bugün

liseli olduğunu düşündüğüm yazardır.

yazdığı entry sayısı 50 bile değilken ben, yazarın twitter adresini, saç rengini, ten rengini, saçını boyatmak istediği rengi, tiyatrosuz yaşayamayacağını(!), sevdiği şarkıyı, bilecikte okuduğunu, okulu yarım bıraktığını ya da okula gitmediğini, tabu oynadığı arkadaşlarının adını, berbat bir espri anlayışına sahip olduğunu biliyorum. yarısından fazlası birer cümlelik olan 40 küsür entryden öğrendim bunları.

şimdi mod gelir bu entryi siler ^^yine^^ ama sözlük formatına baktığımızda subjektif entry yasaktı değil mi? peki madem subjektif enrty yasak ben cinsiyeti erkek olmayan yazar hakkında bu kadar şeyi 40 küsür entrden nasıl öğrendim?

3. kez yazıyorum ayrıca. ilk 2' si silindi polemik yaratabileceği için. kabul ama diğer nik altlarına bakın bakalım neler neler denmiş.- bu zaman kadar. hiçbiri silinmiyor. neden?
efendim kendisi bana zavallı filan demiş. işim gücüm yokmuş o yüzden uğraşıyormuşum vs vs. haklı kendisi.

ama işi gücü olmayan zavallı bir adam hakkında üçbeş cümle yazdı diye özel mesajla o adama ''tatlım seni s.kerler ama ya'' yazmak da sanırım umursamazlığın, gülüp geçmenin son noktası olsa gerek *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026