bugün

/229
genelde saçma tespitlerdir. hahahasiktir evet.

(bkz: oytunkaran ın aşırı sözlükten ölmesi)
fenerbahçenin maçı olduğu zamanlar saçmalık noktasına ulaşan tespitlerdir. evet.
o kadar mantıklıdır ki çıktı alıp duvarıma astım.
gayet yüksek bir olasılıktır. kendisi şimdiye kadar otuz küsür bin entry girmiştir. hızla girmeye de devam etmektedir. zall maaş vermiyorsa sözlüğü çok seven bir şahıs.
Şu herşeyin sonuna net yazan mıydı o?

Allah rahmet eylesin. Net.
meb bünyesinde sevinçle karşılanmış yarıya indirilen bayraklar göndere çekilmiş akşam fener alayları düzenlenmiştir.
zall bize de maaş versin biz de girelim. Evet. Net.
Arkasında üzülürmüyüz. Bence hayır ? Evet.
(bkz: efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir) *
olsundue. hic problem olmayandir. turk bayragi onun yasini tekrar kirmizilik kazanarak kutlayacaktir.
Halk arasında Ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi sendromu olarak da bilinir.
Doğru tespittir.
taş gibi, hatta ne taşı Kaya* gibi hatundur.
kız olabilir doğrudur efendim *
Kızsa da küfreden bir kızdır. Olmaz oldun böyle kız!
mikemmel ötesidir.
cin olmadan adam çarpmayı itina ile öğretebilecek kapasiteye sahip yazar kardeşimizdir. yolu da bahtı da açık olsundur.
yazdığın "evet"ler kadar çocuğun olsun inşallah yazardır.
ya süper adam gerçekten.. gece gece yarıldım amk bi şuna bakar mısınız ulanlar. daha 1 gün önce ceyda düvenci nin memeleri diye bi başlık açıldı. adam kendini alamadı bi türlü, sürekli entry giriyor.

(#22489667)
(#22489288)
(#22474062)

çok sempatik lan azgın herif.

allahını seven şunun üzerine ceyda düvenci atsın nolur. swh.

edit:
(#22498501)
lakabı kız oytun olan yazardır.
onuncu ve on birinci nesil ibişlere dert olmuştur. hahahasiktir evet.
Bilgi birikiminin azlığına, Kültür seviyesinin düşüklüğüne rağmen utanmadan Sözlükte yazarlik yapması olayıdır. Kimleri yazar yapıyorlar yahu. Ne biçim bir sözlük burası? Bu adam yazarsa ben neyim?
oytunkaran'ın fake hesaplarını çok kolay belli etmesinden dolayıdır.
utanmaz arlanmaz bir durumdur. fakelerimle kendimi övüyorum modlar. bu yazar fake hesabım lütfen silin. evet.
insanı akşam akşam kara kara düşündüren olaydır.
Tanım:sözlük üyelerine kızınca söylenen söz. Ayrıca silik olayı kalkmalı herkes düşüncesini belirmeli herşeyle eylenebilmeli yanlış düşünüyorsun.
© copyright 2005 - 2026