bugün

oyunun başındaki kütüphaneye giriş esnasında kulaklıklarım son ses açıkmış.
o gürültüden sonra 10 dk elim titredi yemin ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=wYIW1bm3CYM
Oynamak için Gece yarısını Bekler ışıkları Kapatır Kulaklığımı Takardım.Oyun bu ortamı Hak ediyor.Son Olarak Chris Walker Ve Wallrider Şerefsizsiniz Ulan.
oynamasını değil izlemesini seviyorum. böyle de manyağım.
ikinci oyunu 2016 yazında çıkacak olan oyundur.

https://www.youtube.com/watch?v=dD1PAyeEZ-0

(bkz: outlast 2)
Gerek grafikleri gerekse oynanış bakımından çok beğendiğim oyundur . Yalnız herkesin aksine benim oynarken pek de korkmadığım oyundur .
iyi bir korku filmi izleyicisi olup korku filmlerini sıkılarak izleyen beni bile korkutmuştur.
Oynarken gerim gerim gerildiğim için sinir olup akabinde kapattığım oyundur kendileri.
Ama arada iyi gidiyor.
ilk oyunundan efsane zevk aldığım oyun. hep söylüyorum yine söyleyeceğim muhabbeti bilerek oynanmasi gerekir.
tam anlamıyla ödümü s.çırttın denilecek kadar korkunç bir oyundur kendinizi o adam gyerinize koyarsanız gerçek atraksiyonu görürsünüz...
Oynarken yetişkin bezi kullanılması tavsiye edilir.
Kesinlikle Alien Isolation değilidir. Alien çok daha üst düzey oyun. Aliendan sonra hiç gerilmedim bu oyunda sıkıldım sildim.
gece kulaklıkla oynayamadığım oyun.çok denedim ama olmuyor, büyük bir fırsatı kaçırdım.
Güldürmüştür. Tövbe tövbeee.
Hiç de korkunç olmayan oyun.
Ayarlardan Motion blur: off yaptığınız zaman yarı yarıya kolaylaşan oyun. Türkçe menüde "hareket izi" diye geçiyor sanırım.
(bkz: overrated)
merak ettiğim oyun. şimdi olaya mutabık değilim. açıp oynuycam. sonra korkudan uykum kaçıcak. başlığı hortlatana küfür edicem. yapmayın abi böyle şeyler.
jahrein in geçen senelerde oynadığı oyun. gülmekten kırıp geçirmişti vallahi . burdan hörmetlerimizi bildirelim adamsın jahoooo.
Dünyanın en iyi korku oyunu.
o bizi silkmeye çalışan elemandan korktuğum oyun herif az kala bizim kestaneyi çiziyordu da zor kurtulduk ırz düşmanından.
3 haftalık kabızlığımı sona erdirmiş oyundur... red barrel ekibinin hepsinin annesini tek tek saygıyla selamlıyorum...

sonuç: bu nedir yav?
hikayesi olsun oyun içindeki gerilim olsun baya güzel oyun , önerimdir. yalnız whistleblowerin sonundaki abimiz baya acımasız birader deli mi ne..
(bkz: deli hastanesindeydik değil mi lan).
Oyun korkunç değilde arkadan verilen nefes alıp verme sesleri, gerilim sesleri sizi bitiriyor. Sesi kapatıp oynayın kılınız kıpırdamaz ak.
steam den para verip aldığım ama açamadığım oyun. torrent ise sıkıntısız.
izlemeye götümün yemediği gel gör ki oynamaya hiç bir tarafımın yemeyeceği korkunçlu oyun.
ani sıçramalar yaşattığı için pek hoşlanmadığım oyun. genelde kız arkadaşım evdeyken oynuyorum. yalnızken yemiyor. 32" tv ve sağlam bir sinema sistemiyle karanlıkta oynadığımı düşünürseniz hak vereceksiniz. sıçırttırıyor.
© copyright 2005 - 2026