bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks8
- habire1215
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi13
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- kızların çok açık giyinmesi5
- sözlükteki arap döven kızlar5
- sözlükteki sinsi köpekler7
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- yalnız yaşamak3
- sıfır atık vakfı11
- era7capone4
- arap gel oğlum kuçu kuçu4
- bilerek ponziye dahil olmak7
- habire'nin fendi kadını yendi4
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- 0 0 716
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- evrene enerji gönderen müslüman9
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- cop318
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- askerde yenilen iskender kebap2
- aleksey batrakov5
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- samed ağırbaş7
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- fusya semsiyeli yabanci25
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- katlanılabilir telefon2
- illüminati filmleri3
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- yazarların pazar günü planları5
- saddam hüseyin12
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak4
italyan yemeğidir.
bunun 1 adet karışık orta boy olanı 1680 kalori.
En olmadık zamanlarda insanın canının çektiği yiyecek. 8.harika.
görsel
görsel
pınar marka olanı gayet doyurucu ve güzel.
3 ya da 4 dilim yediğimde uykumu getiren yiyecek.
gerçi pizza hut'ın sınırsızında 14 -kenarları yemeden- rekorum var ama insan olan yapmamalı onu.
hem uyku hem de asırı karbonhidrat yüklemesinden bünyede manyama hali yaratıyo. ciddi tehlikeli bi yiyecek kendisi.
*bol mantarlısının hastasıyız o ayrı.
gerçi pizza hut'ın sınırsızında 14 -kenarları yemeden- rekorum var ama insan olan yapmamalı onu.
hem uyku hem de asırı karbonhidrat yüklemesinden bünyede manyama hali yaratıyo. ciddi tehlikeli bi yiyecek kendisi.
*bol mantarlısının hastasıyız o ayrı.
ninja kaplumbağaları çağrıştıran yiyecek.
aşk gibi karışık bir yiyinti.
Yanında olmazsa olmaz patates kızartması, nuget, ve kola ile bayıla bayıla yediğim nefis yiyecektir.
italyan icadı.
en lezzetli tipleri, quattro formaggi ve frutti di mare olan, gastronomi biliminin en geniş konu başlığı.
edit: pizza inceldikçe lezzetli olur önermesi tamamen yanlıştır.Lezzet kullanılan malzemede gizlidir.
edit: pizza inceldikçe lezzetli olur önermesi tamamen yanlıştır.Lezzet kullanılan malzemede gizlidir.
bu yiyeceğimsiyi nasıl tüketebiliyorlar yav. insanda biraz damak zevki olur.
Eskiden italyan fakirlerinin tek gıdası olan pizza, şimdilerde kendileri tarafından bir parçasına hasret oldukları bir yiyeceğe dönüşmüştür.
başka hiçbir yiyeceğin beni bu kadar susatmadığı fast food.
yedikten 2-3 saat sonra bir susama bir susama... içiyorum içiyorum, 10 dakika sonra dilim damağım yine kuruyor. ne var lan bunun içinde böyle!?
yedikten 2-3 saat sonra bir susama bir susama... içiyorum içiyorum, 10 dakika sonra dilim damağım yine kuruyor. ne var lan bunun içinde böyle!?
ev yapımı denemeyin güzel olmuyor.
açlığın beyne ve mideye çift tıkladığı şu saatlerde, ilgili başlığı hortlatana inceden beddua ettiren ağız sulandırıcı mayalı hamur güzelliğidir.
buraya gelsene sen bi.
buraya gelsene sen bi.
hergün yense de bıkılmayacak yiyecek.
aslında batı özentiliğini hiç sevmem ama pizzayı lahmacundan daha çok seviyorum. keşke türk yemeği olsaydı.
aslında batı özentiliğini hiç sevmem ama pizzayı lahmacundan daha çok seviyorum. keşke türk yemeği olsaydı.
pisa kulesinin yanlış söylenimine sebep olan bir italyan yiyeceği.
Fiyatları asla on beş liradan az olmayan içinde envai çeşit malzemenin bulunduğu italyan yemeği.
kökeninin bize ait olduğunu düşündüğüm bir yemektir. ortaya çıkışı ile ilgili bir mit duymuştum bir zamanlar;
türk denizciler itayla ya gittiklerinde yanlarında ekmek olarak pide götürürlermiş. italyanlar sorunca bu ne ? diye bizimkiler pide demişler.( şeklinde dolayı ) adamlar bakmışlar bu böyle yavan yenmez. üstüne biraz peynir, biber, domates vs. malzeme koymuşlar. pida demişler bizim pideye. daha sonradan telaffuzu bilirsiniz nazi kelimesini nazi diye değil natzi diye okurlar. araya z harfi eklerler bazen. zaten kendileride pizza kelimesini pidza diye telaffuz ederler. yani pizza dediğimiz yiyecek türklere dayanıyor. kısacası pide - pida - pidza dönüşümü olmuştur.
türk denizciler itayla ya gittiklerinde yanlarında ekmek olarak pide götürürlermiş. italyanlar sorunca bu ne ? diye bizimkiler pide demişler.( şeklinde dolayı ) adamlar bakmışlar bu böyle yavan yenmez. üstüne biraz peynir, biber, domates vs. malzeme koymuşlar. pida demişler bizim pideye. daha sonradan telaffuzu bilirsiniz nazi kelimesini nazi diye değil natzi diye okurlar. araya z harfi eklerler bazen. zaten kendileride pizza kelimesini pidza diye telaffuz ederler. yani pizza dediğimiz yiyecek türklere dayanıyor. kısacası pide - pida - pidza dönüşümü olmuştur.
artık her sokakta marka marka yapılıp satılan gıda ürünü. neden bu kadar çok marka var derseniz; maliyeti yarım ekmek tavuk döner fiyatına olan bir ürünü allah ne verdiyse fiyatına satabilmekten geçer. o paraya en az 1 kilo kuzu eti, 2 kilo dana kıyma köfte herneyse alınır. adam gibi beslenin hamur aptalı olmayın.
Gece gece aklıma girip beni uyutmayan yiyecek. Ya da uyumadığım için aklıma girmiş de olabilir ama fark etmez her türlü yerim. Olsa da ekmek bansam. ağlıycam açım.
pidemizle asla yarışamayacak olan yiyecek.
hayatı yaşamaya değer kılan öğelerden bir tanesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar