bugün
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- iyi dostlar biriktirdim6
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- gözünü am bürümek5
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ali kırca nerede4
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi7
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu4
- salat namaz değildir8
- pandela'nın soğuk şakaları3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- sözlüğün götü en güzel yazarı3
- waffle3
- hayat7
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması5
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- nervio23
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- kürt fıkraları3
- andropoz amca6
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- caz dinleyen erkek9
- fiziği güzel sözlük kızları48
- recep tayyip erdoğan28
- nokia 11002
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
- van gogh kulağını neden kesti5
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- judas'ın kulakları5
- çizme giyen kız2
- yazarların akşama dair planları8
- sayın ismet brez ismet biji ismet2
- slut shaming2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- sapık yaşlı5
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- zina yapmayan ateist erkek3
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- chp de 5 belediye başkanına ihraç sevki2
- benzine zam7
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- latife hanım'ın çarşaflı olması2
- leonidas8
- ipkis'in güzel entryler girmesi5
hızlandırılmış tren faciası ile ismini duyurmuş ilçe.
'dörtyol' u ile meşhur sakarya ilçesidir.
insanlarının adapazarına giderken ''ada'ya gidiyorum'' diye söylediği ve bir zamanlar cem uzan ın çiftliğinin olduğu ilçedir.
öğrenciye 'uzaylı' muamelesi yapan sakarya ilinin kendilerine göre 'en gelişmiş' yerleşkesi.
trenle istanbuldan 2-3 tlye bile gidebildiğini öğrenince vay anasını dediğin, görünüm itibarıyla oldukça şirin fakat insan! itibarıyla ? olan, yanında bir bayan varsa sokakta yürüyemeyeceğin,yürürsen atılacak laflara ya susup sindireceğin yada bi tenhada bıçaklanabileceğin enteresting bir ilce.
yinede tipini kılığını kıyafetini beğenirlerse yanında bayan veya erkek olmayacaksa seni baştacı bile yapabilirler(sen yanlarındayken)
ha bide sen ordan ayrılır ayrılmaz arkandan kadınlı erkekli en hızlı laf yapılabilecek diyarlardan.sen biryere ulaşmadan arkandan 49,2tane dedikodu ulaşmış olur bile.
trenle istanbuldan 2-3 tlye bile gidebildiğini öğrenince vay anasını dediğin, görünüm itibarıyla oldukça şirin fakat insan! itibarıyla ? olan, yanında bir bayan varsa sokakta yürüyemeyeceğin,yürürsen atılacak laflara ya susup sindireceğin yada bi tenhada bıçaklanabileceğin enteresting bir ilce.
yinede tipini kılığını kıyafetini beğenirlerse yanında bayan veya erkek olmayacaksa seni baştacı bile yapabilirler(sen yanlarındayken)
ha bide sen ordan ayrılır ayrılmaz arkandan kadınlı erkekli en hızlı laf yapılabilecek diyarlardan.sen biryere ulaşmadan arkandan 49,2tane dedikodu ulaşmış olur bile.
1937'den önce sakarya akhisarı veya geyve akhisarı olarak bilinen ve 1987'de ilçe olmadan önce geyve'ye bağlı bucak olarak yönetilen küçük bir ilçe.
12 ağustos 2011 öğlen vaktinde geçirdiğimiz tren kazası yüzünden hiç unutmayacağım ilçe.
(bkz: pamukova haber)
Bereketli topraklar üzerine kurulmuş ilçe.ana yolların buradan geçmesi nedeniyle yapılaşma bu verimli arazileri ele geçiriyor.yol ve akarsu kenarlarında kurulu olan bina ve fabrikalar bu güzel ovayı metal dişleriyle övütüyorlar adeta.bir de nehirden kum çıkaran işletmeler var.taş ocakları da eklenince umarım adapazarı ovasının yaşadığı kaderi yaşamaz.aynı durumu gemlik taraflarında da görebilirsiniz.
Uludağ sözlükte adını göreceğimi hiç ummadığım ilçemdir. 17 yılım geçti bana hiç bir şey katmadı bence bu böyle devam eder. Memleketimdir seviyorum muyum? Evet. Ama uzaklaşmak özlemek istiyorum.
öğrenci arkadaşlar çok şikayet etmiş memleketimden
her ne kadar fiilen bulunmasam da mekan sahibi olarak sıkıntınız olursa mesaj kutum her daim açık , her etnik gruptan ve her yüksek mevkiden tanıdık var çok şükür
dolamaç'a çıkmak isteyen qıslar da pm atabilir
her ne kadar fiilen bulunmasam da mekan sahibi olarak sıkıntınız olursa mesaj kutum her daim açık , her etnik gruptan ve her yüksek mevkiden tanıdık var çok şükür
dolamaç'a çıkmak isteyen qıslar da pm atabilir
sakarya'nın bilecik sınırındaki ilçesi.
sakarya'nın bilecik sınırındaki ilçesi. istanbul eskişehir/antalya yolu ve istanbul ankara tren hattı üzerindedir.
(bkz: mekece)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar