şu sıralar kendini uktelere vermiş yazar.
(bkz: buyuksehir calisiyor)
ukte dolduranlardan, dikkat çekenlerden.
* *
iyilik severdir, yardımcıdır, ramazandaki iftar çadırıdır.
psp'nin internet browserine lanet okumu$ yazar.
açtığım başlıktan dolayı* kaşındığımı düşünen yazar.

nasıl kaşıyacak merak ediyorum.

(bkz: sırtımı açtım bekliyorum)
acilen kafa kafaya verip kadrosunu revizyona sokmamız gereken yazar. 3 yiyiorum , 5 yiyiorum abi diyor bizim içimiz acıyor valla..
2000 entry'i de devirmiş yazardır. 2000'e girişi i want you she's so heavy başlığıyla gerçekleşmiştir. hayırlı olsun.
bir entry sayesinde tanışıp, tesadüfen kardeşimin sınıf arkadaşının kuzeni çıkan yazar kişi.
sözlüğe aynı dönemde katıldığımız, işini ciddiye alan gammaz. damdaki eski sevgili operasyonunun beyin takımındandır.
bu aralar eski sevgilinin kah damda kah orta dünyada olduğunu söylemektedir.

muhtemelen second life oynayan, kaliteli entrylere sahip yazar. başladığım gün sözlükten haber vereceğim kendisine, yatacak yer ayarlasın. *
benim verdiğim ukteleri doldurmayı görev edinmiş görev adamı.

(bkz: doldur be meyhaneci)
Kendisini asil, üstün, harika gören idiot'un hakkında yorum yaptığı insan gibi insan. Birilerini soysuzluk ile suçlayacağına O liseli aklın ile git sıraya "seni seviyorum aşkmmm" falan yok. şereflisin ya* sana yakışır.*
Akılsızların, aklının olmadığını düşündüğü akıllı yazar. klavye başından kendisin polat alemdar zannedip "düşman, rajon, kafa keserim" muhabbetleri yapan liseli komedyenleri dikkate almamaktadır.
Kendisine gülerek ve acıyarak bakmaya çalışan hede hödö'nün tarihe karışması* sonrası hede hödö'nün arkasından gülüyor olan yazar.*
laf ola beri gele platformunun uyelerinden biri oldugunu dusundugum, beni kendince birileriyle kiyaslama gayreti icerisine girmis yazar. bir an once pokemon dunyasindan gercege donmesini umut etmekteyim.
akşamları belli saatlerde kafasını karıştırdığım, hayattan bezdirdiğim; sabrı, ne olursa olsun insanları sevmeyi öğrettiğim * sert ve mert bir yazardır kendisi. *
an itibarı ile feribotta, marmaris' e gitmekte olan can.
pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 02:15'te marmarise doğru yol almış, pazartesi saat 12:00'da marmaris'e varmış yazardır. datça, köyceğiz vs. dolaştıktan sonra dönüş yolunda eskifoça'ya da uğramış, cuma gecesi saat 23:00'da istanbul'a dönmüştür. oh be.
bana sözlüğü tanıtan, sevdiren yazar. kadim dostum.
an itibarı ile sol frameyi ingilizce sıra sayılarıyla donatan yazar. *
beni sözlüğe davet eden; misafirperver, sevgi dolu, kova burcu genç padawan. ben çaylak, o yazar diye master olacak hali yok tabi.
bilgisayar kurdu, süper insan. milyonlarca teşekkürlerimi buradan sunuyorum kendisine...
of the break.
(bkz: bir tutsaklık öyküsü)
3000. entrysini yine kendi nickaltına giren yazar. 4000'de işler değişecek söz veriyorum bak.
© copyright 2005 - 2026