bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar19
- genel ev sloganları4
- game of thrones taki kerhaneci16
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- ölümden korkuyor musunuz35
- melis sezen'in memeleri5
- sözlük kızları dertleşiyor14
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- anın görüntüsü25
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- 128 milyar dolar nerede4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri26
- dyson2
- neo ittihatçılar2
- uludağ sözlükte genel ev açılması2
- claudian clouds41
- lilith'in haklı olması2
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- berlin'in belediye başkanının türk olması2
- platon'un mağarası2
- sarı saç mavi göz5
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- şok market2
- burçlara inanan kızdan olur mu3
- bugün ne oldu10
- alkol2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- 21 eylül dünya barış günü2
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma2
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- son üç şifrenizle aynı olamaz2
- erkeklerin seks ihtiyacı bitmez bacım2
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- işteyken entry girmek2
- edinburgh3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı15
- tahammül etmek2
- yok knk iyiyim2
- karton abi2
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- habire1220
- kimse seni sevmiyor4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- queen feristah16
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
ttnet'in kurduğu cloud üzerinden hizmet verdiği amazon s3 benzeri güvenli veri depolama hizmeti. amazon s3 gibi api desteği olursa kullanışlı olabilir. api desteği olmadığı için türk işi dropbox gibi duruyor sadece. http://www.ttnetbulutu.com
1 gb olanı tüm ttnet abobelerine ücretsiz olarak sunulmuş durumda.
50 gb olanı ayda 4,99 lira,
sınırsız olanı ise ayda 9,99 liraya.
50 gb olanı ayda 4,99 lira,
sınırsız olanı ise ayda 9,99 liraya.
bulut bilişiminin ttnet ile işbirliği içinde yapmış olduğu teknoloji.
(bkz: bulut bilişim)
(bkz: bulut bilişim)
iyi hoş da yedekledikden sonra hesabınızıa girip bi baktığınızda resmen bi savaş alanıyla karşılaşıyorsunuz. ben negzel verilerimi klasör klasör attıydım ama hayvanın oğlu sitede klasör klasör indirmek imkansız. misal binlerce fotoğraftan oluşan arşivinizi attınız netdiske. daha sonra dur yükleyim şunu dediğinizde o binlerce fotoğrafa tek tek tıklayıp indirmeniz gerekiyor. bu çok can sıkıcı ve veri yedeklemeyi anlamsız hale getiriyor. bu durumda sikeyim 50 gb alanı. 50 gb lık veriyi tek tek tıklamayla indireceksem sikeyim o 50 gb lık alanı afedersin. (edit: bi önceki cümlede 50 gb lık alanı sikmişim zaten özür diliyorum.)
ayrıca da flash disklerin yerini alacaklarmış. yarramı alırsınız.
edit: lan çok özür diliyorum varmış klasör klasör indirmek. yukarda gözat diye biyer var ordan my netdisk klasör mü ne öyle bişey var orda yedekleme yaptığınız verileri aynen yedeklediğiniz şekilde kalsörler olarak görüyorsunuz. sağ tıklayıp indir dediğinizde inmiyo. inmez tabi yavşak. indir demicen indire tıklıcan. iğrenç esprimizi de yaptığımıza göre dağılabiliriz. siktirin gidin yeminle kafam çok bozuk.
edit2: şşş biriniz gelin de içek lan.
ayrıca da flash disklerin yerini alacaklarmış. yarramı alırsınız.
edit: lan çok özür diliyorum varmış klasör klasör indirmek. yukarda gözat diye biyer var ordan my netdisk klasör mü ne öyle bişey var orda yedekleme yaptığınız verileri aynen yedeklediğiniz şekilde kalsörler olarak görüyorsunuz. sağ tıklayıp indir dediğinizde inmiyo. inmez tabi yavşak. indir demicen indire tıklıcan. iğrenç esprimizi de yaptığımıza göre dağılabiliriz. siktirin gidin yeminle kafam çok bozuk.
edit2: şşş biriniz gelin de içek lan.
faturaya eklenen 3 lira gibi bir parayla elde edeceğiniz yedekleme alanı. henüz kullanmadım, kullanacağımı da sanmıyorum.
Açıkcası gayet iyi programdır. 100 gb versiyonu var bende, bilgisayarı tamamen boşaltıp format atmak isteyenler ve harddiski olmayanlar için gayet kullanışlıdır. Şu ana kadar 40 gb upload ettim, 5 günde upload edecekmiş hayırlısı olsun. Windows 8 yüklemeden önce bunu yapmayı düşünüyorum, dosyalarım gider diye korkuyorum lan.
tam 10 saattir 15 gb veriyi yükleyemediğim hizmettir. yüklerken de sürekli internetin kopması bonusu galiba.
20 gblık alanım olmasına rağmen dosya yüklerken sürekli ''dosya boyutu 50 mb olmalı'' diye uyarı alıyorum. ne yani yükleyeceğim en büyük dosya 50 mb mı olmakı?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar