bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kız troller6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- çiçek abbas2
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- yazarların anlık durumları9
- kalabalığı seviyor musunuz6
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- çocuklar niye sünnet edilir7
- avokado yiyen insan8
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- ona bir şey söyle3
- mafya kızı olma isteği6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- özel sektör de çalışmak11
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- boğaz ağrısı7
- gece ormanda gezerken pagan ayinine kurban gitmek2
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- galatasaray büyüklüğü14
- feminen erkek davranışları6
- arapçayı kutsal sanan gerzek5
- arkadaşlar bakar mısınız14
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- şeker hastalığı9
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- tayt vs mini etek5
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- ellerim bos gonlum hos14
- eurovision song contest asia4
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
Lise yıllarında ingilizcemi geliştirmek için girdigim siteydi. Zamanla onlarca kızı soydum. Sonra bir daha girmedim tabi. Dün, anılarımı canlandırmak için bir bakmak istedim. Hep türkler vardı ve hiç bir kızı soyamadım lan.
* bir internet sitesi.
you: hi
stranger: hi
you: whats up
stranger: asl?
you: u ?
stranger: 21 m mısır
you: 22 male turkey
you: bi dakka lan mısır ne aq *
Your conversational partner has disconnected.
stranger: hi
you: whats up
stranger: asl?
you: u ?
stranger: 21 m mısır
you: 22 male turkey
you: bi dakka lan mısır ne aq *
Your conversational partner has disconnected.
you: hi!
stranger: hello :D
you: sen türksün
stranger: ahaa nerden anladın?
stranger: hello :D
you: sen türksün
stranger: ahaa nerden anladın?
Zamaninda bir sürü kiz düsürdügüm kamerali chat sitesi .
bu gece birden fazla güzel kız(anladın sen onu) görüp gözlerimin bayram ettiği mecra.
araya penisler de karıştı ama sıkıntı yok.
hele bir tanesi taş idü taş.
(bkz: yabancı kızların kezban olmaması)
araya penisler de karıştı ama sıkıntı yok.
hele bir tanesi taş idü taş.
(bkz: yabancı kızların kezban olmaması)
Şu an spy mode da yapıyor olduğum Ulu or Ekşi anketinde kafa kafaya bir mücadele oluyordur. Ulu ayrılsın da gelsinler.
penis gösterme amacıyla girmediğiniz ve arkadaşlarla olduğunuz zaman keyifli sohbet edebileceğiniz insanlarla da karşılaşabileceğiniz site. olasılık düşük tabi.
Fake video eklediğinizde (tabi gerçekçi olmalı) üstelik bu videolar ünlülerin videoları olunca çok eğlenceli bir hal alabiliyor.Ben yapıodum bir aralar one direction 'un live streamdaki videosunu ekliodum yaklaşık 10 dakikalık görmelisiniz bu ergenler karşısında harry'i filan görünce çıldırıyorlar.Bildiğiniz hobi haline getirmiştim bu olayı.Tabi inananlarada akıl sır ermior o kadar ünlü adamlar ne diye bildiğin penis gösterme yarışına girildiği bir siteye girsinler.
portekizli bir kıza arsız bela dinletmekte olduğum site , dünya müzik piyasasını hardcore sikiyorum ...
sıkılınca girdiğim site. 5 gündür giriyorum. finlandiyalı bir kızla whatsapp la bile konuşuyoruz. en az 15 20 kızla tanıştım. çok şerefsiz var am göt meme yarrak çok var. direk soyunmaya gelenler de var. ayrıca (#18114513)
edit: imla hatalarımın nedeni; klavyedeki bazı tuşların basmaması ve entry yi yeniden okumadan girmem. bazen oluyor böyle. c basmıyor q basmıyor sert basmak lazım işte.
edit: imla hatalarımın nedeni; klavyedeki bazı tuşların basmaması ve entry yi yeniden okumadan girmem. bazen oluyor böyle. c basmıyor q basmıyor sert basmak lazım işte.
gece girilmemesi gereken oluşum gece girerseniz pala bıyıklı abiler size penisini gösterebilir.10 cm penisi var camda daha büyükmüş.
ha birde yurt dışında olup burda takılan yabancıların.türk erkeği hakkındaki fikirlerini düşünmek bile istemiyorum.dünyada oylama yapsalar en abaza ırk seçiliriz herhalde.
ha birde yurt dışında olup burda takılan yabancıların.türk erkeği hakkındaki fikirlerini düşünmek bile istemiyorum.dünyada oylama yapsalar en abaza ırk seçiliriz herhalde.
bir tane adam gibi biri olmaz mı şurda yaa? hay sizin horny nizi kik inizi...! 2 can sıkıntısı giderelim,muhabbet edelim,ingilizce pratik edelim dedim gına getirdiler.
son 3 günde yaklaşık 20 kızla en az 10 dk konuştum ve 4-5 i ben istemeden soyundu. 3-4 üyle facebook dan muhabbet kurdum. bir tanesi litvanyalı ve whatsapp dan o akıcı ingilizcemle konuşuyoum hatunla. o değil de tel no çok uzun amk.
bağımlılık yapan site. nasıl kurtulcam lan.
millete kendi webcamini gösterip matrak yaptıgım eğlence dolu site, o değilde iki ingiliz kıza bu şakayı yaptıktan sonra takdirlerini göğüslerini göstererek cavaplamaları siteyi gözümde daha bi eğlenceli kıldı.
yarmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=b7Ej2aUoAc8
https://www.youtube.com/watch?v=b7Ej2aUoAc8
interesting'i türkiye yaparak türkçe konuşabileceğiniz, genelde endonezyalı ve kanadalı ergen kızların "amımı götümü parçala" diye gezindiği bir site.
gündüzünde bir arkadaşıma anlattığımda ''benim öyle sitelerde ne işim olur'' diye cevap verip eve gittikten 1saat sonra atletiyle karşımda kamerada o cocugu gördüğüm site. geceleri abd ve brezilyalı gündüzleri ise asyalı kızları nadiren avlayabileceğiniz türk erkeginin zor zamanlarının sitesi
kızın tekinin "wanna see my pussy" deyip bana kedisini gösterdiği site. bu yabancıların da sense of humorı bir garip oluyor. basit espriler lan bunlar. aşın artık bunları. ilerleyin artık. * * *
kapkara bir tanesi de "boyfried will come after you" deyip kaçtı ya la. ben senden korktum zaten, boyfriendin gelse altıma sıçardım herhalde. gudubet.
kapkara bir tanesi de "boyfried will come after you" deyip kaçtı ya la. ben senden korktum zaten, boyfriendin gelse altıma sıçardım herhalde. gudubet.
Gündemdeki Haberler