bugün
- alttaki yazara bir şey söyle24
- sözlük kızlarının kombinleri5
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- cenazede gülmek7
- muşlettin amca3
- sahaflık tecrübem5
- su bardağında çay içmek10
- izmir izmir olalı böyle hizmet görmedi3
- şükretmeyen insan7
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- hassas bilek sendromu4
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- şeytan ibneliği yaymak için kendini düzdürdü2
- kadir mısıroğlu2
- insanın düşüncelerinden utanması6
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi2
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- ayılmak için yapılabilecekler3
- saints row iv2
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması3
- atatürk karşıtı siyasi partiler2
- osmanlıcayı abartmak2
- tuvalette ilham gelmesi3
- galatasaray 3 kasımpaşa 12
- ilk buluşmaya bmw 535d ile gelen erkek2
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- galiba hamileyim5
- denize girmek4
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- usul adab erkan4
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- devrimci kız götü3
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili6
- parcalandim toparlanamiyorum319
- cumartesi saat 11 de sözlükte takılan kızın amacı2
- cumartesi saat 2 de buluşalım mı diyen bir mesaj2
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- vazektomi3
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması6
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- firavun ahenaton2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- yüksek enflasyon7
- bol kaşarlı tost3
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
- bilmiyorum diyebilmek2
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
zamanında bu saatlerde kalkıp milletin gezegenlerine hunharca tecavüz ettiğim oyun. üstten ilham aldım ya la.
siktiğimin uzay keşif oyunudur. paralel evrenleri bunlar bulursa şaşırmayın sıktı artık.
ogame oynayan kaldı mı diye bir soru getirir hep aklıma. nerde eski ogameciler?
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız sabah oyunu açmanıza gerek yoktur. o filo vurulmuştur.
kalan sağlar bizimdir.
kalan sağlar bizimdir.
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız sabah oyunu açmanıza gerek yoktur, o filo vurulmuştur.
diyemedim ya la.
diyemedim ya la.
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız oyunu bırakın. zaten filonuz vurulmuştur. ama bir bakın ayınız çıkarsa şanslısınız
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız filonuz olmayabilir üzülmeyin.
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız sabah oyunu açmanıza gerek yoktur, o filo vurulmuştur.
boşuna üzülmeyin. filonuz zaten bir alex değildi.
boşuna üzülmeyin. filonuz zaten bir alex değildi.
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız sabah oyunu açmanıza gerek yoktur, o filo rakip filodan bir kıza vurulmuştur. iç güveysi gideceğinden oyundan umudunuzu kesin.
bu oyunda eğer gece filonuzu kaldırmadıysanız sabah oyunu açmanıza gerek yoktur, ama bi sor neden yoktur?
hatta bi daha açmayabilisiniz oyunu.
hatta bi daha açmayabilisiniz oyunu.
en azından 2008 öncesi için böyleydi.
en azından 2008 öncesi için böyleydi.
Leo devam..
5 yıl önce 45. evrende ilk 10 olmasada en iyi 100 filocu arasına girmiştim ve o zmnlar çok oyuncu vardı oyun bi açılırdı hemen 6. galaksisine kadar dolardı şimdi bomboş bi daha dönüp başlıcamı sanmıyorum hem üniversite sınavlarına hazırlanıyorum şiddetle kaçınmalısınız.
yıllarımı verdiğim oyun. halen de veriyorum.
40ta ve .org 30'da KaOSss*'tum şimdi Leo'dayım aynı nickle.
40ta ve .org 30'da KaOSss*'tum şimdi Leo'dayım aynı nickle.
Yeni Açılan Leo evrenin 4x olmasıyla birlikte, tekrardan sardığım geceleri saat kurup filo kaldırdığım oyundur.
yıllarımı verdiğim sonrasında bıraktığım tekrar başladığım karanlık madde hedesinden dolayı içimi burkmuşdur. herkesin dediği gibi bağımlılık yapar. sabahdan casus atmış oyuncunun mırıldandığı şarkıyı duyarsınız bir gece ansızın gelebilirim dırı dırı dım.
Filo vurulduğunda bırakılacak oyun. Halbuki ikariam öyle değildir.
bilmem kaç yılın üstüne şu sıralar tekrar sardığım oyun. böyle bağımlılık yapan oyun yok diyecem ama var ultima siker atar bunu ama bu da fena cidden.
cilalı taş devrinden kalma web sitesi oyunudur. yıl olmuş 2011 hala ogame oynayanlar var.
lise yıllarında oynadığım online oyun. bulaşmamak için kendimi zor tutuyorum.
tam bir oyun özürlüsü olmama rağmen geçenlerde dikkatimi çekip başladığım oyun. Io evreninde beşinci görevdeki ittifak sorununu çözemediğimden beni dellendiren online hede. o kadar yetimim ki.
keşif denen bişey icat edip karanlık madde de bulunmasını sağlayarak bir nebze de olsa ilgi çekmeye çalışan oyun. çok gerer insanı, özellikle kademeler belli bir seviyeye gelmeden filo kasanlar çok fena gerilir, acaba filomu vururlar mı vs. geceyarıları kalkıp oyuna bakarlar. bir bayram günü bayramlaşmaya gelen eniştem internet açık mı diye sordu, evet dedim, girdi oyuna, baktım birine saldırı düzenleyecek, girdi koordinatları, dedim hooop, dur bakalım orada, ne oldu diye sordu, daha ne olacak dedim bana saldıracaksın, hem kayınçoya saldırmakla halmayıp hemde aynı ip den saldırı olduğundan banlanma riski doğacaktı. geçenlerde aynı evrene bir bakayım dedim oynayan sayısı 180 di. o kadar düşmüş 13. evrenin oyuncu sayısı. ya başlamayın yada hemen bırakın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar