bugün
- geceniz nasıl geçiyor7
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- en iyi simit hangi şehirdedir19
- ağlamamak için kendini tutmak11
- ctrlx22
- gürcistan22
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- kalem şakir2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- neden namaz kılmıyorsun4
- yalnız yaşamak5
- hewal ebo18
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- e'e f e6
- cep telefonu2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- sigortalı bir iş bul çalış4
- lahmacunu elle yiyen kız14
- kuran da namaz yok21
- içim yanıyor be sözlük7
- latin atasözleri2
- eskisi gibi olamamak2
- ilgi isteyen kız16
- güneş gözlüğü3
- zenci isyanı2
- intihar3
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- chatgpt ile dertleşmek3
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- hata yapmak2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- parcalandim toparlanamiyorum5
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- asansörde kalmak7
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- velvet hanım iyi geceler2
- geçmişe özlemle bakmak3
- usualsuspectss3
- türk düşmanları4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- şimdi arkadaşlar3
çoook taşaklı bir marduk albümü. içinde bloodtide, of hells fire, slay the nazarene, nightwing, dreams of blood and iron gibi black metal klasikleri bulunur. şu meşhur şarkıları kaziklu bey de bu albümdedir. albüm tam bir black metal şölenidir. pure fucking black metal.
marduk'un müzikal anlamda yaptıgı en iyi albüm.
dc comics'in yeteri kadar önem vermediği karakter. bi ara dizisi çıkacak dediler ama o da yalan oldu galiba aylardır haber yok. halbuki en potansiyelli karakterlerden biri. fan sayısı da azımsanmayacak derecede. şu dizi işi olsa hiç fena olmaz bence.
Aşırı Beşiktaş sevgisinden ötürü futbol hakkında objektif çıkarımlar yapamayan, rakipleri lehine çalınan düdükleri durduk yere faulmüş gibi gösterip yoran, donuza dahil etmeye karar verdiğim yazar.
Ayrıca üstteki entrye yanıt vererek formata aykırı bir eylem yapan, buna argoyu ekleyerek kırıcı olan şahıs.
Futbol yüzünden kalp kırmak saçma olur kardeş. Senin Beşiktaş'ın da benim Galatasaray'ımda masum değil, Fenerbahçe' de.
Boşver " ayar vereyim de tepeye çıkayım " tavrını, inan gerek yok, kırmanın, üzmenin lüzumu yok.
Seni artık okumayacağım için mutluyum ama futbolu sadece siyah ve beyaza hapsettin için de üzgünüm. Umarım bir gün bu üzücü yanılgıdan kurtulursun, Beşiktaş' ın da hataları olduğunu görürsün. O güne kadar seninle tek bir diyalog kurmayacağım. Ama unutma futbol için kalp kırmaya gerek yok.
Umarım bu tavırdan vazgeçersin. Ben gittim. Bana uzak ol ama mutlu ol. Mario gomez' in dirseklerini de fark et ara sıra.
Ayrıca üstteki entrye yanıt vererek formata aykırı bir eylem yapan, buna argoyu ekleyerek kırıcı olan şahıs.
Futbol yüzünden kalp kırmak saçma olur kardeş. Senin Beşiktaş'ın da benim Galatasaray'ımda masum değil, Fenerbahçe' de.
Boşver " ayar vereyim de tepeye çıkayım " tavrını, inan gerek yok, kırmanın, üzmenin lüzumu yok.
Seni artık okumayacağım için mutluyum ama futbolu sadece siyah ve beyaza hapsettin için de üzgünüm. Umarım bir gün bu üzücü yanılgıdan kurtulursun, Beşiktaş' ın da hataları olduğunu görürsün. O güne kadar seninle tek bir diyalog kurmayacağım. Ama unutma futbol için kalp kırmaya gerek yok.
Umarım bu tavırdan vazgeçersin. Ben gittim. Bana uzak ol ama mutlu ol. Mario gomez' in dirseklerini de fark et ara sıra.
fanatik beşiktaşlı olduğu doğrudur. ancak futbol yorumlarken mümkün olduğunca objektif değerlendirmeye çalışır. beşiktaş lehine de hakem hataları olduğunu inkar etmez zaten. fakat söz konusu olay 29 ekim 2015 galatasaray eskişehirspor maçı olduğu için ve tartışma konusu bu maçta galatasaray lehine olan hakem hataları olduğu için doğal olarak bunu dile getirir. düşündüğünü yazar ve kendisi son 2 sezondur en çok kollanan -ya da hakem hatalarının en çok lehine olduğu diyelim her hangi bir art niyet düşüncesi değil çünkü kapalı kapılar ardında ne oluyor ne olmuyor bilemiyoruz- takımın galatasaray olduğunu her fırsatta dile getirir. kendisi bir galatasaraylı olsa idi de aynı şeyi dile getirmekten çekinmezdi. futbol yorumculuğuna renkleri karıştıran biri olsa şu entriyi girmezdi mesela:
(#30028210)
kimsenin muhabbetine ya da donuzuna da ihtiyacı yoktur.
(#30028210)
kimsenin muhabbetine ya da donuzuna da ihtiyacı yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar