bugün

/50
Dünya tatlısı yazar.
her gün adını görmekten bıktık yazarı. la illallah la.
Herkesle kanka olan uazar.
özrünü kabul etmediğim yazar. az daha yalvarsın.
Tehdit edilen yazar. Help mee.
Edit : sikayet edildim caylak yedim valla biktim anam. Son 1 ay 17 gun caylak yiyerek rekora imza aticam.
Edit2: ulu gossip ben yokken aldatma beni kafani kirarim.
edit3: sikayet edilmeden caylak edilmisim. peh. 7 gun caylak yiyerek yine rekora imza attim.
uğurlu sayısı 125 olacak olan yazar. süreci burada her gün ben anlatacağım, kimse merak etmesin. kendisi çaylak olacağı için durumu anlatamayacak.
Canımın içi olan yazar.
herkesin sevdiği yazardır. bana mahkeme kararıyla yakında çıkacak olan 4 bin- 6 bin lira arası değişen bir ücreti öderken bakalım kaç kişi yardım edecek göreceğiz.
Başka biriyle karıştırmıyorsam henüz 18 yaşında ergen bir kardeşimizdir.
6 bin tl de para mi ? Bende bisey var sandim.
Fly inn geliyor aklıma.
Çaylak yemiş kankişim..
Ben burdayım tatlı kıs merak etme.
şahsım yüzünden çaylak olmuştur. moderasyon malesef çaylaklığı kaldırmıyor, denedim.
arkadaşın fotoğrafını gördüm,mesajdan yürüyecek arkadaşlarıı uyarıyorum yürümeyin.leş.
Natalie yazar olana kadar sözlükte yas ilan edilmiştir. Bende seks orucu tutacağıma söz veriyorum aşkısı merak etme. Bu arada sözlüğün en çok sevilen yazarısın.
tam bir zilli yazar. herkese de aşk yaşadığımızı söyşemiş bütün kızlar sen natalie ile aşk yaşıyorsun olmaz diyor, kısmetimi kapatan yazar, puf.
en kısa zamanda bursa'da ağırlamaktan onur duyacağımız taş yazar. kısmetimi kapatacaksa natlie kapatmalıdır.
sevenlerinden ayri kalmis yazar. caylak yapanlar utansin beni puiii.
not: sozluk bacilari ben yokken kisir neyim yapmamissiniz yasimi tutmussunuz eyv.
geri dönüşünü şölenlerle kutladığımız sevgili yazarımız!
bi ara görmüştüm; naftalin diye okumuştum. Özel mesajla; bunu nick altına yaz demişti. Küfür etmiştim bi de , gelmiş diyo ki ben bayanım. Ne yapayım amk; yüzüne karşı tatlım, canım, Balım deyip de arkandan mı küfür edeyim. Küfürü Sana ediyorum ki hakkındaki güzel düşünceleri başkalarına soyliym.
Geri dönmüş yazar, hoşgelmiş.
Bana gene eşek demiş yazar. Bu sefer eşek heriften farkli olarak eşek sıpası dedi ama olsun sipa daha sempatik..*
yumurta gibi cocukmuşum öyle dedi, kızlar arasında iyi bir şeymiş. sanırım kekledi beni.
nickini sol frame de gorunce helvasi yapilmis sandigim yazar.
canim helva cekti mk.
haniim kalk helva yap azcik bana!
helva yemek icin oldurulmek istenen yazar. hey dostum daha kolay yontemler var. mesela 5 tl ye de helva yiyebilirsin ?
© copyright 2005 - 2026