bugün
- gocu49
- çıplak gösteren gözlük5
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger2
- iyilik vs fedakarlık4
- antipanik5
- masum erkek4
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- yazdan kalma bir gun2
- yazarların aklında geçenler2
- düşün ki o bunu okuyor5
- güne bir şiir bırak4
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- ebru şahin2
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- evagreen8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- yazarların çocukluk hayalleri2
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması6
- hayvan sevgisi5
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı4
- sözlükte temizlik zamanı5
- tai lung49
- çocuklara verilen farklı isimler10
- ipkis aslan parçası3
- erkeğin son kalesi4
- futbol7
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- berhan şimşek5
- fenerbahçe12
- morkstar10
- ruh halimiz saçımıza yansıyor mu2
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- anın görüntüsü23
- ben bunu önceden hayal etmiştim hissi2
- kedi kavgası arasında kalmak5
- 5 eylül 20262
- beşiktaş4
- anın fotoğrafı2
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi3
- yaran diyaloglar2
- özel mesaj ifşası7
meşhuuur dukan diyeti kitabının yazarı. diploması elinden alınan fransız diyetisyen.
şimcik bu amcam demiş ki, sağlıklı bir şekilde ideal kilosunda olan çocukların okul puanları arttırılsın, obez olan çocukların da okul puanları düşürülsün. obezite ile her şekilde mücadele edelim sağlıklı nesiller yetişsin gibisinden bişiler şöylemiş.
yani tam olarak bu olmasa da, konuşmanın ana fikri bu. bu şekilde konuşması doğrudur yanlıştır hep beraber oturulup tartışılabilir. hatta diplomasının elinden alınması yerindedir değildir bu da tartışılabilir.
ama benim dikkat çekmek istediğim başka bir şey var. bizim de buna benzer bir amcamız vardı, pierre dukan dan önce bir açıklama yapmış bir okul müdürümüz. hakkında soruşturma açılan mustafa aydın.
''genetik analizi yapılsın vatana millete hayırlı değilse yürümeden yok edilsin'' gibilerinden laflar etmişti. o soruşturmanın sonucu ne oldu? mustafa aydın' a nasıl bir yaptırım uygulandı? haberi olan var mı?
şimcik bu amcam demiş ki, sağlıklı bir şekilde ideal kilosunda olan çocukların okul puanları arttırılsın, obez olan çocukların da okul puanları düşürülsün. obezite ile her şekilde mücadele edelim sağlıklı nesiller yetişsin gibisinden bişiler şöylemiş.
yani tam olarak bu olmasa da, konuşmanın ana fikri bu. bu şekilde konuşması doğrudur yanlıştır hep beraber oturulup tartışılabilir. hatta diplomasının elinden alınması yerindedir değildir bu da tartışılabilir.
ama benim dikkat çekmek istediğim başka bir şey var. bizim de buna benzer bir amcamız vardı, pierre dukan dan önce bir açıklama yapmış bir okul müdürümüz. hakkında soruşturma açılan mustafa aydın.
''genetik analizi yapılsın vatana millete hayırlı değilse yürümeden yok edilsin'' gibilerinden laflar etmişti. o soruşturmanın sonucu ne oldu? mustafa aydın' a nasıl bir yaptırım uygulandı? haberi olan var mı?
seni kim çıkardı da bu dünyaya getirdiyse, onun ben anasını avradını ecdadını ....
ulan anamı ağlattın 4 gündür. içim dışım tavuk balık yumurta oldu.
et balık kurumu gibiyim yemin ederim. ama bu göbek gitmesin feleğini skerim adam aha yazdım bunu burya. 4 gündür alkol de almadım. hele bi ibnelik dönsün de 1 ay sonra istediğim kiloya inemeyeyim, haftanın 5 günü protein ağırlıklı, hem de anal yollaa beslemezsem adiyim dur.
ulan anamı ağlattın 4 gündür. içim dışım tavuk balık yumurta oldu.
et balık kurumu gibiyim yemin ederim. ama bu göbek gitmesin feleğini skerim adam aha yazdım bunu burya. 4 gündür alkol de almadım. hele bi ibnelik dönsün de 1 ay sonra istediğim kiloya inemeyeyim, haftanın 5 günü protein ağırlıklı, hem de anal yollaa beslemezsem adiyim dur.
Lisansı elinden alınmış diyetisyendir. Diyetini uygulayacaklara duyurulur.
dukan diyeti (#18646946)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar