bugün
- sözlük kızlarının kekleri9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak6
- biraderdir birader yazarlar4
- yesene beni diyen kız5
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- ben basit bir insanım5
- bara giden erkeğin asıl amacı10
- sözlükte ne değişti6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- zalbert ramstein8
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- intihar düşüncesi6
- aşk6
- cumartesi kahvaltısı5
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- yahudi düşmanlığı3
- evliliği zorlaştırmak3
- hava su ateş toprak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- benim babamın siki kutu kola gibidir3
- uludağ itiraf17
- queen feristah15
- anneanne3
- bugün ne oldu6
- idealizm vs materyalizm2
- insan olmaya ceyrek kala11
- iki yapay zekanın sohbeti2
- at eti yiyen gay2
- bir kadından hoşlanmak4
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- yazarların cuma akşamı planları4
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- fusya semsiyeli yabanci20
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- gocu39
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- türkşad kunthan uçuk2
hakkındaki onca şehir efsanesine karşı 2 yıldır büyük bir zevkle ve sorunsuz kullandığım harika telefon.
bu telefon özellikle belediye otobüslerinde, bankalarda vb. umuma açık yerlerde arama geldiği vakit hands free özelliğini devreye sokarak kullanıcısını rezil edebilmek gibi sürprizlerle doludur. hoparlörden "berkecan berkecann lan ses versene ibne" türünden sesler duyulurken siz bir yandan suratınızda aptal bir gülümseme ile renkten renge girersiniz diğer yandan pilini çıkarmaya çalışırsınız.
nokia'nın ürettiği en iyi telefondur kanımca. siyahı için konuşmak gerekirse, dikkat çekici şekilde şık bir alettir. tuşlarının konumlandırılması çok kolay mesaj, e-posta vb. yazmanızı sağlar. ortada bulunan joystick'i sayesinde menüsünde rahatça gezinebilirisiniz. sahip olduğu symbian işletim sistemi sayesinde opera mobile gibi bir çok işe yarar uygulama inidrebilirsiniz. aynı zamanda üretildiği malzeme -tuş takımı hariç, hemen siliyor- kaliteli kolduğu için ezilme çizilme gibi şeyleri görmeniz çok zordur.
artık symbian ölse de, tuşlu telefonlar yavaş yavaş tarihe karışsa da nokia e50 gibi stil sahibi telefonlar hep hatırlanacaktır. ayrıca kendisini kullandığım üç sene boyunca asla ve asla hakkındaki şehir efsanesi olan "eller serbest modu durduk yerde açılıyor" olayı başıma gelmemiştir.
http://www.nokia.com.tr/c...ri/tum-modeller/nokia-e50
artık symbian ölse de, tuşlu telefonlar yavaş yavaş tarihe karışsa da nokia e50 gibi stil sahibi telefonlar hep hatırlanacaktır. ayrıca kendisini kullandığım üç sene boyunca asla ve asla hakkındaki şehir efsanesi olan "eller serbest modu durduk yerde açılıyor" olayı başıma gelmemiştir.
http://www.nokia.com.tr/c...ri/tum-modeller/nokia-e50
nokia'nın en şık modellerinden birisidir. hala daha azımsanmayacak sayıda kişinin kullanmaya devam ettiği modeldir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar