bugün

türkiye'de satışa sunulan, üstü açık, opel ailesinin en yenisi.

http://ulasimturk.com/D/K...rkiyede-010720130313.html
Opelin cakma 6 kasasi.
önü astra, arkası insignia olan bir araçtır. tıpkı jetta gibi passat, golf karması. motoru tipik ecotec motordur.
oto fuarda ilk gördüğüm an kendisine aşık etmişti, bugün de trafikteyken gördüm. tasarım olarak muazzamdır. motoru 1.6 turbolu olup son dönemde turboluda 10 hp düşürülen tiptedir. 170 hp kasa için ideal gözüküyor. fiyat olarak da pek fazla sayılmaz bu kalitede bi araç için. 97 bin lira veriyosun, üstü açık spor 170 hp'lık araba alıyosun, kolay iş değil diğer markalarda. ulan symbol'un 45 bin liraya satıldığı dünyada bedava bu amına koyum. ha nedir ben yine alamayacağım, öyle sokaklarda izlemeye devam edeceğim...
opelin en premium algısına sahip aracıdır. okuduğum her oto dergisinde cascadanın, bmw, audi gibi premiumlarla beraber anıldığını gördüm. hakikaten de, iç mekan malzeme kalitesi elit. opel aynı kalite seviyesini insigniada ve astrada sunsa çok daha rağbet görebilir. ileride kesinlikle sahip olmayı arzuladığım, tatlı otomobil.
tesla ekranlı cabrio bir astra j'dir özünde.
1.3-1.8 milyon tl aralığında bir piyasası var.
motor 1.6 t 170'lik insignia motoru. şanzıman da 6 ileri tork konvertörli insignia şanzımanı.

kolay elden çıkmaz bu arabalar. zaten pek bilinen bir araba da değil. opelciler bile bu arabayı çok bilmiyor bence.
Türkiye'de tutulan cabrio bir model yok aslında.

Hele orta segment cabrio tadında bir araç olunca özellikle hastası olan bir kitle de pek oluşmuyor.
Bu nedenle piyasası neredeyse yok gibi.
© copyright 2005 - 2026