bugün

aramıza daha yeni katılmış yazar. hep beraber hoşgeldin diyoruz kendisine.
Hoşbulduk diyor ve tüm sözlük yazarlarını selamlıyorum.
(bkz: naber)
ağzı bozuk yazardır.

bana sığır dedi.
entrymi düşüncelerimin arkasında durmayıp sildiğimi söyleyerek nickimi kullanarak o sivri zekasıyla kaykıldığımı söyleyen yazardır. olayın komik yanı silmediğimi söyleyip entry numarasını gönderdiğimden beri kendinden haber alınamıyor.
edit: 9.nesil çaylak. dikkat et kıyamam!
mukemmel duygularin yazari. 2 mesajiyla ve durust tavriyla resmen bayildim kendisine.
Tebrik ve takdir ettiğim yazar. (#23850258)
nickini her gördüğümde "I've heard there was a secret chord." diyerek bir hallelujah şarkısına tutuluyorum. şuraya koyayım da içimde kalmasın.

bu nickin sahibine -ya da sahibesine- ithaf ediyorum, selam olsun! *

https://www.youtube.com/watch?v=xaWLsgxDzuw
amfisiz elektro gitar çalma işini expert zorluk derecesinde defalarca kanıtlamıştır. turuncu ve kırmızı tuşlar basmıyordu ama sanki?
kalemi de klavyesi de daim olsun dediğim yazar kardeşimizdir. aramıza hoş geldin.
Mükemmel duyguların yazarı. Gerçekten sağlam bi kaleme ve zinde bir kafaya sahip olduğunu düşünüyorum. Yakışıklı ve ateşli biri ise evlenmeyi bile düşünebilirim. oyşh yalarun!
kendisiyle;
(bkz: #24193154) dolmuşa bineceğim,
(bkz: #21741016) fıtbıl maçı izleyeceğim,
(bkz: #21712202) pringles'ı boykot edeceğim,
(bkz: #24313443) türlü eşek şakaları yapacağım
yazardır.
gitarı ile entry yazan yazar. bu denli yazıyor olmasının başka bir açıklaması olamaz. pardon mobilden giriyormuş sözlüğe özür dilerim. ehe.
eskiden eskişehirli olan, şimdi ise ankaralı ünvanını kazanmış ancak şu sıralar trabzon'dan bizlere selam eden yazar. adam şehirlerarası çalışıyor resmen biz daha merkeze giden metroyu 30 dakika bekleyelim.
http://www.uludagsozluk.com/e/24998093/

yetenekli yazar. üstelik bu parçasını bana hediye etti. teşekkür ediyorum. her daim sözlükte varolasın...
yağlı, kaslı, kılsız ve yalanası yazar. yerim!
© copyright 2005 - 2026