bugün
- katates ve gocu4
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi6
- erkek gibi konuşan kız5
- kuran da namaz yok3
- film izlerken sevişmek6
- velvet16
- seri gizli artı oy veren melek11
- erdal beşikçioğlu2
- oooo manifest4
- arkadaşlar uyudunuz mu8
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- ha diyen kız3
- eren kaşıkçı8
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- ona bir şey söyle10
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- yoran insanların ortak özellikleri6
- tamer yiğit2
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- yeni parti51
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- hikayeyi devam ettir52
- 30 temmuz 20263
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- manifest grubu vs tarkan16
- nickten isim tahmini yapmak72
- mehdiye inanıyor musunuz10
- almanya7
- akp'ye geçeceğime paşa paşa yatarım2
- içi ve dışı farklı olan insan7
- basit bir insan olmak4
- islam düşmanlarına bir soru9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- danimarka5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- yılbaşı tv programları2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sözlük kızlarının kekleri11
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
Herkesin arkasından bir ton laf ettiği ama kullanmaktan da asla vazgeçmediği havayolu şirketidir.
Biletleri ucuzdur.
Biletleri ucuzdur.
Hadi büyük, ucu sivri olanları anlarım da ufak, katlanabilir şemsiyemi el bagajına kabul etmeyip elalemin soğuk ülkelerinde beni hasta etmeye niyetli abuk havayolu şirketi. hiç uçak içindeki fahiş yeme-içme fiyatlarından bahsetmiyorum bile. uçuş esnasındaki nefesimizden dahi vergi kesmeye teşne bir firma, yok olmalılar.
Uçan at! Boynuzu olan unicorn du. Birde lokinin oğlu var at babası odin biniyordu ama adını unuttum. Evet loki at ile çiftleşmiş odin de torununa biniyormuş!
iç hat uçuşlarında el bagajında notebook taşınabiliyor mu merak edilen firma.
bilenler yeşillendirirse sevinirim.
bilenler yeşillendirirse sevinirim.
maalesef bu yaz ucak bileti fiyatlarinin ucmasi sonucu beni kazanmis firmadir. uzun zamandir bu heriflerle ucmuyordum ve ucmak istemiyordum ama fiyatlar THY'nin neredeyse yarisi. koltuk secemeyecegim, yemek yiyemeyecegim, film izleyemeyecegim, 4 saatlik ingiltere turkiye yolculugu igrenc gececek. bazen aradaki fiyat farkina bunlari yasamaya deger mi diye sorgulamiyor degilim.
ozetle, les gibi firmadir. paraniz yoksa pegasusla iyi yolculuklar.
ozetle, les gibi firmadir. paraniz yoksa pegasusla iyi yolculuklar.
insanlıktan nasibini almamış hostesi içinde barındıran hava yolu şirketi.
istanbul izmir seferinde kriz geçiren bi yolcuya uçakta bulunan başka bir hemşire yolcu müdahale etmiş ve adam kendine gelmişti. Hostes o esnada adama su vermişti. Yolcu kendine gelince utanmadan borcunuz iki buçuk lira diyip suyun parasını istedi. Ben de insanlık yaptı sanmıştım. Su satmış resmen.
istanbul izmir seferinde kriz geçiren bi yolcuya uçakta bulunan başka bir hemşire yolcu müdahale etmiş ve adam kendine gelmişti. Hostes o esnada adama su vermişti. Yolcu kendine gelince utanmadan borcunuz iki buçuk lira diyip suyun parasını istedi. Ben de insanlık yaptı sanmıştım. Su satmış resmen.
0888 ile başlayan müşteri hizmetlerini arayınca dakikada 1.5 tl kesen havayolu şirketi.
annem icin gunler oncesinden securedrive kampanyasiyla hava alanindan eve servis rezervasyonu yaptirdim. yalniz oylesine bir illet ki bu sirket 1 saat sabiha gokcende beklettiler ne arayan oldu ne soran. ustune dakikasi 2.50 tl'den musteri hizmetlerini arayarak 30 dakika cebellesip servise ulasmaya calistimsa da "kendi imkanlarinizla donebilirsiniz" cevabini aldim. 57 yasindaki annem de 3 valiziyle orada mahsur kaldi. taksi tuttum almaya gidiyorum. para falan onemli degil su turkiye'de boyle isler olmasin, allah buna sebep olanlarin da bu sirketin de bin belasini versin.
ben çok memnunum
bir de şu 3 kuruş verip zır zır öten
pis fakirler binmese
menuniyet nirvanaya ulaşacak.
metro var la
süper firma onu kullanın
la pis fakirler.
bir de şu 3 kuruş verip zır zır öten
pis fakirler binmese
menuniyet nirvanaya ulaşacak.
metro var la
süper firma onu kullanın
la pis fakirler.
Ucuz olup bir sudan hayvan gibi fark alan hava yolu şirketi.
Büyük ihtimal yönetim de Oytun kafasında düşünüp 50 liraya bilet alıyorlar yea diye düşünüyor. Aldığın fiyat ne olursa olsun hizmet alamadiktan sonra tepki vermek normaldir, sizin gibi düşünenler yüzünden bu havayolu firmasi revizyon yapmıyor.
Pegasus yayınevi de mevcuttur.. kitapları mı?? Yabancı yayınları kadar etkili değildir hatta asla yerini tutamaz.
Yakında uçak içi wc lerden para almaya başlayacak şirket.
Kefenin cebi yok sabancı bey...
Kefenin cebi yok sabancı bey...
ucuz etin yahnisi muhabbeti olan firma. 50 tl'ye bilet alırken ellerini ovuşturanlar rötar olunca ağlıyor. hem fakir hem kaprisli. evet.
Pegasus=Rötar.
An itibariyle 2 saati devirdik. Hadi insallah.
15 dkda bir ekstra 25 dakika rötar ekleyen havayolu. Sabaha kalkar umuduyla bekletiyor.
uçan hırsız. bagaj ücreti biletten pahalı amk!
uçan katır.
Uçan otobüs.
jet yakıtının kokusunu uçağın içinde hissedebileceğiniz harika firma. hayatında kim jet yakıtını koklayabildi ki? ben kokladım işte sayelerinde.
Buna ve metroya birer kere bindim geçmişte. Daha da binmem dedim binmiyorum. Ölünce cenaze nakli için kullanırlarsa bilemem.
Uçuşunuza 2 saat kalana kadar paket dahilinde ücretsiz olarak değişiklik yada bilet iadesi yapabilirsiniz. paketini aldığım halde biletimi 70 küsür liraya değiştiren sözünün eri olmayan insanları dolandırmaya çalışan uçuş firması.
adana havalimanı uçuşlarında yolcularını artık dış hatlardan yolculayacak havayolu şirketi.
istanbula uçuşu 24 saat kala olumsuz hava şartlarından dolayı iptal eden firma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar