(#13945336) el tetikte bekleten yazardır. hoş insandır.
kendisi sayesinde "yıldızlı bakınızı" öğrendiğim yazar.
aşkı arama konusunda yalnız olmadığımı gosterip, beni, hayatımın geri kalanı için umutlandıran güzel insandır kendileri.
(#13768169) bu entarisinde gayet bilimsel yaklaşmıştır.

yazılarını okumaktan keyif aldığım bir yazar.
(#13765156) ben bu tespit i zaten yapmıştım.

buyrunuz. (#13765141)
kelimelere yabancılaşan yazar.
(bkz: kelimeye yabancılaşmak)
Dün yapılan msn zirvesinde tanışma fırsatı bulduğum, Tatlı bir sohbeti olmasına rağmen saçma muhabbetlerle burnundan getirdiğimiz yazardır.* Kendisine bir özür borçlu olduğumu hissediyorum. (bkz: zeytin dali uzatmak)
eski kabartma heykel sanatıdır. dünya üzerindeki en eski relief iran da bulunmaktadır.
ülkesini seven yazardır.
kardeş sevgisine sahip yazar. yakın gördüm kendime.
katı modellemede üretilen yada tasarlanan objedeki kabartma desenlere verilen isim.
(#13471235)nolu entrye cevaben

(#13473489) gereken ayarı vermiş yazar.

''tabi entryler düzeltildi o ayrı. ama allah var şimdi onları inkâr etmedi bu yönden tebrik etmek lazım. en azından hatasını kabul eden bir yazarmış baba24.''
en sevdiğim yazar.
antalya'dan taa bursa'daki ablasını görebilen tatlı ötesi bir kardeşi olan yazar. *
hoş güzel yazardır.
selamına karşılık selam vermek istediğim yazar kardeş. şu klavye tuşlarına yavaş bas. fazla ses oluyo.*
meslektaşım olan yazar, sanırım o da psikoloji öğrencisi. yolu açık olsun.
amcasının vefatı üzerine memleketine gitmek durumunda kalan uzun zaman sonra sözlüğe selam çakan yazar.
geleceğim ile ilgili kafamdaki bulanıklıkları gidermek için yardım etmiş, biricik yazardır. buradan teşekkürlerimi sunuyorum efendim.
Nose to nose
Eyes on the clouds
This is what I said
We never never end

I saw the sea come in
I saw your good old friend
He walked right passed
I'll never ask, I'll never ask again
(#12116927)

-ki 1 kişi hariç- hiç kimse tek olmadı hayatımda. kendini tek sananlar oldu, sonunda hepsi kaybettiler. bir de tekmiş gibi değer verdiklerim oldu, -hala da var- ne gariptir ki onlar da hep kaçtılar. -hala da kaçıyorlar-
kokoreçi arkasından ağlayan...
yok sana kokoreç.
kendisini şahsen tanımasamda, sözlükteki adam gibi adam yazarlardan biridir.
total diş kaybını gidermek için yapılan total protezlerde tutuculuğu artırmak gibi amaçlarla yapılan işlem.
© copyright 2005 - 2026