bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları13
- özledim mesajına verilecek cevaplar10
- sözlükte herkesin avcı olması12
- takı takmayı çok seven kız7
- hangi renksiniz4
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu17
- sözlükteki zorbalar12
- sözlükteki şer çetesi9
- izmirbeyefendisi13
- sivaslılar6
- menzil terör örgütü metö3
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam5
- sinoplular nasıl insanlardır7
- islamcı entelektüeller3
- gocu50
- bıçak kemiğe dayandı6
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- ağzıyla içemeyen insan6
- sözlükteki büyücüler5
- yobaz kudurtma yolları2
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- zeki demirkubuz4
- tarihin en kötü psg si2
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler2
- kış gelince karışık turşu yapan kız2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- kuzukulağı3
- anın görüntüsü23
- hayatın vura vura öğrettiği gerçekler2
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- sinoplu diyojen4
- paris saint germain8
- ayak bileğini emojiyle kapatan türbanlı2
- şeyhinin kapısında havlayan çomar2
- yerin 2 bin 900 km altında 6 gizemli yapı keşfi3
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı6
- kıyamet alametleri3
- çıplak gösteren gözlük5
- online listesi nereye gitti3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması11
- iyilik vs fedakarlık5
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
açıkçası yıllardır istediğim modeldir.
adam molotof atacak, havai fişek sallayacak bizimkiler roma askeri gibi kaplumbağa pozisyonuna geçecek. yok ya. terör eylemi olduğu an indirilecek o o.ç'ları. bunlardan yüz bula bula sokağa iniyorlar zaten.
fakat şöyle de bir durum var. işin içindeki ülke türkiye. bu model terör olaylarından çok muhalif olaylarda yapılırsa sıçarız. bu nedenle çok da güvenemiyorum.
adam molotof atacak, havai fişek sallayacak bizimkiler roma askeri gibi kaplumbağa pozisyonuna geçecek. yok ya. terör eylemi olduğu an indirilecek o o.ç'ları. bunlardan yüz bula bula sokağa iniyorlar zaten.
fakat şöyle de bir durum var. işin içindeki ülke türkiye. bu model terör olaylarından çok muhalif olaylarda yapılırsa sıçarız. bu nedenle çok da güvenemiyorum.
Keşke abd modeline geçseydi de suç oranları düşseydi+ idam da olsaydı. Sanki dünya da sadece abd de idamlık kişiler var.
poköküye değil gezi olayları gibi hak ve hukuk peşinde koşan barışçıl göstericilere patlayacak olan model.
bu hükûmet poköküye karşı bir halt edecek olsaydı askeri birliğe girip elini kolunu sallaya sallaya bayrak indiren orospu çocuğunu indirmekten korkmazdı asker. tayyip o zaman iki atar yaptı, halkın gazını aldı. üç gün sonra aynı şey oldu, bu kez asker o orospu çocuğunu indirdi. indiren asker kızağa çekildi, hakkında soruşturma açıldı.
polis gibi çoğu bit yavrularından oluşan ve mafya gibi hareket eden bir kurumun poköküye karşı bir sikim yiyeceğini sanmak mallıktır. bunun ciddi ciddi sokakları savaş alanına çeviren poköküye karşı yapıldığına inanmayı çok isterdim ama 12 yıldır tayyip'i izliyorum. biliyorum ki o nefes aldığı sürece pokökü'ye teslimiyet sürecek.
(bkz: akpkk)
bu hükûmet poköküye karşı bir halt edecek olsaydı askeri birliğe girip elini kolunu sallaya sallaya bayrak indiren orospu çocuğunu indirmekten korkmazdı asker. tayyip o zaman iki atar yaptı, halkın gazını aldı. üç gün sonra aynı şey oldu, bu kez asker o orospu çocuğunu indirdi. indiren asker kızağa çekildi, hakkında soruşturma açıldı.
polis gibi çoğu bit yavrularından oluşan ve mafya gibi hareket eden bir kurumun poköküye karşı bir sikim yiyeceğini sanmak mallıktır. bunun ciddi ciddi sokakları savaş alanına çeviren poköküye karşı yapıldığına inanmayı çok isterdim ama 12 yıldır tayyip'i izliyorum. biliyorum ki o nefes aldığı sürece pokökü'ye teslimiyet sürecek.
(bkz: akpkk)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar