(bkz: oha)

edit: yalnız bloetooth yeni bi teknoloji mi yoksa bildiğimiz bluetooth mu? ona bi açıklık getirelim. ehe ehe.

edit: olm naptın lan ilk entryni sildin aşağı yazdın. göt gibi kaldım burda. et ikiiiii kendine geeel. *

edit3: olm bu hayali tasarımmış. dream bilmemne. yokmuş böyle bişey.
Evet arkadaşlar merakla beklenen Nokia C serisinin son telefonu C8 yakında piyasalarda yerini alacak.

Başlıca özellikleri olarak Symbia nv3'ün güvenilir ve uzun süre istikrarını sürdürecek olan Belle işletim sistemiyle satışa sunulacak.

Dokunmatik Ekran 720 x 405 Piksel, 12 Mega piksel Otomatik Fokus Kamera, Carl Zeiss, Led Flaş, 1,3 MegaPiksel Yüksel Kaliteli Ön Kamera, Micro Usb 2. 0, HDMI Bağlantı, 3,5 mm Port, Led Pil Göstergesi, Aktif Mikrofon, Çift Hoparlör.

işlemci Özellikleri olarak;
512 MB RAM, 512 MB ROM, 1.2 Ghz ( ya da 1 Ghz ) iŞLEMCi HIZI ile hızlı erişim.

2012'nin ilk yarısından itibaren raflarda göreceğimiz bu telefonun piyasa fiyatı 1400 TL civarında olabileceği söz konusu.
http://www.maxicep.com/sy...iste-nokia-c8-587801.html
edit: telefonun görünüşü gerçekten güzel.
siyah renk alınması tavsiye edilen telefon.
bu arada benim 2 ay öncesine kadar kullandığım bilgisayarımın ram'i 512 mb'dı. vay arkadaş teknoloji ne çabuk ilerliyor.
piyasaya çıkış fiyatı yerli otomobilin fiyatıyla kafa kafaya gidecektir muhtemelen.
işletim sistemi symbian ise nokia onu alsım bir yerine soksun telefonudur .
verilen forum linkinin devamının okunmasıyla ince bir hayal kırıklığı sesi duyabilirsiniz beyinlerinizde.

edit: olsaydı güzel olurdu dediğim telefon modeli.
© copyright 2005 - 2026