bugün

Kim akil etmisse kendisine minnettar oldugumuz girisimdir. Canli yayina katilanlar dunyayi kurtarmis edalariyla katiliyor olsada yine de bu trafikte onemli bir islev goruyor.
Gonullu trafik muhabirleri vardir. ayrica emniyet seridi ihlallerine karsi kirmizi kurdele kampanyasini da gonulden destekliyorum.
Bu günlerde Ankara'da yayınlarına başlamak üzeredirler.
istanbul trafiğinde hayata kattıkları tartışılmaz. Ayrıca canlı yayına bağlanan gönüllü muhabirlere gösterdikleri nezakete de hayranlık duymamak elde değildir.
ankara'da yayın yapan radyo on'u satın alarak yada kiralayarak orasını tam bilemeyeceğim, neyse istanbul'dan sonra ankara'da da 100.7 frekansından radyo trafik ankara olarak yayına başlayan kanal. saran grubuna ait.
okan bayülgen'in kafka okumaları yaptığı radyo. gregor samsa'yı böyle dinleyeceğimi hiç ummazdım. ''dönüşüm'' okan bayülgen'le radyo trafikte..
okan bayülgen in pazartesiden perşembeye gece 11 den sonra program yaptığı radyodur. herif bildiğin kitap okuyor. adamsın.
okan bayülgen'in saat 23 00 de satranç adlı kitabı okuyacağı radyo. geçen hafta gregor samsa'ya doyduk sayesinde. emeği geçenlere teşekkürler.
an itibariyle okan bayülgen'in genç werther'in acıları adlı kitabını okuduğu radyo.gayet mükemmel.
istanbul'un can damarı hâline gelen radyo.
bir de ankara'da varmış ama onun frekansını bilmiyorum.
istanbul 104.2
Kahvaltılarda dinlemek çok hoşuma gidiyor bu radyoyu ya bunun psikolojik sebebini bulmam lazım derdi tasayı unutuyorum bildiğin keyfim yerine geliyor dinlerken.
sabahları trafik derdimizin neşesi olan ve 2018'de bile tutunabilmeyi başarmış nadir radyo programlarındandır.
© copyright 2005 - 2026