bugün
- gocu bak bi5
- uludağ sözlük çeteleri10
- beyler çok acil bakar mısınız4
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- demokratik sol parti3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- altın oran kaş3
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- udinese calcio2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- seri gizli artı oy veren melek6
- ütü6
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kuran ı kerim meali4
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- amerika birleşik devletleri4
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- amirim2
- red flag erkek listesi9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- menemen9
- hırvatistan14
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- trabzonspor4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- çipli top2
- aleyna tilki3
- gammaz başı geldi2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- true neden çaylak sorunsalı2
- ölüm9
- nöbet5
- anın görüntüsü14
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- japonya24
- ogün samast3
- türk müsün türkiyeli misin12
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- insanlara laf anlatmak3
SONY' NIN OYUN KONSOLU. SIRF ARADA WINNING ATMAK ICIN ARSIVDE YER ALMAKTA, ESKILER YAD EDILMEKTEDIR. ALETIN TIPINI UNUTANLAR ICIN;
http://images.dailytech.com/nimage/905_psone.jpg
http://images.dailytech.com/nimage/905_psone.jpg
[görsel ]
medal of honor daki alman kurtları yüzünden beni köpeklerden soğutan konsoldur... sürekli gözü bozulur...
(bkz: gözünü sikim emi)
(bkz: gözünü sikim emi)
playstation'ın, benim bildiğim ikinci konsol versiyonudur. ufak ve fakat işlev anlamında çok kullanışlı bir zımbırtıydı vaktiyle.
"kırdırmak" veya "chip taktırmak" dediğimiz eylem ile korsan oyun çalıştırabilir bir hâle geliyordu. movie card(çeyrek konsol fiyatına) yardımı ile film izlenebilen bir zımbırtı oluyordu.
playstation'ın bu versiyonunda en sevdiğim özellik, oyun oynarken cd'yi çıkartsanız dahi oyuna devam edebiliyor olmanızdı. bu da bizi, tasarımın yanısıra bellek olarak da eski konsoldan daha farklı bir işleyişe sahip olduğu sonucuna getirir.
kutusundan çıkan orcinal coystik, uzun ömürlü olmasına karşın tek olarak satılmadığından sıkıntı yaratırdı bu zımbırtının.
oraokul yıllarında "boş ev" ihbarı üzerine 8 kişilik dünya kupası turnuvalarında da sabahtan akşama ve akşamdan sabaha götürürdü.
"kırdırmak" veya "chip taktırmak" dediğimiz eylem ile korsan oyun çalıştırabilir bir hâle geliyordu. movie card(çeyrek konsol fiyatına) yardımı ile film izlenebilen bir zımbırtı oluyordu.
playstation'ın bu versiyonunda en sevdiğim özellik, oyun oynarken cd'yi çıkartsanız dahi oyuna devam edebiliyor olmanızdı. bu da bizi, tasarımın yanısıra bellek olarak da eski konsoldan daha farklı bir işleyişe sahip olduğu sonucuna getirir.
kutusundan çıkan orcinal coystik, uzun ömürlü olmasına karşın tek olarak satılmadığından sıkıntı yaratırdı bu zımbırtının.
oraokul yıllarında "boş ev" ihbarı üzerine 8 kişilik dünya kupası turnuvalarında da sabahtan akşama ve akşamdan sabaha götürürdü.
çocukluğumun 8-12 yaş arası dönemini şenlendiren muhteşem alet. şimdi yapay zekalarmış, yok yüksek çözünürlükmüş, hede hedeymiş falan boş yani. haftasonları oynamama müsade olduğundan cumartesi-pazar sabah 8'de kalkar otururdum başına. fifa, crash serisi, medal of honor, tekken, nba live, driver, adını unuttuğum küçük küçük karakterlerle birbirine ateş ederek yarış yapılan oyun ve daha niceleri.. hala evimde durur ve keyifle anarım o küçük keyif kutusunu. *
liseliler bilmez demek istediğim bir zamanların en teknolojik aleti.ps 3 felan hikaye.bu konsolda pes (tabi o zamanlar winning eleven var) oynamamış adamı rakip diye karşıma almam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar