bugün
- milan skriniar8
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı16
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl3
- sözlük kızlarının babaları5
- fenerbahçe21
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi12
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler2
- filistin de genel seçimlerin zamanında yapılması2
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- gelecek partisi2
- sözlük yazarlarının favori dizisi6
- ismet gurbuz 202412
- üniversite okumanın gereksiz olması6
- 1948 arap israil savaşı8
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- tai lung26
- yapay zekanın ortadan kaldıramayacağı 10 meslek3
- osuruktan şiirler89
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam4
- yazarların favori oyun karakteri4
- allah4
- duş alıp yeni serilmiş nevresimde uyumak2
- bira6
- acı acı osurmak5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı26
- tuvaletin tıkanması2
- futbol3
- oswald cupplepot3
- ebrar sitesi2
- türkiye2
- i m horny diyen kız3
- türkiye de emeklilik4
- dolar isterse 100 olsun41
- boş cd'nin üstüne boş cd diye yazmak3
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- su bardağı ile çay içmek7
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- stack overflow kopyala yapistir2
- nervio varıdı nerede o8
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek3
- sözlükteki cin moderatörler2
- arap ismail3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- şafak sezer'in son hali2
- 2026 ekonomik krizi20
- anderson talisca6
- sözlük dayısı dövmek6
bu adamın saksı nasil isliyor yahu anlamıyorum..
takım arkadaşları için "kendilerini kibire satmışlar" diyip sonra "ben olmazsam takım oyun kazanamaz" diyerek ironinin amına koyan insan.
şimdi bu adam delikanlı ve arkadaşlarının arkasından konuşmayan insansa, bende ibnenin önde gideniyim.
kendini çok begenmiş eleman. kendisine olan sempatim, aşırı sinir oldum. izlemesem nihat doğanın konuşmalarına baksam sadece kazanılan oyunlarda sadece nihat doğanın oynadığını düşünürdüm. *
bir insan bu kadar iğrenç olabilir mi arkadaş? kibirden sözediyor bir de!
bunun hakkından survivor taner gelecektir.
bunun hakkından survivor taner gelecektir.
takımı yarışma kaybedince sevindiği için ve söylediği iğrenç şeyler için pascal'dan şamarı yiyeceğini sandığımdır.
(bkz: nd)
efendim bu ve böyleleri halkımıza ibret olsun!
medya madarası bir insan. meNejeri ne söylerse onu yapıyor herhalde. böyle bir ünlü olmak istemezdim sanırım. Aldığım para bu saçmalığı götürebilir mi buna karar veremedim.
kişisellikten kurtulamayan, ben merkezci kötü şarkıcı.
dikkat çekme arzusu ve ilgi görme hırsı herşeyinin önüne geçiyor bu adamın. klişelerle yaşıyor, zihni uçmuş. şimdi o kadar eminim ki o adadan gitme korkusuyla kafasında milyonlarca kurt dönüyor. ve her beş saniyede bir fikir değiştiriyor, ne yapacağını şaşırmış durumda.
kompleks, hırs, paylaşmayı bilmemek sana her zaman zarar veriyor nihat. kameraların önünde şaşırma, seni biz de çok iyi görüyoruz...
edit: imla
kompleks, hırs, paylaşmayı bilmemek sana her zaman zarar veriyor nihat. kameraların önünde şaşırma, seni biz de çok iyi görüyoruz...
edit: imla
türkiyenin yarısı açlık sınırı altındayken milyarlar götüren ama tv'de karşı adadakiler açken muz yiyemeyeceğini söyleyen ahmak.
survivor'da gittikçe itici ve mal görünmeye başlayan insan.
takım arkadaşlarını şerefsizlikle suçlamıştır.
Felsefe yapmaya çalışan ama her konuşmasında dah da batan ve bu aylarda facebook ameleleri tarafından kendisiyle dalga geçilen komik şey,türkücü.
"Ben yavuzu severdim,gerçi evlenmiş."diyebilen bir insandır.
Edit.
"Ben yavuzu severdim,gerçi evlenmiş."diyebilen bir insandır.
Edit.
(bkz: arif deli oğlum bu)
avrupa yakası şahika usulü yaklaşmak gibi olmasın ama tam manasıyla gerizekalının başkanı.
(bkz: filo-zort)
(bkz: filo-zort)
insan beyni nedir? nasıl uyuşur.
en belirgin örneğidir.
en belirgin örneğidir.
tek başına 5 kişiyi gönderebileceğini düşünüyor. acun'un yardımı olmassa zor tabii. 5 kişi adamın iflahını öper nihatcığım.
salaklıklarıyla güldüren öylesine biriydi şu yarışmaya katılmadan evel, şimdi gösterdiki fesat, egoist-narsist ve kesinlike boş bir adam.
bu akşam yarışma da "beşi bir araya gelip benim baş harfimi yazamazlar dedi." acun garanti vermiş kesin.
eşi olan derya büyükuncu'ya kadınların eteği altına girdi onların kölesi oldu diyebilen ve resmen hakaret edip arkasından konuşan delikanlı.
(bkz: filo-zort) komiktir.
çok tehlikeli bir karakteri olduğu izlenimi yaratan kişi . zeyneple kanka ama pascal ' a gidip ben zeynebi yazacağım diyor .
delikanlı adam kadınların eteği altına girer mi diyor bu adam daha önce seda sayan ' ın peşinde köle olmadı mı ?
delikanlı adam kadınların eteği altına girer mi diyor bu adam daha önce seda sayan ' ın peşinde köle olmadı mı ?
acun'un rating hesabı tersine dönmektedir. bu herifi izlemek istemiyorum ben.
işin bokunu çıkarmıştır. yanından bile geçemeyeceği erdemleri ağzına dolamış, geveledikçe gevelemekte.
tamam, gıcıklık, kavga, gürültü rating yapıyor da bu kadarı da fazla. izlemem ben bu herifi.
işin bokunu çıkarmıştır. yanından bile geçemeyeceği erdemleri ağzına dolamış, geveledikçe gevelemekte.
tamam, gıcıklık, kavga, gürültü rating yapıyor da bu kadarı da fazla. izlemem ben bu herifi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar