bugün

sözLük insanı 3.nesil yazar *
severiz sayarız *
(bkz: bu kim ya)
nickini görünce bi arkadaşıma sandığım, sonra yok lan o değildir dediğim, entrylerine bakarken okan bayülgen ve televizyon makinası hakkında girdiği entryleri okuyunca olm bu kesin o lan dediğim yazar. hoşgelmiştir ayrıca.****
üçüncü nesil yazar hoş gelmiş...
her an benim kendi başlığı altına yazan yazar moduma girebilecek yazar. * * * *
yogun ısrarlara dayanamayıp * kendi baslıgı altına yazan yazar olmaya karar veren, ama onu da pek beceremeyen yazar.. * * * * *
üçüncü nesil bir imla hatası. ya da ben cahalam cühelayam.
taktı mı fena takan yazar arkadasım *
kalbinin güzelliği yüzüne yansımış sevgi insanı. * *
doğum günü mirac kandiliyle aynı güne denk gelmiş, her yeni katildiği ortamda kendini kolayca sevdiren şeytan tüylü mubarek insan.
almanyalarda gurbette kendini özlettikçe özleten yazar.
6 eylülde ülkemiz topraklarına adım atacak ve benim havaalanında karşılayacağım yazar.
alpay erdem'in yazısında bahsi geçen bir okurdur.
ben böyle manyak görmedim arkadaş, dengesiz, agresif, şizofren, paranoyak, aslan terbiyecisi*...
şanslı yazardır. entry nick uyumunu yakalayıp, entry girme şerefine nail olmuştur. *
bir yaşına daha giren yazar. doğum günü kutlu olsun, iyi ki var.
akıllı ve bir o kadar da başarılı olan yazar. bir yaşına daha girmiş, nice mutlu yıllara diyor ve sevdikleriyle beraber sağlıklı uzun yıllar diliyoruz.
doğum günün kutlu olsun; her ne kadar gıcık da olsan. *
(bkz: nöö vey)
okey oynarken daima taş attığı kişi olunması gereken yazar. ortadan okey çektiği takdirde hiç düşünmeden size atacaktır. denedim çalışıyor.*
an itibariyle facebook okey'de coxcomb kişisiyle bizi eğlendiren yazar.
(bkz: uludagsozluk facebook okey zirvesi) *
3 aydır sözlüğe uğramayan, facebook'tan çıkmayan, tarkan-sever.
© copyright 2005 - 2026