(#17132326) zibilyon kere artı buna.
(bkz: onucuncuhavari)çıktığı olan yazar. lan o değil de sen niye yırtık dondan fırlar gibi tartışmaya dahil oldun anlamadım desem yalan olur. ahaha fake kokusu alıyorum çaki.
bu gece türlü hakaretlere maruz kalmış yazardır. modlar uyumayınasdasjkjlfsdkhkl. neyse la, yırtık dondan fırlar gibi falan denilmiş de, kimseyi sikmicez neticede sakin olalım.
en sevdiğim yazar.(hadi hacıt bu gece senin nickaltını 100'leriz evelallah, yarın da fake hesabı hallederiz)
400 metreden iğne deliğine aduket çekebilen yazar.
please wait yazısı çıkınca "plase vahit" şeklinde espri yapmayan yazar.
kültüründen şüphe edilen yazar. pilis vayt diye yazıldığını tabii ki biliyor.
kültüründen sualsiz mütedeyyin yazar. alimdir, arifdir.
kadir inanır, kartal tibet, ediz hun üçlüsünü film şeridi gibi gözümüzün önünden geçiren yazardır.

mükemmel üçlünün kullandığı sabit replik:

- nikincibaharımızı yaşiyaceğiz senlen yeavrum.
gerçekten muhteşem güzel ve akıllı kadın/#17202012
tebrik ediyorum.
milleti 27 yaşındayım, doktorum diye yiyen fake bir teyzedir kendisi. sahte bir facebook hesabı da vardır.* kendisini şu ana kadar canlı gören olmamıştır. sözlükte milletle sevgili falan olur aman ha aldanmayın bu teyzeye. yukarıda denildiği gibi kocası da vardır. başınıza bela almayın.
yeni bir yazar hoşgelmiş. inşallah kızdır.
(bkz: #17566110)

gelince en çok seni öpüjem yazarı.
modlara sildirme buraları yazarı.

he geldim baharrım ne diyon *
Sevdim ben bu yazarı.
https://www.youtube.com/watch?v=f01L5gwWLxk

seviyorum seni. ikimizin şarkısı olsun qalp qalp qalp.
annesine senin felç olup altını ıslatma yasin geldi diyecekmis götü yememiş. Arsız üsluplu yazar. Şaka da olsa ağzına alir mi lan utanır insan böyle edepsiz olunur mu asfsdjkl
döndüğümde sevişeceğimize dair bana söz veren ve artık sözünü tutma vaktinin geldiğini belirtmekten zevk duyduğum yazar.

severim kendisini ama giderayak attığı kazıkların , çevirdiği geyiklerin intikamı ilginç fantezilerle birleştirilip gani gani alınacak. narin bedenin için kırbaç temin etmek üzere tarih müzesine gidiyorum şimdi...

öbdümm bayy...
(#18388778)
ironinin dibi...
akıllı bir yazar, benim gibi dalgasını geçiyor. koşturmaya devam etsin bu park onun.
yardımsever mi değil mi bilmiyorum ama bana yardımı dokunmuş yazar. doktor yazar. tıpçı bu bunda utanma yok bi de raad olun.
(bkz: yedinci nesil silik)
yeni bir nick'le aramızda dolaşan yazar.

arada yapar bunu. yeni nickler yeni yüzler...

edit: eksilediğine göre burda. hacı bir ses ver !!
iyi yazan yazar.

yazardı.
iyi yazardı.
© copyright 2005 - 2026