bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- hikayeyi devam ettir30
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- hayattan zevk alamamak15
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gocunun nerede olması12
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yazarların öldükten sonraki planları4
- yeşilçam filmi izlemek6
- habire12 adamdır37
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- yeni parti50
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- makine mühendisliği3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sokakta kavga teknikleri3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- habire1259
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- cem küçük5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- nick vermeden bir yazara seslen16
- cioran neden intihar etmedi3
görsel
pingunun ailesi ve arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları konu alan stop-motion çizgi dizi.
en tatlı karakter ise tartışmasız pingunun minik kardeşidir.
pingunun ailesi ve arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları konu alan stop-motion çizgi dizi.
en tatlı karakter ise tartışmasız pingunun minik kardeşidir.
özellikle pingu and the seagull bölümü yarar. defalarca kez izledim hala gülüyorum.
saygılar sunuyorum azizim...
saygılar sunuyorum azizim...
çocukların ağzı açık izledikleri şirin animasyonumsu çizgi dizi.
şuan minika çocuk da karşımda duran penguenimsi şey. tek şirinliği dili dışarı çıkınca.
konuşmaları ile gülme krizine sokuyordu efendim.
kardeşi aşırı derecede sevimli olan penguen.
minika tv adlı çocuk kanalında eski bölümleri görülen animasyon dizisi.
kendine has bir dili olan, "nuu nuu" sesleri çıkararak konuşan aşırı derecede sevimli bir pengueni konu alan stop motion animasyon serisi.
görsel
görsel
dili anlaşılmayan birkaç penguenin günlük hayatından kesitler sunan animasyondur. anne, penguen de olsa cefakardır, çilekeştir. baba işe gider, gelir, yol göstercidir. komşuluk ilişkileri oldukça gelişmiştir. partiler düzenlenir, kekler, börekler, çörekler yapılır, hasta ziyaretine gidilir. oyun hamuru kıvamındadır, seyirliktir.
hep birlikte nice mutlu seneler geçirmeyi dilediğim, her zor anımda yanımda olan ve olmaya çalıştığım iyiki doğmuş denilesi yazar.
inanılmaz sevimli birşey, eve alıp besleyeceksin büyüteceksin sarılıp yatacaksın. o türden.
sigarasını benimle paylaşan, dolayısıyla sigarasının bitmesine engel olamayan, her halinden özgüveni ve mantıklılığını hissettiren rocksever yazar.
kısacık oluşuyla beni ziyadesiyle hüzne boğan şahane animasyon.atv de öyle saçmasapan bir saatte veriyordu ki denk gelince de başına denk gelmek bir mucize idi adeta.
konuştukça insanın benliğine yeni şeyler katan, ufkunuzu genişleten ve olayları farklı boyutlarda düşünmenize sebep olan, özellikle panik anlarında iyi bir yatıştırıcı ve ilaç niteliğinde olan dost, kardeş, arkadaş, biricik yazar.
çok tatlı bir de oyuncağı vardır bu çizgi film kahramanının. karnınan basınca saçma sapan ama çok sevimli sesler çıkarıyor.
rock muhabbeti yaptığım bilgili yazar. hala bekliyorum hiphop la ilgili entrylerini.*
(bkz: penguu)
elazığlı yazar kişisidir.
hımm ysklaşık olarak 2 yıl okuttuğum son derece zevkli eğlenceli ve küçük çocuklara ingilizce öğretimi için tasarlanmış bir kitap ve video serisi.
kankimin bir türlü tanışamadığım ablası.
pingu adlı bir penguenin annesi, babası, kardeşi pinga, arkadaşı pongo, fok arkadaşı robby, sevgilisi pingi'iyle yaşadıklarının anlatıldığı stop-motion program.
benim en çok dikkatimi çeken bu evdeki babanın son derece post-modern oluşu.. kendisi örgü örüyor, yemek ve ütü yapıyor.. anne genelde gazete okuyor.. bir de son bölümünde pingu gözümüzün önünde tuvalete işemiştir..
internet sitesinde üstüne tıklayıp istediğiniz kadar "naaak naaak" dedirtebilirsiniz..
http://www.pingu.com
benim en çok dikkatimi çeken bu evdeki babanın son derece post-modern oluşu.. kendisi örgü örüyor, yemek ve ütü yapıyor.. anne genelde gazete okuyor.. bir de son bölümünde pingu gözümüzün önünde tuvalete işemiştir..
internet sitesinde üstüne tıklayıp istediğiniz kadar "naaak naaak" dedirtebilirsiniz..
http://www.pingu.com
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar