bugün
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi9
- hünkar beğendi vs alinazik9
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması9
- parkta oturan adam3
- kova burcu erkeği akrep kadını5
- sözlükte aile kurmak3
- ortadoğu3
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- vurdurmaya giden kız sevinci2
- en lezzetli balık21
- 24 eylül 20263
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog3
- birikim yapmak5
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek3
- aşk kitabı2
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız3
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- ellerim bos gonlum hos5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı2
- padişaha ay saçmalama hünkarım diyen harem kadını2
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- acı gerçekler2
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- true nickli yazar24
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- lost vs prison break2
- yabancı bir ülkede yabancı birinin evinde uyumak2
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- nejat uygur2
- karşı cinsteki en itici özellik12
- ben geldim naneler13
- deprem2
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- sabahları nefret edilen şeyler10
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- gocu33
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- israil10
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
- anın görüntüsü25
- mansur yavaş14
Nicki çok komik olan yazar.*
sözlüğün en meme sever ve usta yazari. tebrikler.
'yetkililer sövemez' düşüncesini gerçekten idrak edemeyen bir yetkilidir.
ya hayır yetkisinin amına koyayım, gerçekten anlamıyorum hacı. nedir yani, sıkıntı nedir babuş?
ya hayır yetkisinin amına koyayım, gerçekten anlamıyorum hacı. nedir yani, sıkıntı nedir babuş?
yetki sikici insan. boş vakitlerde yetki sikiyormuş. *
radyoda aşırı kibar, incelikten kopacak fakat gel gelelim sözlükte içindeki bütün varoşluğu çıkartıyor. *
-sözlükte sövüyosun ya
+evet?
-radyoda da söv de göreyim!
+he gülüm he canım
-pis =/
+evet?
-radyoda da söv de göreyim!
+he gülüm he canım
-pis =/
benim burda en çok sevdiğim insanlardandır.
bakmayın şu sıralar geyik yaptığına burda yazılmış en güzel entrylerin sahiplerindendir. ayrıca kızsa da alınmam, sövse de iğrenç gelmez...bende özel bir yeri vardır. hep yazsın da okuyalım.
bakmayın şu sıralar geyik yaptığına burda yazılmış en güzel entrylerin sahiplerindendir. ayrıca kızsa da alınmam, sövse de iğrenç gelmez...bende özel bir yeri vardır. hep yazsın da okuyalım.
abi sen nirdasin kac gun? ne selam ne sabah ne ayar? oluyor mu boylaaa?
kanımca sözlükteki en kaliteli yazarlardan bir tanesi.
bol bol söver, birileri gelir nick altında yalar bunu, kendini kral zanneder. arkadaşta kafa süper, yalayıcılarında ayrı bi süper. ilginç valla.
(#22324173) ile üzmüş değerli yazar. kendisinin futbol hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum, kendisiyle futbol sohbeti de yapmam ama eskiden olduğu gibi yine oturur uzun uzun futbol dışı konulardan sohbet ederim bir gün fırsat bulursam, seve seve yaparım bunu.
#22539455 gece gece korkutma yazarıdır.
şizofren yazar.
Kedisi olan yazar. Siyam kedisi hem de.
Edıt: himalayan ve iranmış. göz doktoruna uğramam gerekiyor galiba.
Edıt: himalayan ve iranmış. göz doktoruna uğramam gerekiyor galiba.
serdar'a da atalay abi'ye de selam söyle reyiz.
uludağ ailesinden selam söyle.
uludağ ailesinden selam söyle.
Kendisi burada kimligini saklasa da aslinda cok buyuk bir sirkette ust duzey yoneticidir.
kimliğini saklamayan yazar.
baba radyoda dj dir kendisi. düzenli olarak dinlenilir. ses tonu çok naiftir kendisi de çok kibardır ama radyoda burda biraz ayıpçıl konuşuyor o da doğaldır ben bile küfür ediyorum ki çok efendi bir yazar olmama rağmen.
edit : tek iyi yazan kişi olarak yalakalık lafını üstüme alındım ve cevap veriyorum ne yalakalık yapacam lan kıskanç karı.
birileri hakkında iyi şeyler yazılması kötü kalpli cadı yazarlar tarafından karalanmaya çalışılıyor çünkü kıskançlar. kimsenin sevilmesini sevemezler. çatlayın emi adam beni tanımıyor bile ama ben onu seviyom sizene lan.
baba radyoda dj dir kendisi. düzenli olarak dinlenilir. ses tonu çok naiftir kendisi de çok kibardır ama radyoda burda biraz ayıpçıl konuşuyor o da doğaldır ben bile küfür ediyorum ki çok efendi bir yazar olmama rağmen.
edit : tek iyi yazan kişi olarak yalakalık lafını üstüme alındım ve cevap veriyorum ne yalakalık yapacam lan kıskanç karı.
birileri hakkında iyi şeyler yazılması kötü kalpli cadı yazarlar tarafından karalanmaya çalışılıyor çünkü kıskançlar. kimsenin sevilmesini sevemezler. çatlayın emi adam beni tanımıyor bile ama ben onu seviyom sizene lan.
Kendisi kimliğini burada saklamasa da cennet Mahallesi muhtar adayıdır.
arada sırada da ehliyetini, pasosunu falan saklar bu sözlük kişisi. böyle de bi değişik gizemli olma halleri, tuhaf işler.
buraya güya komik şeyler yazıp aklınca yalakalık yapmaya çalışanları admin yapıyolaymış.
Bugün öğlen hiç haberim yokken beni arayarak mutlu eden yazar. Radyo programında canlı yayına bağlayarak güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Umarım yolu daima açık olur. *
Bu adam bi anda ilyas salman olabilir
Bide bakmissin tipik cin kayserili olmuş. Bi rivayete görede sozlugun en cok kız kaldıran adamı. Hani ayağa kalkıyorlar yanlış anlaşılmasın.
Bide bakmissin tipik cin kayserili olmuş. Bi rivayete görede sozlugun en cok kız kaldıran adamı. Hani ayağa kalkıyorlar yanlış anlaşılmasın.
(#23405422)
sizde emre, volkan gibi ve caner gibi şeref yoksunu etikten uzak adamlar olduğu sürece melo'ya sahip çıkılmasına şaşıran yazar.
hiçbir galatasaraylı melo'nun karakterini taktir etmiyordur ama emre gibi adamlara anladığı dilden cevap verdiği için de içinin yağları eriyordur. emre bücürü sizde olduğu sürece melo'nun başımızın üzerinde yeri vardır.
kimse centilmenlikten, fairden bahsetmesin. belki de tarihimizin en naif başkanı olan özhan canaydın'a bile 90 dakika küfür edebilmiş taraftar grubu hele ki hiç konuşmasın. emre, volkan bir silahsa melo da bizim silahımız. taş atan adama gül atmak olmuyor, bazen roket atmak lazım melo gibi.
sizde emre, volkan gibi ve caner gibi şeref yoksunu etikten uzak adamlar olduğu sürece melo'ya sahip çıkılmasına şaşıran yazar.
hiçbir galatasaraylı melo'nun karakterini taktir etmiyordur ama emre gibi adamlara anladığı dilden cevap verdiği için de içinin yağları eriyordur. emre bücürü sizde olduğu sürece melo'nun başımızın üzerinde yeri vardır.
kimse centilmenlikten, fairden bahsetmesin. belki de tarihimizin en naif başkanı olan özhan canaydın'a bile 90 dakika küfür edebilmiş taraftar grubu hele ki hiç konuşmasın. emre, volkan bir silahsa melo da bizim silahımız. taş atan adama gül atmak olmuyor, bazen roket atmak lazım melo gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar