bugün
- filistin46
- fransız arabaları7
- zeynep bastık'ın minik dudakları4
- astral seyahat gerçek mi3
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- kia stonic3
- fon kurdum para yatırır mısınız12
- cuckold yaparken birden türkü söylemek2
- cossack2
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi2
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor3
- oğuzhan'ın ölümünde ağırlaştırılmış müebbet talebi2
- dinciler4
- istanbul da mide küçültme sonrası şüpheli ölüm4
- çeyrek depo2
- cennete gideceğini sanıp cehenneme gidip göt olmak3
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel10
- altın fiyatları4
- meclis te fon krizi araştırma komisyonu tartışması5
- kamal4
- ikinci mustafa2
- anın görüntüsü28
- iftira atmak2
- bedelini ödeyen yazarlar17
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- ten uyumu vs kafa uyumu5
- ne kadar yaşlısın9
- trump'ın yanındaki garip tipli kadın2
- sözlükte kız taklidi yapmak16
- pazar günü aktiviteleri3
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı2
- antipanik'e bir şey söyle22
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi7
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- silvermist'e iki şey söyle20
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan7
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- mossat yaptı abi heralde yani2
- arkadaşlar ne yesek8
- özelden şeftalisini atan yazar14
- alttaki yazara bir şey söyle24
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- seksten önce dua etmek10
- tarhana çorbası12
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi11
- sözlük kızlarının kombinleri15
- israil'i allah cezalandıracak9
sonunda liverpool'dan def olup serie a ekibi cagliari'ye gönderilmiş dünyanın en rezil ve vasat stoperlerinden biri. umarım birdaha ingiltere'ye dahi dönemez.
çöpler bir bir gidiyor. sıra dejan lovren, adam lallana, nathaniel clyne ve loris karius gibi beş para etmez çöplerde.
çöpler bir bir gidiyor. sıra dejan lovren, adam lallana, nathaniel clyne ve loris karius gibi beş para etmez çöplerde.
Dünyanın en kötü stoperi. Hatta futbolcusu. Hatta sporcusu.
Futbolda torpildir , şikedir hespi olur eyvallah ta kardeşim bari biraz mantıklı olsun. Klavan denilen 32 yaşındaki bu estonyali futbol ucubesinin ne işi var Liverpool da amk? Sene başında zaten bas bas bağırarak skrtel i gönderdiniz aldığınız adam skrtel in boku kadar futbolcu değil diye belirtmişim. Bunu ben 5000 km öteden goruyorum ama klopp 5 metreden görmek mi istemiyor.
o poktir. Lotbrok olani ise candir.
Lovren in yanında çoğu maç ilk 11 çıkan stoper. Matip in sakatlığı , sakho nun kadro dışı kalması sebebiyle çok fazla forma şansı buldu. Skrtel i gönderip ne akla bu adam alındı hala anlamış değilim ki her haliyle de zaten benim ne işim var Liverpool da diyor. Neyse bir an önce ait olduğu yere yani orta sınıf takimlara dönmesini bekliyorum.
Bi bok olmayacak stoper. Üstüne bir de skrtel ve kolo toure gibi yılların epl emekçileri yerine bu geldi. Mamadou sakho da kadro dışı. Bu sene bu adam stoperde olursa Liverpool boka batar.
yeni sezonda liverpool forması giyecek olan 1985 doğumlu estonya'lı futbolcu. stoper mevkinde görev yapmaktadır. ismini çoğu kişi gibi bende liverpool'a transfer olmasıyla duymuş bulunmaktayım. fakat kariyerini biraz incelediğimde böyle büyük bir takıma yakışacak bir oyuncu gibi durmuyor pek. transfermarkt değeri şuan 3,5 milyon euro, kariyerinin zirve rakamı aynı zamanda bu. otuz bir yaşında ve transfermarkt değeri 3,5 milyon olan bir oyuncuya liverpool kulübü 5 milyon sterlin bonservis ödemiş bulunmakta. nasıl bir futbolcu olduğunu zaman gösterecek. pek bir beklentim olmasa da klopp transfer ettiyse bir bildiği vardır diyip noktalıyorum.
Gündemdeki Haberler