bugün
- claudian clouds33
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı20
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması5
- okan buruk8
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- meriç dükalığı8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak3
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- habire124
- tai lung12
- islamda namaz yoktur31
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- okan çık hesap ver4
- galatasaray10
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak2
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- sevdiğiniz yazarlar8
- kadir inanır'ın mirası4
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- fusya semsiyeli yabanci22
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- sözlük kızlarının kekleri24
- insanları birbirine düşürmek4
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- etli biber dolması5
- trabzonspor5
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- ölmek2
- kim koyarsa koysun gs'ye koyandan allah razı olsun2
- şemsiyeli benim3
- azerice bir not bırak2
- kürdistan10
- şemsiyeli lavuk5
- 18 eylül 2026 bayern münih union berlin maçı2
- sözlük yazarlarının anlık modu3
- thomas reis3
- bildiğiniz sure sayısı4
(bkz: konsolos)
az biraz nonoş yazar.
seçimden önce "muhafazakar kürtlerin yeri 13 yıldır belli" (bkz: halkı hdp nin kucağına iten akp zihniyetidir/#27945259) diye yazacak kadar, gerçeklerden kopuk, fazla kaçırdığı ayrandan mütevellit hayallerinde kurduğu bir dünyada yaşayan yazardır.
oysa seçimden önce uyardım: (bkz: halkı hdp nin kucağına iten akp zihniyetidir)... görüleceği üzere, saçmalayarak yanıt verdi.
olan ise şudur: (bkz: akp yi çökerten teslimiyetçiliği oldu).
oysa seçimden önce uyardım: (bkz: halkı hdp nin kucağına iten akp zihniyetidir)... görüleceği üzere, saçmalayarak yanıt verdi.
olan ise şudur: (bkz: akp yi çökerten teslimiyetçiliği oldu).
tamam en iyi, en süper sizsiniz allah aşkına artık yazma yazarı.
Babası belli olmayan zat. Fellik fellik babasını arıyormuş. Artık hangi merdiven altında doğduysa,yazık.
aktroll pkktroll karışımı ergen troll.
küfürbaz, yalancı ve müfteri yazardır.
yazdığı:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230166)
yanıtım:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230334)
yine yazdığı:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230460)
bu da kapağı:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230518)
yazdığı:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230166)
yanıtım:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230334)
yine yazdığı:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230460)
bu da kapağı:
(bkz: rte ye duyulan güven/#28230518)
(#28405091) Şahsıma yönelik kuran ayetlerinden örnek verdiğim için bana "angut" demiş sıçmık. Birilerine angut demeden önce sözlüğün amacını kavra gerizekalı ergen.
Bir konu olur üzerine başlık açılır yazar kendi yorumunu veya bilgisini katar. ben olan hikayeyi anlatıp sunum gerçekleştiriyorum, katılırsın katılmazsın. Sonuçta anlatılan bir olay, kur'anda geçen bir ayet söz konusu. Katılmıyorsan tez sunar çürütürsün.
Bir fikre, akıma karşı olabilirsin ama fikrini ortaya koyanlara angut demek senin hangi piyasanın malı olduğunu ortaya koyar.
Neyse buradan tekrar sesleneyim atatürk'e saygı duymayan (bak sevilmemesi sikimde değil saygıdan bahsediyorum) tüm orospu çocuklarının anasının amına kafam girsin.
Bir konu olur üzerine başlık açılır yazar kendi yorumunu veya bilgisini katar. ben olan hikayeyi anlatıp sunum gerçekleştiriyorum, katılırsın katılmazsın. Sonuçta anlatılan bir olay, kur'anda geçen bir ayet söz konusu. Katılmıyorsan tez sunar çürütürsün.
Bir fikre, akıma karşı olabilirsin ama fikrini ortaya koyanlara angut demek senin hangi piyasanın malı olduğunu ortaya koyar.
Neyse buradan tekrar sesleneyim atatürk'e saygı duymayan (bak sevilmemesi sikimde değil saygıdan bahsediyorum) tüm orospu çocuklarının anasının amına kafam girsin.
piçlerle muhattap olmaması gereken yazar.
(bkz: ölmemiş amk)
hadi yine iyisin yazarı.
kıçı başı ayrı oynayan, en tehlikeli insan versiyonu. yeri gelir kur an dan ayetlerle karşınıza çıkar, yeri gelir bir yazısında bursaspor aleyhinde edepsiz yorumlarına şahit olursunuz. kısaca bu tip insanların içi dışı bir değildir, evlerden ırak...
adam yerine koymadığım küfürbaz bir yobazdır.
fakat ısrarla arandığı için, küçük kafasının basmadığı meselelerde neyin ne olduğu, kendisine sövmeye tenezzül edilmeden izah edilmiştir: (bkz: rumeli71/#32747431).
fakat ısrarla arandığı için, küçük kafasının basmadığı meselelerde neyin ne olduğu, kendisine sövmeye tenezzül edilmeden izah edilmiştir: (bkz: rumeli71/#32747431).
muhafazakar ibneymiş başka söze gerek var mı, hem bunu kendi de itiraf ediyor. Cemil Çiçekçi'nin varoş versiyonu...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar