bugün
- nickten isim tahmini yapmak32
- manyak mısınız nesiniz6
- enayimiknatisii16
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz3
- şeyh olmak için gerekenler3
- hashimoto tiroiditi4
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası7
- diamond bosphorus23
- sözlüğün kralı olmak2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- askerliğin mantığı2
- kavga etmekten korkan erkek8
- tai lung24
- faik öztrak4
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- habire12 adamdır37
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- yunan adaları6
- insan kaynakları6
- habire1259
- balyoz ve ergenekon kumpasları2
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması2
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- en sevilen su markası7
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- server'ın naneyi yemesi5
- ne olacak bu ülkenin hali4
- 5000 e yakın amerikan filmini özet geçmek2
- abberline3
- japon denince akla gelenler3
- sssilvermist19
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- kan sırası4
- izmirli kızların verici olması17
- aldığınız en ilginç iltifat5
- ben geldim naneler13
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- fil8
- sözlük kızlarının kombinleri23
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kaplan7
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- tememda kenka nalaka6
- claudian clouds kadındır12
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
vatansever gibi görünen site, kendini vatanın sahibi zanneden ve yanlış tarafta olduğunu göremeyenlerin duymak istediklerini yazan haberimsi site, israil tarafından fonlandığı ve dürtüldüğü aşikar site, ama ben ne desemde boş gene isteyen istediğine inanmaya devam edecek, ama gerçekler tam olarak gün yüzüne çıkınca çok utanacaksınız kemocanlar çok.
içinde sapık yazarların, adam vurmuş yazarların değil kitap yazıp hapse girmiş, hükümeti eleştirdi diye hapse girmiş yazarlara sahip haber kanalı, sitesi.
osmanlı sarayı matbaaya karşı çıktı diyerek güldüren şey, nietzsche okumazlar topluluğu.
bazıları haber yapıyor falan diyorlar.
bazıları haber yapıyor falan diyorlar.
bu adamların amacını henüz anlayabilmiş değilim. belli bir siyasi görüşleri yok iktidarın ve cemaatin zararına herşeyin arkasında duruyorlar, kaypak bir siyaset izliyorlar anlaşılan. yaptıkları haberlerin kaynağı filan yok hep iddaa, tek yol çamur at izi kalsın, son futbol olaylarında ise fener taraftarını kışkırtan haberleri görmezden gelinmemeli.
eminim ki sokaklar karışsa insanlar birbiriniz boğazlasa en çok bu sitedekiler sevinir.
yazık sizin gibi medyaya, lafta vatanseverler.
eminim ki sokaklar karışsa insanlar birbiriniz boğazlasa en çok bu sitedekiler sevinir.
yazık sizin gibi medyaya, lafta vatanseverler.
ben hayatımda yalanı,edepsizliği ve iftirayı eskilerin cerbeze dediği demagojiyle bu kadar iyi süsleyebilip, beyninde süzgeçi olmayan ahmakları bu kadar başarılı avlayabilen bir site görmedim.
yalnız ergen zihinlileri kandırabilecek bu laf cambazları Joseph Goebbels'in açtığı yolda pişkinlikle yürüyeceklerine ant içmişler herhalde şeytan'ın önünde.
yalnız ergen zihinlileri kandırabilecek bu laf cambazları Joseph Goebbels'in açtığı yolda pişkinlikle yürüyeceklerine ant içmişler herhalde şeytan'ın önünde.
mal mıknatısı site. kendi uydurduğu yalanlara kendi inanan zavallı insanların da başka bir yerde takılması beklenemezdi zaten. takipçilerinde de 'tavşan sikini dağa sürtmüş dağı siktim demiş' özdeyişini tecrübe edersiniz. kimse tınlamaz, bunlar kendi kendilerine bişeyler yaptık zanneder.
akp 'nin, feto'nun bokunu çıkarıp rezil eden yayın organı.
yalanların gölgesinde farkedilmeden sürünerek ilerleyen yarasaların üzerine projektör ışıklarını tutması nedeniyle hedef alınan haber sitesi.
gerçekten de harika bir yazı hazırlanmış sitede.
yazıda da geçtiği gibi,
bir millet nasıl aptal yerine konur, okuyun ve görün.
http://www.odatv.com/n.ph...nasil-kaybetti-0707121200
yazıda da geçtiği gibi,
bir millet nasıl aptal yerine konur, okuyun ve görün.
http://www.odatv.com/n.ph...nasil-kaybetti-0707121200
son dönemlerde bazı analizlerinde terazinin dengesini biraz kaçırdığını düşüdüğüm gazetecilik oluşumu. haliyle bilendiler ve hırslılar ancak keşke bu objektifliklerinden saptırmasaydı diye düşünüyorum ben.
bir ara iyi muhalefet ediyordu.
şu sıralar kaliteden çok çok uzaklaştılar.
tamamen sitenin kurucularını "nasıl içerden kurtarırımın" hesaplarını yapıyorlar artık.
şu sıralar kaliteden çok çok uzaklaştılar.
tamamen sitenin kurucularını "nasıl içerden kurtarırımın" hesaplarını yapıyorlar artık.
-herkes nereden insanları tarikatlaştırmaya çalşıyorsa onlarda- herkesi kemalistleştirmeye çalışabilir!!!
-yaşasın kemalizm üsteliktir-kahrolsun kemal in mustafa kemal in düşmanlarıdır!!
-size nedir?!,
gibi.
-yaşasın kemalizm üsteliktir-kahrolsun kemal in mustafa kemal in düşmanlarıdır!!
-size nedir?!,
gibi.
-iddiamelerle ne güzel oldukları bir kez daha görülmüştür efendim.
-akp zaten zor durmdadır efendim -ne güzelmişler efendim .
-oda tv davasına be ergenekon davasına kaç kişi müdahale etmiştir efendim.
bünyesinde çalışan iki gazetecinin (barış pehlivan, barış terkoğlu) istanbul barosu'nda bir toplantı gerçekleştirmesi gerekçesiyle, cemaatin yayın organı tarafından hedef alınmış internet gazetesi: http://www.zaman.com.tr/h...aniklari-baronun-uyesi-mi
aynı cemaat gazetesi, daha önce de yine istanbul barosu'nun sözkonusu toplantı salonunda tkp merkez komite yöneticisi aydemir güler'in de konuşmacı olarak katıldığı bir toplantı dolayısıyla "istanbul barosu-tkp yakınlaşması" diye bir saçma salak haber yapmıştı:http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1112742
aynı cemaat gazetesi, daha önce de yine istanbul barosu'nun sözkonusu toplantı salonunda tkp merkez komite yöneticisi aydemir güler'in de konuşmacı olarak katıldığı bir toplantı dolayısıyla "istanbul barosu-tkp yakınlaşması" diye bir saçma salak haber yapmıştı:http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1112742
haberi haber gibi veren,ilklere imza atmış, çeşitli senaryolara çelme takan internet haber sitesi.Kurucusu ve yazarları gazetecilik suçlarında tutuklanmış ve halen yargılanmaktadır.
öcalan galatasaray maçlarını izleyebilecek mi? diye haber yapan tetikçi internet sitesi
http://www.odatv.com/n.ph...leyebilecek-mi-1301131200
fenerbahçelileri ergenkonsporlular haline getirmeyi amaçlamış ve o kitleyi arkasına alacak tarzda haberler yapmaya bugün başlamamıştır
şu son yaptıkları haber açıkça adiliktir hatta alçaklıktır o kadar net. sonra özgürlük, barış, kardeşlik diye ağızlarından düşürmezler, şu yaptıkları haberin amacının ne olduğunu anlamayacak kadar embesilleşmiş olan yoktur herhalde
bunların gerçek yüzü bu işte, görün amk..
http://www.odatv.com/n.ph...leyebilecek-mi-1301131200
fenerbahçelileri ergenkonsporlular haline getirmeyi amaçlamış ve o kitleyi arkasına alacak tarzda haberler yapmaya bugün başlamamıştır
şu son yaptıkları haber açıkça adiliktir hatta alçaklıktır o kadar net. sonra özgürlük, barış, kardeşlik diye ağızlarından düşürmezler, şu yaptıkları haberin amacının ne olduğunu anlamayacak kadar embesilleşmiş olan yoktur herhalde
bunların gerçek yüzü bu işte, görün amk..
at gözlüklerini çıkartıp dikkatlice inceleyenler görecektir ki hiçbir yandaşı olmayan bir sitedir, iktidarda kim olursa olsun, "kral çıplak" diyebilecek tek sitedir.
büdüt: düzeltme .. uyaran arkadaşa teşekkürler
büdüt: düzeltme .. uyaran arkadaşa teşekkürler
chp'nin yayın organıdır.
akpnin yayın organı değildir!!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar