl davranmalı sözlükte?
- hıımmmmm, o sizin bildiğiniz gibi değil!
- nasıl yani?
- yani diyorum ki o işler sizin bildiğiniz gibi değil, server ı var, mesajı var, telefonu var...
- hııııı anladım ince diyorsun yani!
- eeee oğlummmmmm senelerimizi verdik kolay mı?
- hıımmmmm, o sizin bildiğiniz gibi değil!
- nasıl yani?
- yani diyorum ki o işler sizin bildiğiniz gibi değil, server ı var, mesajı var, telefonu var...
- hııııı anladım ince diyorsun yani!
- eeee oğlummmmmm senelerimizi verdik kolay mı?
cikarinbeniburdan ve salca moderatörlüğü bıraksın/#7367732
bana da olaylar anlatsın istediğimdir, üzülürüm sonra.
bana da olaylar anlatsın istediğimdir, üzülürüm sonra.
bursa halı sahalar bize dar part 10 zirvesinde kazanan takımin degerli oyuncusu olan mod.
konusmalarimda seviyeli olmaya calistim, saygi duydum, korktum resmen. saka yapiyorum, o da bizler gibi hali saha maci yapiyor, yemek yiyor, yuruyor. ama cidden saygi duyulasi bir kisi.
bir sonraki zirvede gorusmek dilegiyle, saygilar.
konusmalarimda seviyeli olmaya calistim, saygi duydum, korktum resmen. saka yapiyorum, o da bizler gibi hali saha maci yapiyor, yemek yiyor, yuruyor. ama cidden saygi duyulasi bir kisi.
bir sonraki zirvede gorusmek dilegiyle, saygilar.
daha yüzyüze görüşüp tanışmak nasip olmadı, lakin ne zaman işim düşmüşse koşturmuştur.
(bkz: sağ olsun)
(bkz: sağ olsun)
moderasyonda 10 kaplan gücünde olduğu söylenen, aşmış moderatör. takipçisiyim.
yardım sever moderatör. herkesle tek tek ilgilenir, hayatta kimseyi kırmaz, itinayla haksızlığın önündedir.
çok kafa adam. tam muhabbet adamı. bütün akşamki muhabbetler devamında meyhanedeki muhabbetler çok kraldı. son olarak bir sır verdi ama söylemem *
ilgisini esirgemeyen ulu moderatör. can-ı gönülden seviyoruz kendisini.
vakt-i zamanında bir beşiktaş-fenerbahçe maçında, bir beşiktaş-fenerbahçe maçında yapılabilecek en büyük kıyağı yapmış olan ulu manitu.
komiklik yapan, şaka komedisi. nası lan!?
Yazarların sorduğu soruları cevaplayan nazik ve şakacı moderatör.
güleryüzlü, sempatik insan. fıkraları ve hikayeleriyle gecemize renk katmıştır kendisi. ayrıca sözlükten de fena kazanmıyormuş öyle dedi kendisi. ekmek parası işte*.
bursa halı sahalar bize dar zirvesinde maça 5 dk kadar geç gelen gelir gelmez kaleye geçen kalede de fena bir performans göstermeyen ama ayağımın içiyle gönderdiğim şuta engel olamayan* mod. maç sonrası hoş muhabbetiyle de ortam sıcaklığına neşe katan neşeli kişilik.
halı saha zirvesinde maça geç gelmesinden dolayı maçtaki tek değişiklik hakkımızı oyuna alarak yaptığımız uludağ sözlük mensubu kişi*. girer girmez kaleye aldık kendilerini. öyle statü farkı yok halı sahada. son gelen geçer kaleye. her neyse muhabbetiyle varlığıyla hepimizi onurlandırmış kişidir. ayrıca yeteneklerini bir bir sergilemiştir..
bursa halı sahalar bize dar zirvesinde yenilmemizde en büyük paya sahip yazar. karşı takım güçsüz olmasın diye o kadroya ekledik kendisini, eklemez olaydık!
sözlükteki ilk maçıymış, ama bence memnun ettik kendisini. *
bizim takım resmen korktu yanlışlıkla ayağına çarparız da sonra sözlükteki akibetimiz noolur diye. *
sağ olsun gelmiştir ve hasret gidermişizdir.
sözlükteki ilk maçıymış, ama bence memnun ettik kendisini. *
bizim takım resmen korktu yanlışlıkla ayağına çarparız da sonra sözlükteki akibetimiz noolur diye. *
sağ olsun gelmiştir ve hasret gidermişizdir.
evvela geçmiş olsun dileklerimizi sunduğumuz ve belini neden incittiğini merak ettiğimiz, pek sevgili modumuz.
acaba ne yapıyordu da beli incindi?
tahminleri alalım... *
acaba ne yapıyordu da beli incindi?
tahminleri alalım... *
kendisinin meğer doğum günüymüş. bu nedenle yazarlara hafta sonu yemek vereceğini duymuş olup, yeni yaşından önce, bu bonkörlüğünü kutlamak istedim. insanlar arası kaynaşma önemlidir. mutlu yıllar bu arada.
bugünün doğum günü çocuğudur. efenim ayrıca bana kendisi, doğum günüsünü kutlamadığım içinde epeyce kızmış, heran silinme tehdidiyle can çekişmeme sebebiyet vermiş uludağ sözlük moderatörüdür.
iyi ki doğdun
iyi ki doğdun
beni çaylaklıkla tehdit eden yazar. mod. olduğunu bilmiyordum şaşırdım. bu arada hoş geldin genç..
futbol oynadığını anladığım üstad yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar