bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz13
- ağlamak erkeğe yakışır mı4
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- yemeğin yarısını yiyen kızlar4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- en güzel sevişme12
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım3
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- yeni parti34
- enayimiknatisii9
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- sigmund freud vs carl gustav jung4
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- güne bir şarkı bırak11
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- namazında niyazında erkek10
- çağrı filmindeki habeş kralı2
- yeni parti seçmeni2
- bu koyden olsam ne olacak18
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- kemal kılıçdaroğlu9
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- nervio35
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- vermio11
- tai lung9
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- ağzından bilimi düşürmeyen tip3
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- manifest dinleyerek düğüne hazırlanmak2
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- insan olmaya ceyrek kala19
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- pinhani4
- velvet53
- chp nin camileri ahır yapması6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- geceleri ne yapılır4
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- ahmet sezer bey14
hastalıkların, çürümenin, çürüyerek değişmenin* tanrısı. akıllı canlılardaki umutsuzluk duygusu ile meydana gelmiştir. hastalıklar, kokuşmuşluk, iğrençlik onu daha da güçlendirir. canlılardaki karamsarlık duygusu ve evrendeki hastalıklar bitmedikçe yok edilemez.
şekil itibariyle iğrencin önde gideni, bayrak sallayanıdır. yemyeşil, çürümüş bir derisi, dışarı çıkmış barsaklarıyla tam bir iğrençlik sembolüdür. bir tasviri şuradan görülebilir:
http://en.wikipedia.org/wiki/image:lostdamned.jpg * *
müridlerinin zırhları/kıyafetleri pislikten ve irinden vücudlarıyla birleşmiş duruma gelmiştir. daha fazla kutsanma isteyen müridleri daha da hastalıklı duruma gelirler ve artık zırhlarıyla, kıyafetleriyle birlikte çürümeye başlarlar.
şekil itibariyle iğrencin önde gideni, bayrak sallayanıdır. yemyeşil, çürümüş bir derisi, dışarı çıkmış barsaklarıyla tam bir iğrençlik sembolüdür. bir tasviri şuradan görülebilir:
http://en.wikipedia.org/wiki/image:lostdamned.jpg * *
müridlerinin zırhları/kıyafetleri pislikten ve irinden vücudlarıyla birleşmiş duruma gelmiştir. daha fazla kutsanma isteyen müridleri daha da hastalıklı duruma gelirler ve artık zırhlarıyla, kıyafetleriyle birlikte çürümeye başlarlar.
Aynı zamanda herşeyin babası olarakta nitelendirilmişliği bulunur. Çünkü onun askerleri, evrendeki her maddenin bozulabileceğine, şekil değiştirebilip, çüriyebileceğine inanırlar. Diğer Chaos askerlerinin aksine, düşmana onu öldürmek için saldırmazlar. Onu hasta etmek, çürütmek için saldırırlar. Yani nurge'la yapılmış bir savaştan canlı çıkabilirsiz khorne ile yapılanların aksine*:) . Gücü doruklara çıktığı zaman evrende rasgele salgın hastalıklar baş gösterir. Ama nurge'ın hastalıkları da çok güçlü ve ölümcüldür.
Her zaman terra yani dünya üzerinde muazzam yarıklar açıp, çürüte çürüte bitirmeyi planlar.
kendisini temsil eden askerleri plague marine'lerdir. hastalıkları onları zayıflatmaz, aksine daha sağlam, daha güçlü kılar. bu sağlamlık hakkında kafanızda az buçuk bi tanım oluşsun istiyorum; death guard* lejyonu birkaç dreadnougth haricinde tank, araç ve benzeri şeyler barındırmaz. çünkü ihtiyaçları yok. adamları yeterince sağlam.
Her zaman terra yani dünya üzerinde muazzam yarıklar açıp, çürüte çürüte bitirmeyi planlar.
kendisini temsil eden askerleri plague marine'lerdir. hastalıkları onları zayıflatmaz, aksine daha sağlam, daha güçlü kılar. bu sağlamlık hakkında kafanızda az buçuk bi tanım oluşsun istiyorum; death guard* lejyonu birkaç dreadnougth haricinde tank, araç ve benzeri şeyler barındırmaz. çünkü ihtiyaçları yok. adamları yeterince sağlam.
kendisi aynı zamanda entropi'yi temsil eder.
evrende her şey biter. her şey ölür.
hastalık, nurgle'ın bunu anlatma biçimidir.
en eski chaos tanrısıdır. En yaşlı olduğu bilinir, ve muhtemelen son da olacaktır.
evrende her şey biter. her şey ölür.
hastalık, nurgle'ın bunu anlatma biçimidir.
en eski chaos tanrısıdır. En yaşlı olduğu bilinir, ve muhtemelen son da olacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar