bugün
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- anın fotoğrafı20
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- telegram kullanan erkek8
- fantastik sinemanın sıkıcılığı4
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- sarapci koala hatayi13
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- kolları damarlı erkek5
- üzülünce halıya uzanmak10
- uludağ itiraf10
- aşk nedir8
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- iremga7
- çok zeki olup belli etmemek4
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak3
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- haydi yorgun mermi okula6
- yol arkadaşım3
- elf gözlerim ebeminkini görüyor yakup3
- aşkım uruk hai olsam beni sever miydin3
- reddit kullanan erkek4
- yazarların en sevdiği şeyler15
- elfler kadir kıymet bilmiyor anne3
- jalapeno6
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- sapyoseksüel kızlar bir saniye bakabilir mi3
- yaşlandıkça beliren durumlar3
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- islamda namaz yoktur21
- tmdb2
- discord kullanan erkek3
- zorbalanmaya alışkın insan6
- aşkım arwen mi ben mi diyen kız2
- letterboxd2
- galatasaray12
- avrupa çıkışlı yapay zeka sohbet botları2
- yeralti edebiyatcisi12
- hakan günday2
- futbol8
sahipleri ansızın ve kimselere haber vermeden, yaklaşık yüzlerce çalışanının birikmiş maaşlarını, kulun garibin yetimin ekmek paralarını da ceplerine atarak, yüzlerce tedarikçisine de taktıkları borçla, kanada hükümetine yüzbinlerce dolar hibe edip vatandaşlık hakkını aldıktan sonra yeni ülkelerine göç etmiştir! biz bakkala 1 lira eksik verince vicdan yaparken bunlar binlerce insanın hiç ettikleri kul haklarıyla nasıl uyuyacaklar yeni memleketlerinde bilmiyorum! yazıklar olsun !
astoria şubesini kapatmış süpermarket. kazık olmasa daha çok seveceğiz.
dunyanin bir cok ulkesini ve sehrini dolastim, bugune kadar gordugum en guzel supermarket.
Kozyatağı Bayar Caddesindeki şubede çalışanlar bir havaya girdiler sormayın.Şu anda orayla ilgili tek güzel şey Gülsüm Hanım.Çalışanlarını yakında pusuda bekleyen Pembegül Pastanesine kaptırır.
astoria'daki yeni şubesinin neredeyse tamamını yurtdışından getirilen malzemelerle inşa eden şarküteri mekanı. hatta bu dışarıdan bir şeyler getirme olayının bokunu çıkartıp üç tane italyan aşçı bile getirmişler. söylentilere göre 7 milyon dolardan fazla para harcadıkları iddia ediliyor. fakat benim gittiğim gündüz saati içeride 3-5 kişiden fazla yoktu. onlar da bizim gibi turist modunda ürünlere ve fiyatlara ağızlarını açmış bakıyorlardı.
her birimi öyle midir bilmem, kozyatağındaki birimleri hizmet anlayışından yoksundur. daha dün sucuk salam satan küçükcük bir yerdi. büyüdüler de şimdi hizmet vermeye çalışıyorlar, hatta müşteri beğenmiyorlar. pazardan alacağınız meyvelerde oluşturabileceğiniz ve taş çatlasa olsun olsun 30 milyon'a yapabileceğiniz tabağı size 70 milyona kakalarlar.
Ulusta bir kasap, manav, şarküteri, şarapçı.
Çok zengin et ve meze çeşitleri bulabilirsiniz. Şarapları kazıkçadır. Ama mekan genel olarak Avrupa'da bir şarküteride olduğunuzu hissettirir.
Çok zengin et ve meze çeşitleri bulabilirsiniz. Şarapları kazıkçadır. Ama mekan genel olarak Avrupa'da bir şarküteride olduğunuzu hissettirir.
ulus'ta yeni açılan bir ve kozyatağı'nda iki tane olmak üzere toplam üç şubesi bulunan mükemmel ötesi şarküteri. özellikle meze bölümü efsanedir. http://www.okko.com.tr/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar