bugün
- aldatan erkek11
- nestor fernando muslera micol12
- 19 yıllık karısı erkek çıktı16
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi16
- denizin içerisinde cinsel ilişki20
- red flag11
- kola içmenin haram olması12
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları16
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü8
- istanbul'un fethi15
- allahı kim yarattı30
- türbanlı kadınların daha çekici gelmesi8
- burçlara inanan erkek22
- azeri kızları9
- kahverengi ile mavinin uyumu10
- sözlüğün gey yazarları10
- yavuz bingöl11
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı14
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği13
- çok su içmek12
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler27
- en iyi nemlendirici10
- haribo12
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası21
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası16
- karl marx ın sakalsız hali8
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz12
- green flag16
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi11
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne9
- sahibinden com ölücüsü11
- deccal'in ortaya çıkması10
- türkiye'de eksik olan şeyler13
- siz siz olun aşık olmayın9
- yumurtalı ekmek8
- suriyede konsere saldırı15
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- bir kız için kendini feda etmek12
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- geceye bir şarkı bırak8
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak12
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi12

entry'ler (760)
ülkenin yarısı akp oy veriyor. Ülkenin %90 gs,fb,bjk tutuyor. Hala tarftara tek bir profilmiş gibi davaranılıyor. He la he he.
ünilerin çoğu beşpara etmez. iyi puan yoksa il seçin.
izmir, Ankara, Bursa,eskişehir,samsun,çanakkale,muğla,aydın,antalya öneririm.
izmir, Ankara, Bursa,eskişehir,samsun,çanakkale,muğla,aydın,antalya öneririm.
kim kime durduk yere gaz sıkar. arkdaşlar şu moddan çıkalım. Busaspor otobüsü geliş yolunca kalabalıklaşan tarftara ,taşkınlık yapan iyapmaya niyetki adamları polis dağıttı . olay bu.
ananemin baba tarafı olurar. Ananemin bir abisi vardı. Büyük dayımız. Adam ressamdı ,eğerki yaşal çama adım atsa ayhan Işık ,tarık akan hiçbiri kalmazdı. orta anadolu köyünden çıkma adam 20 li yaşlardaki resmi beni baya hayrete düşürmüştü. Adamı hep yaşlı haliylee görmüştüm. Tüm balkan erkekleri bu formatta değil. Aynı ailede hatta kardeşleri bile öyle değil. efsanevi genelemlerden kaçınmak gerekir. Göçmenlerin hepis renkli gözlü değildir. Annemin tastamam orta andolu baba tarafı mavi ,yeşil göz dışında renk yokken ,saçları sarıyken. Annmein arnavut ana tarafı geneli kahve gözlü ,kumraldır. tüm genellmeleriniz yıkabilirim..
amkodumun it kopukları sike sike adam edin şunları. Yarısı potansiyel teörist nerde pkklı ,ermeni görsem çarşılı..
bir ara isveçli kıza aşıktı, ne ara evledni ,çoluk çocuğa karıştı merak ettiren yazar. şizofren olduğunda şüphelendiğim yazardır.
futbol taraftarlığı ,holiganlığı tamamyile ezik bünya işidir. D,kkat edin çoğunun hayatında başardığı birşey yoktur. halısahada bile golü yoktur.
laf islama gelsin diye paganizme bok atmak.
layıklarını bulmuşlar.
doğu karedeniz zaten bir cennet. Türkiyenin en güzel coğrafyası.Kürtten kurtarılmış bölge bir karadeniz kaldı. Oraya ilişmeyin bari.
kürtlerindekinden küçüktür. Ciddiyim. Of çok tatlı laz kıları vardır. Türkiyedeki Balkan Göçmenlerinen sonra 2. favorim çerkes,gürcü , laz kızlarıdır.. Artvin kızları yok mu .. Trabzonlu arkdaşlarımın hepsi küçücük burunları vardır. Ki trabzon laz coğrafyası değildir.
olmaz sanırım.
bakınız fuhuş,uyuşturucu, tefecilik,d olandırıcılık , hırsızlık..
erivan türk şehir olması gibi neden olmasın
http://www.kayserigundem....turk-sehridir-h12817.html
http://www.kayserigundem....turk-sehridir-h12817.html
at varsa avrat bulmak kolaydır. At bugünün bugünün mecedesi işte. Atın varsa,silahın varsa. gücün var. kaçabilirsin ,savaşabilirsin. kendini koruyabilirsin.
sinirlendiği an..
Bugün ekşide gördüğüm ,hislerime tercüman olmuş başlık.
2 göbek önce rumlardan, trakyalılardan ve bir kısım alevilerden başka içki içen yoktu bu toplumda. Cumhuriyetle statü ve çağdaşlık konumunua getirild içki içmek.
Bakıyorum çoluk çocuk herkes 7 göbek içkici ,gurme. rakı bardakları ile. Rakıya gelirsek yarrak gibi bir içkidir. Ne viski tokluğu, ne biranın eğlencesi ve basitliği, şarap ve brendinin çeşitliliği,ne tekilanın enerjisi. Arabesk ,kahvehane ,meyhane kültürünü ,nağra atmayı anımsatan bir içki benim için. Hele anason. Bu iğrenç şeyi içebilmek için mezeyi,buzu basarsın. Daha bir tane yabancı görmedimki rakıyı beğenen. Rakı milli içkimiz değil iran ,hint tarafında 18 yy da gelmiş bir içki. Rumlarda uzo diye içiyor. Belki doğudan bir yerden osmanlı rumlarına ordan msülüman ahaliye geçmiş bir içki. rakının en eki tarihi 18-19 yy. Öncesinde anadoluda hep şarap içilmiş. buda farklı bir ayrıntı..
2 göbek önce rumlardan, trakyalılardan ve bir kısım alevilerden başka içki içen yoktu bu toplumda. Cumhuriyetle statü ve çağdaşlık konumunua getirild içki içmek.
Bakıyorum çoluk çocuk herkes 7 göbek içkici ,gurme. rakı bardakları ile. Rakıya gelirsek yarrak gibi bir içkidir. Ne viski tokluğu, ne biranın eğlencesi ve basitliği, şarap ve brendinin çeşitliliği,ne tekilanın enerjisi. Arabesk ,kahvehane ,meyhane kültürünü ,nağra atmayı anımsatan bir içki benim için. Hele anason. Bu iğrenç şeyi içebilmek için mezeyi,buzu basarsın. Daha bir tane yabancı görmedimki rakıyı beğenen. Rakı milli içkimiz değil iran ,hint tarafında 18 yy da gelmiş bir içki. Rumlarda uzo diye içiyor. Belki doğudan bir yerden osmanlı rumlarına ordan msülüman ahaliye geçmiş bir içki. rakının en eki tarihi 18-19 yy. Öncesinde anadoluda hep şarap içilmiş. buda farklı bir ayrıntı..
penis kanseri.
hatun ,kadınım, sevdiğim ,nefesim,güzel gözlüm,cimcimem hepsini söyledim ,itiraf ediyorum. Herangi bir menuniyetszilik işitmemiştim.