bugün
- akp vs pkk6
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- truvalı helen3
- nihoşun ölümü6
- yazarların sgk borcu4
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim6
- sözlükteki ılımlı bayanlar3
- osmanlıca3
- lütfen mümkünse zahmet olmazsa rica etsem4
- bayan yazarların nick altı2
- dm açsana diyen erkek5
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi11
- arka kapının gıcırdaması4
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması6
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek8
- özgür özel'in tutuklanması5
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- bilmediğin numaraya alo dedin yandın4
- namazlı mealler kuran değildir2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- terörsüz türkiye de yasal süreç4
- kaplumbağaya yem verdim3
- aile hekimi5
- ama kent uzlaşısı6
- spacex roket parçasının ay'a çarpması2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası4
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması6
- meal kuran değildir26
- 5 ağustos 2026 üç kadın cinayeti üç bavul2
- ikinci el otomobil piyasası2
- sözlük yazarı dövmek4
- lore peyniri3
- afrika'ya erzak yardımı yapmak3
- inci sözlük3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- theodor herzl e devlet madalyası vermek4
- midilli adası6
- mayışın çekildiği günlerde sucuk yemek2
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- ülkücü vs pkklı3
- duş almak vs duş yapmak6
- leon2
- lor peynirini krem peynir haline getirmek2
- geceye güzel bir söz bırak6
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- lionel messi3
- online kumar4
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
microsoft'un yeni mail hizmeti. son dönemde microsoft'un üstüne çok düştüğü metro arayüzünü kullanıyor. twitter, facebook ve windows live messenger hesaplarını outlook.com üzerinden takip etmek mümkünmüş. henüz yeniyken "adsoyad" şeklinde mail adreslerini kapmakta fayda var. ayrıca hotmail hesapları, outlook.com'dan sonra da kullanılabilecekmiş.
yeni hotmail.
bir gmail havası var sanki. şu ana kadar pek alışamadım ama eskisine dönemeyeceğimize göre alışmaya çalışmamız daha iyi olacaktır.
bir gmail havası var sanki. şu ana kadar pek alışamadım ama eskisine dönemeyeceğimize göre alışmaya çalışmamız daha iyi olacaktır.
açıldıktan sonra kaydol seçeneğinden öteye gidemediğim ve doğal olarak kaydolamadığım yeni hotmail'dir.
an itibariyle adımsoyadı[email protected] için saldırılması gereken site. önce gelen kazanıyor.
edit: haydi seferoğulları, yürüyün tellioğulları.
edit: haydi seferoğulları, yürüyün tellioğulları.
waayy adamlar yapmış dedirten hotmailin yeni hizmetidir.
adım_soyadı[email protected] u almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
o kadar genel adım-soyadım var ki gmail, hotmail, mynet vs hiçbir mail hizmetinde adımı soyadımı alamamıştım. *
o kadar genel adım-soyadım var ki gmail, hotmail, mynet vs hiçbir mail hizmetinde adımı soyadımı alamamıştım. *
Yeni olduğu için herkesin saldıracağı yine de gmail'den vazgeçiremeyecek microsoft'un yeni e-posta hizmeti.
hesap ayarlarında ödeme diye bir bölümün olduğunu farkettiğim (belki hotmail'de de vardır bilmiyorum) yeni hotmail'dir. adsoyad@outlook aldık da şu ödeme kısmı canımı sıktı sözlük. ne olduğu konusunda fikri olanlar çekinmeden özel mesaj atabilir.
görünüşü itibarı ile hayal kırıklığı yaratan hizmet. hotmail'e bu kadar benzemesi çok gereksiz olmuş. zaten hotmail çok kullanışsızdı. bunu neden koruduklarını anlamadım. önümüzdeki günlerde ısrarla değişeceği inancındayım. sunduğu olanaklar ve teknolojik ilerlemelerle sonradan tanışacağız.
allahtan firefox yandex bar bununla da çalışıyor. korktuğum başıma gelmedi.
microsoft'un senelerdir kullanılan "hotmail.com" mail servisinin ardından kullanıma sunduğu yeni mail servisi.
daha hızlı ve görünüm olarak kullanılabilitesi daha yüksek görünüyor.
daha hızlı ve görünüm olarak kullanılabilitesi daha yüksek görünüyor.
mail yazma işlevini çok zevkli hale getiren, microsoft'un yeni hizmetidir. arayüzü çok hoştur.
gayet çatır çatır çalışan bir mail sistemine sahip olan servis sağlayıcı. günde 3 milyon mail alıyorum birini bile okutmamazlık etmiyor.
kullanışsız mail servisi.
program olarak daha düzgün çalışan hata vermeyen ve buglardan arınmış şık programdır.
her zaman ulaşması mümkün olmayabiliyor şu günlerde. sanırım serverlar ile bağlantıda da sıkıntı yaşıyor.
hotmail.com'dan sonra maillerin dosya boyutunun büyüklüğü bu hatalara sebep olanlar arasında diye bir görüş dahi hakim ki olmamasını temenni ediyoruz. mailler arası geçişte neredeyse timeouta düşecek zannediyorum.
(bkz: bunu yapmışınız ama olmamış bu)
program olarak daha düzgün çalışan hata vermeyen ve buglardan arınmış şık programdır.
her zaman ulaşması mümkün olmayabiliyor şu günlerde. sanırım serverlar ile bağlantıda da sıkıntı yaşıyor.
hotmail.com'dan sonra maillerin dosya boyutunun büyüklüğü bu hatalara sebep olanlar arasında diye bir görüş dahi hakim ki olmamasını temenni ediyoruz. mailler arası geçişte neredeyse timeouta düşecek zannediyorum.
(bkz: bunu yapmışınız ama olmamış bu)
iyice boka sarmış mail servisi. lan yazıyorum şifreyi giriyorum yok doğrulama kodu, yok gergedan taşşa, ulan bırakta hesabıma gireyim amk. şifreyi doğru yadığım halde on tane güvenlik şeysi çıkardı karşıma, bir türlü giremedim hesaba.
mailler biraz birikti mi işi çok pis boka saran mail servisi. gözünü seveyim hotmail.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar