bugün
- aslan burcu6
- hava muhalefeti4
- güne almanca bir cümle bırak5
- sabahları nefret edilen şeyler20
- saddam hüseyin5
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- mazotun yarım litresi 50 tl4
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması7
- kanadalı ünlüler10
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek6
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- iblis'in sesini duymak12
- sevilen hitap şekilleri5
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- kürdü sevin11
- çizgi filmleri en iyi yapan ülkeler3
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- pipinin ortasında kıllar çıkması4
- gecenin korkunç yaratıkları4
- mazotun litresi 101 lira35
- beni kaybettin diyen erkek14
- sabahları sevilen şeyler8
- türkiye'ye gelip türk erkeklerini yolmak2
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek4
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- iç sıkıntısı7
- gülsen tuncer2
- ikinci abdülhamid abartılmış bir balondur2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- durduk yere bir yere rezervasyon yaptırmak2
- bin entry girmek2
- anın görüntüsü24
- vardiyalı çalışmak2
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- sadece filistin'i önemsemek15
- ekşiye gidiyorum ben10
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- gocu38
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- vermio4
bu arkadaş sanırım buralarda pek değil. iyi takılırdık kendisine.
Nickler değişir, zihniyet kalır. Cimbomlu olmasaydı çok daha ağır konuşurdum , bak kendimi zor tutuyorum.
haksız yere saldırılan, iyi niyetli bir yazar arkadaşın daha güzel olduğunu düşündüğüm eski nicki.
iyi niyetli bir yazar dostumun daha güzel olduğunu düşündüğüm eski nicki.
beni kıskanan yazardır.
Ricalarını reddeden ve eksileyen herkesin kötü niyetli olduğundan emin olan yazar. Ulan ufacık bir şey rica ettik onu da çok gördünüz. Yuh olsun size be !
Ulan ufak bir ricada bulundum onu bile çok gördü bazılarınız.
Bakın, azıcık insansanız ve delikanlıysanız abberline diye hitap etmeyeceğiniz yazar.
Çok bir şey istemiyorum, bunu yapan net kötü kalpli ve sevimsizdir.
Lütfen bir kere şu ricamı uygulayın. Abberline bitti gitti işte. Tadında bırakın.
Bakın, azıcık insansanız ve delikanlıysanız abberline diye hitap etmeyeceğiniz yazar.
Çok bir şey istemiyorum, bunu yapan net kötü kalpli ve sevimsizdir.
Lütfen bir kere şu ricamı uygulayın. Abberline bitti gitti işte. Tadında bırakın.
Her günümün ilk ve tek açık eksileyeni.
Teşekkürlerimi sunuyorum.
Teşekkürlerimi sunuyorum.
Buradan aşk patlar bence puhaha.
gereksiz polemiklere, tartışmalara girmemekte kararlı olmaya devam edecek olan yazar. herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.
Polemiklere girmeme çabasını devam ettirecek, kesinlikle sabır ve zamanından ödün vermeyecek olan yazar. Saygılar herkese…
Edit: eksileriniz bana bir şey ifade etmiyor. Haberiniz olsun.
Edit: eksileriniz bana bir şey ifade etmiyor. Haberiniz olsun.
6alatasaray trolü.
huzuru ve sessizliği savunan yazar.
Başlık galerisine eklenen fotoğraflara ve yine nick başlığı altına yazılan tahrik, saldırı entrylerine aldırmadan, huzur ve sükunet içinde yazmaya devam etmeye kararlı olan yazar. Herkese saygılarımı sunarım.
polemiklere girmeden, huzur, mutluluk, sessizlik içerisinde yazmaya devam edecek olan yazar. iyi günler dilerim.
müritleri tarafından neden sevilmediği anlaşılmayan yazarmış efem. şöyle söyleyeyim;
ben bu arkadaşı severim aslında ama, galatasaray'ını hayatının tam merkezine koyması, durduk yere eski defterleri karıştırması, yazım kalitesini hiç değiştirmeden birbirinin aynısı kelime kombinasyonlarını kullanarak kopyala yapıştır binlerce entrysi olması, kendi nickaltındaki entrylerin çoğunu yazması, insanları durduk yere dürtüp cevap gelince salağa yatması gibi bir sürü negatif yönü nedeniyle artık iyice soğudum
elimden gelse bu ve diğer yazarlıklarındaki entryleri görmeyecek bir algorima yazar kurtulurdum.
millette dalga geçmeye başladı ama farkına varamıyor sanırım.
ben bu arkadaşı severim aslında ama, galatasaray'ını hayatının tam merkezine koyması, durduk yere eski defterleri karıştırması, yazım kalitesini hiç değiştirmeden birbirinin aynısı kelime kombinasyonlarını kullanarak kopyala yapıştır binlerce entrysi olması, kendi nickaltındaki entrylerin çoğunu yazması, insanları durduk yere dürtüp cevap gelince salağa yatması gibi bir sürü negatif yönü nedeniyle artık iyice soğudum
elimden gelse bu ve diğer yazarlıklarındaki entryleri görmeyecek bir algorima yazar kurtulurdum.
millette dalga geçmeye başladı ama farkına varamıyor sanırım.
Muhtarı seven yazar. Muhtar candır.
değişik aktiviteleri, gezmeyi ve yürümeyi seven çılgın yazar.
gereksiz polemiklere girmemeye ve değerli zaman ve sabrını korumaya devam edecek olan yazar. herkese iyi geceler dilerim.
Sözlüğün yüzde 70’i kendisinden nefret etse de çatır çatır yazmaya devam edecek olan yazar. Duyurulur.
kendisini düşünen dostlarına teşekkür eden, '' az arkadaş dost olsun bana yeter '' diye gerçekte/ sanalda düşünen yazar.
hala sessizlik ve sabrını korumaya devam eden yazar. amacınıza ulaşamayacaksınız, haberiniz olsun.
isterse sözlüğün yarısından fazlası sevmesin, yine de sessiz ve sabırlı kalıp keyif alarak yazmaya devam edecek olan yazar. mutlu amayakın/uzak olun, aranızda paylaşın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar