bugün
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği13
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez14
- yeni parti50
- kıyafet alışverişi6
- sözlük kızlarının kekleri11
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti7
- gebze fm5
- manifest grubu vs tarkan14
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- sevgili3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- çorumda konser için müzik grubu öner2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- en iyi web tarayıcısı3
- oooo manifest2
- kız düşürme teknikleri3
- taliban vs ışid3
- huzur3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- çekirge istilası2
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- hikayeyi devam ettir54
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- memeli kuvvetler2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- türk hava yolları2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- a haber2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- camlar açık çıplak yatmak5
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- sucukçu birader2
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- kızlar2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- amerika birleşik devletleri2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- özgürlükçü pedagoji2
- kemal kılıçdaroğlu16
- nickten isim tahmini yapmak72
- dünyanın en komik şeyi2
- uykuya doyamamak3
Pkklı kırozof.
ateist değilim, pkk lı değilim.
Edip Yüksel ile birlikte cehenneme gidecek kafir.
ak troll.
ak partili değilim. iftiralar, iftiralar..
mürit ve mukallidlerin sinirini bozan 'muvahhid' yazardır. Sadece kur'an, sadece allah!
édip yüksél'in bitkisél hayata girmiş hali. beyin fonksiyonları yok, makinaya bağlı yaşıyor.
hoşgelmemiş şakirdoo.
il plakasıyla nickname almış sözlük yazarıdır. manyaktır, çılgındır delidir. şaka la şaka...
Kendini said nursi, abdulkadir geylani, mevlanadan üstün gören mezheplere inanilmamasi görüşünü destekleyen, sadece ayete bakarak konuşan, o ayetin tefsirini okumaya tenezzül dahi etmeyen, kendi kıt aklıyla ayetleri yorumlamaya çalışan cahil yazar.
inanmayın bunlara sakın arkadaşlar.
inanmayın bunlara sakın arkadaşlar.
sizden para istemiyorum. Size yanmayan kefende satmıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=wqrOHRyzwlM Size said nursi gibi mürtedlerin öldürülmesi gerektiğini de söylemiyorum(kur'an'la çelişir) Sadece size yalnızca allah'ın sözüne, yani kur'an'a inanın diyorum. Din tüccarlarına değil!
türk bebeklerinin katili apo'ya;
- ortadoğunun en etkili insanı.
Yazıp, konu hewaller olunca hümanist oluveren yanar döner mor fistanlı pekekeli yazar.
Senin ben hümanizm ayakları seveyim.
- ortadoğunun en etkili insanı.
Yazıp, konu hewaller olunca hümanist oluveren yanar döner mor fistanlı pekekeli yazar.
Senin ben hümanizm ayakları seveyim.
Mezheplere inanirsa takdirimi kazanacaktır.
Kendine zulüm yapma. Bi said nursi, mevlana Abdülkadir geylani değilsin. Onlar mezheplere inanmissa senin her koşulda inanman lazım.
Kendine zulüm yapma. Bi said nursi, mevlana Abdülkadir geylani değilsin. Onlar mezheplere inanmissa senin her koşulda inanman lazım.
bu hesap bizzat edip yüksel'e ait olabilir arkadaşlar diye uyarasımı getiren yazardır... fikirler ve üslup birebir zira... edip yüksel'den beklerim zira....
http://www.uludagsozluk.com/e/27545104/ pkk yı desteklediğimi iddia eden yazarların okumasını istirham ettiğim entrym. Abdullah Öcalan, ortadoğu'nun en etkili insanlarından birisidir. Bunu tekrar söylüyorum. Birazcık objektif bakabilen bunu kabul eder. Zira ben en şerefli insanı olduğunu söylemiyorum. En 'etkili' insanıdır.
Bana özelden laf yazıp ardından da kaçıp giden insan. Dur baba daha karpuz kesecedik.
Reklamın iyisi kötüsü olmadigini bilmeyen yazar.
'Etkili' kelimesinin ne anlama geldiğini iyice öğrenip ondan sonra "ama insanlık, hümanizm" diye zırlaması gereken kişilik.
Türk milleti kadar topraklarında yaşayan azınlıklara adil olan bir memleket varsa buyur git orada yaşa.
'Etkili' kelimesinin ne anlama geldiğini iyice öğrenip ondan sonra "ama insanlık, hümanizm" diye zırlaması gereken kişilik.
Türk milleti kadar topraklarında yaşayan azınlıklara adil olan bir memleket varsa buyur git orada yaşa.
pkk sempatizanı bir insanla mezhep tartışması yaşadığıma inanamadım bir an yazarıdır.
mezheplere asla inanmam çünkü kur'an'a inanan bir kur'an müslümanıyım. Sadece kur'an, sadece allah. Atalarının söylediklerini körü körüne takip edenler asla doğruya ulaşamazlar.Ve onlara: “Allah’ın indirdiği şeye tâbî olun!” denildiğinde; “Hayır! Biz atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye (yola) tâbî oluruz.” dediler. Ve eğer, onların ataları hiçbir şeyi akıl etmiyor ve hidayete ermemiş olsalar bile mi?/bakara 170, Dinlerini parça parça edip hiziplere bölünenler var ya, senin onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi Allah’a kalmıştır. Allah onlara yapıp ettiklerini haber verecektir.
6-Enam Suresi 159, Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra çekişmeye girip fırkalar (mezhepler) halinde parçalananlar gibi olmayın.
3- Ali imran Suresi 105, Hep birlikte Allah’ın ipine sarılın, fırkalara bölünüp ayrılmayın.
http://www.kurandakidin.com/14-mezhepler/ okumanı tavsiye ediyorum.
6-Enam Suresi 159, Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra çekişmeye girip fırkalar (mezhepler) halinde parçalananlar gibi olmayın.
3- Ali imran Suresi 105, Hep birlikte Allah’ın ipine sarılın, fırkalara bölünüp ayrılmayın.
http://www.kurandakidin.com/14-mezhepler/ okumanı tavsiye ediyorum.
''bana özelden laf yazıp ardından da kaçıp giden insan. dur baba daha karpuz kesecedik.'' nereye kaçtım? yalan söyleme. Konu neydi ya senle. Gel devam edelim.
''pkk sempatizanı bir insanla mezhep tartışması yaşadığıma inanamadım bir an yazarıdır.'' pkk sempatizanı değil, pkk karşıtıyım. Bunu anlamayacak kadar ne içtin :D
sözlükten gitmemi isteyen 5 yazar buraya '' defol git!'' derse sözlüğü bırakacağım. Yeminle bak.
Mezheblere inanmasini istediğim yazardır.
"soyuna tapan soysuzlar" diyerek kimi kastettiğini hala anlamadığım yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar