bugün
- beyazsemsiyeliyabanci39
- yorgun mermi24
- haysenin1212
- gammazlama yapmamak10
- satranç haram yasaklansın5
- aziz yıldırım9
- yaz geceleri4
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- bu köyden olsam ne olacak8
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- toplu taşıma3
- çağrı isimli yazar2
- sydney sweeney'in memeleri3
- gina carano13
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- en gey özelliğiniz15
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- yapay zeka moderatörü14
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- heyt bea2
- sözlüğün kırbacı8
- kavgacı yazarlar3
- isimsiz orospu çocukları3
- katatespizartmasi15
- baba olmak istemeyen erkek4
- karton toplayan çocuk4
- kilis2
- melis sezen'in memeleri3
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
- buddy dude17
- gammaz çetesinin mağdur ettiği yazarların hakkı2
- en son ne yediniz12
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- koç holding binalarına saldırı2
en bilinen parcası augen auf olup bunun yanında supernova, brennende liebe gibi hos parcalarada imza atmıs köklü industrial metal grubu. bircok kişi rammstein grubunu daha iyi bulurken benim favorim herzaman oomph'dur. ayrıca sonunda iki ünlem bulunur. oomph!! gibi.
ne yazik ki albümlerini bulmak zordur.
ne yazik ki albümlerini bulmak zordur.
Diskografisi ve kadrosu aşağıdaki gibi olan gruptur.
Dero : Vokal ve Davul
Flux : Gitar ve sampling
Crap : Gitar ve klavye
1992 - OOMPH!
1994 - Sperm
1999 - Plastik
2001 - Ego
2004 - Wahrheit oder Pflicht
2006 - GlaubeLiebeTod
http://profile.myspace.co...le&friendid=123423333
Dero : Vokal ve Davul
Flux : Gitar ve sampling
Crap : Gitar ve klavye
1992 - OOMPH!
1994 - Sperm
1999 - Plastik
2001 - Ego
2004 - Wahrheit oder Pflicht
2006 - GlaubeLiebeTod
http://profile.myspace.co...le&friendid=123423333
yeni albumu monster cıkmıs olan grup.
augen auf isimli sarkisi ve ozellikle ayni sarkinin klibiyle hayran kaldigim alman grup.
rammstein ile tek alakası, endüstriyel metal yapıyor olması olan; alman endüstriyel metal grubu, neue deutsche harte'nin en daşşaklı temsilcilerinden.
tartışmasız en büyük bombaları gott ist ein popstar şarkısıdır. grup ile ilgili dikkat çekici bir özellik de üç üyesinin de inanılmaz yakışıklı olmasıdır. cinsel fonksiyonları sapmamış bir erkek olarak söylüyorum bunu bak, cidden çok karizmatik herifler.
tartışmasız en büyük bombaları gott ist ein popstar şarkısıdır. grup ile ilgili dikkat çekici bir özellik de üç üyesinin de inanılmaz yakışıklı olmasıdır. cinsel fonksiyonları sapmamış bir erkek olarak söylüyorum bunu bak, cidden çok karizmatik herifler.
26 şubat'ta truth or dare isimli albümünü patlatacak olan grup. adana taraftarına saygılarımı sunarak bir bakınız vermek istiyorum,
(bkz: alemin allahı geliyor)
(bkz: alemin allahı geliyor)
rammstein ile birlikte almanya'nın önde gelen endüstriyel müzik gruplarından birisidir. gekreuzigt ve supernova şarkıları dinlemeye değerdir.
endüstriyel metalin babasını yapan, aslan gibi grup. rammstein kendilerinden feyz almıştır.
başta rammstein olmak üzere bir çok alman metal grubunun katılacağı akım olan Neue Deutsche Härte'nin kurucusu olan grup. rammstein'dan üstün tutanlara saygı duyulur.
her albumu birbirinden farklı ve güzel olan gruptur. şarkılarında, album kapaklarında ve kliplerinde çocukluk korkularını, masalları kullanırlar. (bkz: labyrinth) (bkz: monster) (bkz: sandmann). üç asıl üyeden oluşan grubun son albumu (bkz: truth or dare) 2010 da çıkmıştır ve grubun eski şarkılarının ingilizcelerinden oluşur.
rammstein'in ilham aldigi gruptur.
ikisi de endüstriyel metal yapiyor tamam ama cok önemli bir sound farki var arada. kusura bakmayin ama su salak sound kelimesini kullanmak durumundayim. ya da neyse lan. ses farki diyeyim iste, ton farki. ondan var. ikisini kiyaslamak dogru degil. "hangi peygamber daha iyiymis?" diye kiyaslama yapiyor musunuz? hayir. oomph ve rammstein icin de yapmayin iste.
rammstein tekdüze rifflerle siker atar adami. oomph ise daha karmasik yapar bu isi.
bildigim tek sey var, aha su ikisini dinlemeden ölenler kendilerine cok yazik ediyor. "peki meister, ne dinleyelim?" derseniz öncelikli önerilerim söyle,
- hate sweet hate
- ice-coffin
- anniversary
- unsere rettung
cok mu sert geldi?
- augen auf
- wer schön sein will muss leiden
- tausend neue lügen
böyle gider bu yahu. dinleyin siz dinleyin. hepsini dinleyin.
ikisi de endüstriyel metal yapiyor tamam ama cok önemli bir sound farki var arada. kusura bakmayin ama su salak sound kelimesini kullanmak durumundayim. ya da neyse lan. ses farki diyeyim iste, ton farki. ondan var. ikisini kiyaslamak dogru degil. "hangi peygamber daha iyiymis?" diye kiyaslama yapiyor musunuz? hayir. oomph ve rammstein icin de yapmayin iste.
rammstein tekdüze rifflerle siker atar adami. oomph ise daha karmasik yapar bu isi.
bildigim tek sey var, aha su ikisini dinlemeden ölenler kendilerine cok yazik ediyor. "peki meister, ne dinleyelim?" derseniz öncelikli önerilerim söyle,
- hate sweet hate
- ice-coffin
- anniversary
- unsere rettung
cok mu sert geldi?
- augen auf
- wer schön sein will muss leiden
- tausend neue lügen
böyle gider bu yahu. dinleyin siz dinleyin. hepsini dinleyin.
otomatik portakal filminin etkisinde kalmış, en az rammstein kadar güzel şarkılar yapan ancak henüz pek keşfedilmemiş gibi görünen harika bir metal grubudur. sandmann, augen auf, mein schatz şarkıları dinlenesidir. sandmann şarkısı 2.5 milyon çocuğun almanya'da yoksulluk içinde yaşamasını konu alır.
Rammstein severlerin seveceği, rammsteinin öncüsü olan grup. labyrinth klibi gerçekten müthiştir. augen auf fifa 2005 oynayanlar varsa biryerden tanıdık gelebilir.
rammstein göre daha hoş müzik yaptığını düşündüğüm grup.
son albümüyle ortalığı darma duman etmiş alman grup. sevin sevmeyin, beğenin beğenmeyin ama adamlar 20 senedir kimseye bakmadan çatır çatır kendi müziklerini icra ediyorlar ve öncülük ettikleri akımın da en baba grubu olduklarına da her defasında kanıtlıyorlar.
Labyrinth gibi tekrar tekrar dinlenesi bir şarkı yapmış olan gruptur. kendilerini tebrik ediyorum.
fazlasıyla iyidir. bonobo önerilir.
Eckstein Eckstein, Alles Muss Versteckt Sein.
oohhşşş un farklı bir versiyonudur. cinsel hazzı çağrıştırır.
Umf seklinde okuduğunu bilmeme ragmen yillaridr omf diye okuduğum rammsteinden bile daha cok sevdigim alman grup. Almanca sarkilari kadar ingilizce sarkilari da güzeldir.
underrated bir grup bana kalirsa. bazı şarkilari çok gaz. seemannrose, labyrint, die schlinge gibi. bazen rammstein la eşdeğer görüyorum.
güncel Önemli Başlıklar