bugün
- ben geldim naneler30
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu7
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- sözlük için ne yapabiliriz6
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- çitayı yükseğe koymak4
- clydeless bonnie6
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- 3 erkek 2 kız 6 kişi parti vermek3
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- erkeklerin fetişleri2
- bir insana çirkin demek2
- milli istihbarat teşkilatı2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- ketçap aromalı ruffles2
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- kuranda namaz yok6
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- pilavlı sohbet vs rakı balık4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- bik bik'in erkek olması8
- ahbap10
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'e para emanet etmek23
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- insan olmaya ceyrek kala12
- atletle gezen erkek8
- grt tv2
- bağa mı didin2
- hala türk filmi izleyen insan2
- insan silmek2
- göbekli erkekler9
- 50 kilo insan2
- üniversite diploması6
- bitirimler sosyetede2
- olgayella3
- sanat sepet tayfa2
- babanın sarhoş olması2
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- ümmetçilik6
- haşr suresi 10 ayet2
- ak parti2
ilk sezonunun sonuna kadar en normal insan gibi duran ethan'nın son bölümde kurt adam olmasıyla hasiktir artık dememe neden olmuş dizi. Gerçi belliydi hayvanat bahçesindeki kurtları kaçırmasından.
Böyle vampirli cinli şeytanlı bir dizi gibi dursa da içinde fazlaca edebi ve bilimsel şeyler var.
Belli bir zaman sonra hiçbir şeyin beklendiği gibi olmadığını farkettiriyor insana. ileriye dönük tahmin yapmadan daha bir zevkle ve şaşkınlık içinde izleniyor.
Böyle vampirli cinli şeytanlı bir dizi gibi dursa da içinde fazlaca edebi ve bilimsel şeyler var.
Belli bir zaman sonra hiçbir şeyin beklendiği gibi olmadığını farkettiriyor insana. ileriye dönük tahmin yapmadan daha bir zevkle ve şaşkınlık içinde izleniyor.
Bu nasıl dizi arkadaş dedirtendir. Normalde böyle cadı, şeytan, kurt adam vs dalga gecerdim bu dizinin yarattığı atmosfer, Eva green ve diğerlerinin oyunculuğu, sözler, duygular cok fena. saatlerce sürse izlerim her bölümü.
daha izlemeye başlamadığım dizi. sanırım izlemeye değer.
listeye aldığım dizi. teaser'ı izledim ve 10. saniyesinden kalite akmaya başladı. umarım yanılmam.
ilk sezonunu bitirdiğim dizi. bana çok zorlama yazılıyormuş gibi geldi bölümleri. zevk meselesi tabi, ama biraz daha ilgi çekici olamaz mıydı diye de düşünmüyor değilim.
izlenmesi gereken dizilerden. kast i cok saglam. tavsiyedir
Atmosfer , mekanlar , olaylar çok kaliteli. 1800'lü yılları yaşatıyor.
Dr. frenkestain, dorian gray gibi diziye dışarıdan enjekte edilmiş karakterler hem diziyle uyumlu hemde orijinal halleriyle.
Normalde bir şey izlerken ileriye yönelik tahmin yaparsın, anormal durumlara hazırlıklı olursun ama bunda öyle değil.
Olmadık karakterler olmadık işler yapıyor.
Değişik bir yapım. Sevme ihtimali kadar sevmeme ihtimali var.
Dr. frenkestain, dorian gray gibi diziye dışarıdan enjekte edilmiş karakterler hem diziyle uyumlu hemde orijinal halleriyle.
Normalde bir şey izlerken ileriye yönelik tahmin yaparsın, anormal durumlara hazırlıklı olursun ama bunda öyle değil.
Olmadık karakterler olmadık işler yapıyor.
Değişik bir yapım. Sevme ihtimali kadar sevmeme ihtimali var.
çok fantastik bir konusu vardır ve izlemeye fazlasıyla değerdir. 2. sezona başlamak nasip olmadı.
eva green oyunculuğu ile en iyi bayan oyuncu sıfatını kapmıştır benden; daha iyisini bulamazsınız.
2. sezon finalini yapmış muhteşem dizi.
Çokta begenmedıgım 2.sezon fınalı olan dızıdır.
--spoiler--
bır kere ne cabuk yendıler cadıları madem bu kadar kolaydı nıye o kadar gerılım yarattılar? bır de o genc cadı kurtuldu gıttı falan evet bellıkı gerı gelıp olay yaratacak bu sıkabılır bıraz. Onun harıcı Eva abla her zaman muhtesem. ama 1. sezon fınalı kadar heyecan yaratmamıstır.
--spoiler--
--spoiler--
bır kere ne cabuk yendıler cadıları madem bu kadar kolaydı nıye o kadar gerılım yarattılar? bır de o genc cadı kurtuldu gıttı falan evet bellıkı gerı gelıp olay yaratacak bu sıkabılır bıraz. Onun harıcı Eva abla her zaman muhtesem. ama 1. sezon fınalı kadar heyecan yaratmamıstır.
--spoiler--
Bi eksik var dizide ama hala çözebilmiş degilim. Pek bi heyecanla izlediğim bir dizi değil.
daha önceden bazı noktalarını beğenmediğimi söylesem de, 2.sezon finali ile takip etmeye başladığım dizi olmuştur. artık sıkı bir takipçisiyim.
2 sezon finalini izlemeye kıyamadığım dizidir. eva green hayatının rolünü oynamaktadır.
edebi açıdan oldukça zengin bir dizidir. sanata ve sanatçıya saygısı, sevgisi olan kişilerin kesinlikle izlemesi gereken güzel bir dizi.
eva green var dediler geldik diye indirip izlemeye başladığım bir dizi olsa da frankeştayn'ın leave her johnny leave her şarkısını söylemesi ile beni kendine bağladı. 1800 lerin londrası da güzelmiş yani. tam jack the ripper kafası.
kesinlikle harika bir dizi. 2.bölüm finaliyle bağımlısı haline geldim.
diziye başlamadan penny dreadful'u eva green'in ismi sanıyordum ama ucuz roman demekmiş.
(bkz: pulp fiction)
(bkz: pulp fiction)
"oh my creator
why did you not make me of steel and stone
why did you allow me to feel
ı would rather be the corpse ı was
than the man ı am
go ahead
pull the trigger
ıt would be a blessing"
hangimiz bu yaratıktan daha fazla yaşadığını ve hissedebildiğini iddia edebilir? Gelmiş geçmiş en entel canavar. Varol caliban baba.
https://m.youtube.com/watch?v=wXtj65dOZuI
why did you not make me of steel and stone
why did you allow me to feel
ı would rather be the corpse ı was
than the man ı am
go ahead
pull the trigger
ıt would be a blessing"
hangimiz bu yaratıktan daha fazla yaşadığını ve hissedebildiğini iddia edebilir? Gelmiş geçmiş en entel canavar. Varol caliban baba.
https://m.youtube.com/watch?v=wXtj65dOZuI
3. sezonu çok şükür başlamış dizi. seviyoruz seni eva green. bu diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim sevgili yazarlar.
eva green'i ekranda görmenin huzuru var içimde. geldi nihayet.
--spoiler--
3. sezon 1. bölümdeki psikolog... öyle bir psikolog olsa o'nun amının ortasını öperim. kul köle olurum, kapısında yatar, kalkar, uyur hizmet ederim...
o nasıl bir psikologdur yarabbim allah alemlere rahmet olsun diye göndermiş kadını resmen. ben öyle psikoloğun ayaklarını yıkayıp, suyuna çay demler içerim be.
nerde cüzdan düşkünü statükocu orospu çocuğu psikologlar nerde böyle ütopik psikologlar.
gerçi cadı da olabilir fakat olsun. varsın cadı olsun. öyle cadım olsun on bin frank borcum olsun.
--spoiler--
3. sezon 1. bölümdeki psikolog... öyle bir psikolog olsa o'nun amının ortasını öperim. kul köle olurum, kapısında yatar, kalkar, uyur hizmet ederim...
o nasıl bir psikologdur yarabbim allah alemlere rahmet olsun diye göndermiş kadını resmen. ben öyle psikoloğun ayaklarını yıkayıp, suyuna çay demler içerim be.
nerde cüzdan düşkünü statükocu orospu çocuğu psikologlar nerde böyle ütopik psikologlar.
gerçi cadı da olabilir fakat olsun. varsın cadı olsun. öyle cadım olsun on bin frank borcum olsun.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar