bugün
- 30 ağustos zafer bayramı16
- türklerin türkiye de asimile olması6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı6
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- tai lung44
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- 0 0 713
- nervio hamferdi8
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- zihin kontrolü2
- beklenti2
- şarap2
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- rafael leao33
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- ekt2
- cem yılmaz7
- baldız baldan tatlıdır3
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- tarihsizlik3
- mustafa kemal atatürk6
- aleksey batrakov11
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- amerika birleşik devletleri2
- tom holland5
- menzil cemaati ne üretiyor9
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- muhabbeti sarmayan kız3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- fenerbahçe24
- cumhur ittifakı2
- murat ağırel3
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- futbol10
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- junko furuta2
idealleri uğruna götünü dahi satabilecek insan tipidir. geçmişte para uğruna gs' yi satmış, birkaç gün önce de futbol federasyonu başkan adaylığı uğruna türkiye cumhuriyeti' ni satmıştır. evlerden ırak deyiminin eş anlamı.
Anıyoruz 1962-2017. Euroleague 20. Haftası Fenerbahçe-Galatasaray maçında açılan kağıtlar Fenerbahçe taraftarı 'şeytana' pabucunu ters giydirir.
gs nin bjk maçının kader maçı olduğunu söylüyor. aklınca gs ye gaz veriyor bjk yi yensinler diye. nasıl olsa gs den bir cacık olmaz ya gördü... tam bir kurnaz tilki.
Şu an trtspor da menfaatleri için alçalmakta.
Herhangi bir partinin ya da ideolojinin destekçisi değilim, olmamaya da çalışıyorum hala. Bu adama ve düşüncesini saygıyla anlatan, paylaşan herkese saygı duyarım. Bu kadar linç edilmesini de anlamayarak ülkemiz insanına bağlıyorum. Artık ülkemizde ne sağduyu var, ne saygı var ne de hoşgörü var. Günlük hayatımızda dahi insanların tahammülü kalmadı birbirine. Üzücü.
Bir insan herkesi sevmek zorunda değil, ya da nefret de etmek zorunda değil. O senin sevdiğini sevmiyor diye ya da nefret ettiklerinden nefret etmiyor diye linç etmek insanlık değildir. En azından benim vicdanım el vermiyor. insanız biz. Vicdanımız, duygularımız var. Eğer sırf birisi senin desteklemediğin düşünceyi ya da insanı destekliyor diye ölmesini isteyip, ölünce de haz duyacaksan vah halimize.
Bir insan herkesi sevmek zorunda değil, ya da nefret de etmek zorunda değil. O senin sevdiğini sevmiyor diye ya da nefret ettiklerinden nefret etmiyor diye linç etmek insanlık değildir. En azından benim vicdanım el vermiyor. insanız biz. Vicdanımız, duygularımız var. Eğer sırf birisi senin desteklemediğin düşünceyi ya da insanı destekliyor diye ölmesini isteyip, ölünce de haz duyacaksan vah halimize.
Oldum olası sevmediğim amip. Boşuna değilmiş.
evet diyen atatürk'çü olarak tarihe geçendir.
şu an inanılmaz ağlayan evetçi. tansiyonu felan çıkmasa bari.
la olum bunu da evet dediği için yollasalar ya ntv den. hee nerede o göt..
şu an müge anlı'ya konuk gibi. nasıl ağlıyor.
dün bursa 1 puan aldı diye (bakın kazandı demedim 1 puan aldı dedim) neredeyse ağlayacaktı. tamam ulan bende fenerbahçeliyim ama hep fener kazanacak diye birşey yok ki.
(bkz: Kırpık)
Kasimpasa macindan sonra ilk defa takımına bu kadar kızgın gördüm kendisini.
Her fenerliye bir kulp takıyor.
Her fenerliye bir kulp takıyor.
normalde izlemem ama fener puan kaybedince ağlaması hoşuma gidiyor.
az önce canlı yayında beşiktaş ın galatasaray a çaktığını söyleyen yorumcu.
az önce şöyle bi cümle sarf eden eski futbolcu. (alanya - fener maçı sonrası)
"bakın size barcelona ile alanyaspor arasında ki farkı söyliyim" hangi konudan bahsediyordu bilmiyorum ama rıdvan bey napıyorsunuz?
"bakın size barcelona ile alanyaspor arasında ki farkı söyliyim" hangi konudan bahsediyordu bilmiyorum ama rıdvan bey napıyorsunuz?
aykut'u parlatıp fenere yutturmaya çalışandır. kendin çok akıllı sanıyor zavallı. konulan adamla işimiz yok bir de alex düşmanı ile.
Istırır, yalar bile.
Yine kudurmuş.
galatasaray yenilince kaküllerini çiki çiki oynatan yorumer.
Gültekin Onay, trabzon mehmet ekici olmadan seri 3 puanlar topladı dedi, rıdvan sinirinden kudurdu, gültekin iyi niyetle konuşuyor, verileri ortaya koyuyor, bu da rıdvanı sinirlendirmeye yetiyor, yarasına basılınca şöyle oturduğu yerde ayağa kalkar gibi kendini toparlıyor, sonra elleriyle saçları geriye atıyor, küplere binmiş bir vaziyette başlıyor bık bık konuşmaya, böyle anlarda rıdvanı izlemesi çok güzel oluyor.
Bu geçen sene guatr ameliyatı olmuştu sanırım doktor biraz fazla girip beynin bir kısmını da almış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar