bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
(bkz: gel pisi pisi)
insanlık tarihinin bilip bilebileceği en muhteşem yüzyıldır.
bu haftaki bölümünde binnur kaya yı görünce sevindiğim bir bölüm olmuştur. süperdi zaten. bu kadın boğazına düşkün arkadaş her dizi de belli ediyo bunu...
Show tv de yayınlanan kanuni sultan süleyman ve hürrem aşkını konu alan dizi.
muhteşem yüzyıl dizisi asmalı konak dizisinin 1500 lerde geçen versiyonudur.aynı senaristin*elinden çıkmış aynı kalıplarla yazılmıştır.
-asmalı konakta ağa olan seğmen karakteri ve tutkuyla aşık olduğu karısı vardı.muhteşem karşılığı ise kanun-i ve hürrem
-asmalı konakta seğmen in dominant annesi vardı.muhteşemde ise valide sultan var.
-asmalı konakta seğmen in babası öldüğü için seğmen işlerin başına geçti ve macera başladı.muhteşemde de süleyman nın babası öldü o padişah oldu ve olaylar başladı.
-asmalı konakta ailenin yanında çalışan hizmet edenler vardı.aşçı hizmetçi şöför vs.bunların da kendi aralarında konuşmaları dedikoduları,dertleri dizinin bir bölümünü oluştururdu.muhteşemde de sarayda çalışan aşçısı,harem ağası,cariyeler filan aynı görevi görüyor.onlarında günlük yaşamları anlatılıyor.ee 90 dk nın dolması lazım bir şekilde.
-asmalı konakta bir dicle vardı.seğmenden çocuğu vardı.çocuk ortalarda dolaşıyordu.muhteşemde is şehzade mustafa var.
yani aynı senarist,aynı kalıpları kullanarak bir diziyi böyle yaratır.
-asmalı konakta ağa olan seğmen karakteri ve tutkuyla aşık olduğu karısı vardı.muhteşem karşılığı ise kanun-i ve hürrem
-asmalı konakta seğmen in dominant annesi vardı.muhteşemde ise valide sultan var.
-asmalı konakta seğmen in babası öldüğü için seğmen işlerin başına geçti ve macera başladı.muhteşemde de süleyman nın babası öldü o padişah oldu ve olaylar başladı.
-asmalı konakta ailenin yanında çalışan hizmet edenler vardı.aşçı hizmetçi şöför vs.bunların da kendi aralarında konuşmaları dedikoduları,dertleri dizinin bir bölümünü oluştururdu.muhteşemde de sarayda çalışan aşçısı,harem ağası,cariyeler filan aynı görevi görüyor.onlarında günlük yaşamları anlatılıyor.ee 90 dk nın dolması lazım bir şekilde.
-asmalı konakta bir dicle vardı.seğmenden çocuğu vardı.çocuk ortalarda dolaşıyordu.muhteşemde is şehzade mustafa var.
yani aynı senarist,aynı kalıpları kullanarak bir diziyi böyle yaratır.
tam hatırlamıyorum; ama şuna benzer bir diyalogla karşılaştığım dizi. *
hürrem: ben şimdi sultan mı oldum?
sultan süleyman: yavaaşşş!
hürrem: ben şimdi sultan mı oldum?
sultan süleyman: yavaaşşş!
(bkz: hugh hefner)
meryem uzerli dışında boş beleş dizi. ko götüne rahvan gitsin.
bu hafta yeni degil kolaj bolumu yayinlanacak olan dizi.
izlemediğim, izlemeyeceğim dizidir. duyduğum kadarıyla fazla seviyesiz bir diziymiş.
(bkz: entrikalı bir yüzyıl)
leyla ile mecnun varken aynı gün, izlemek deli saçmasıdır.
(bkz: halvet var dediler zapladık)
(bkz: gece gece yine halvet var)
isminin "hürrem sultan" olarak değişmesi gereken dizi.
izleyenler bilir, dünyaca ünlü 2009 yapımı muhteşem kraliçe adlı kore dizisinin yandan yemişi. aynı mantık üzerine kurulu. bu yüzdendir ki halk osmanlı'yı yanlış tanıtıyor diye tepki gösteriyor.
show tv'nin her akşam ana haber bülteninde "şöyle iyi, böyle kaliteli, hürrem yüzüğü, mahidevran saçı, valide sultan kolyesi" şeklinde pompalamaya çalıştığı, hiçbir aksiyonu olmayan, sıkıcı dizi. bir "halvet"dir gidiyor, başka da bir şey yok.
hürremin gittikçe çirkinleştiği dizi.bana mı öyle geliyor biliyorum kadın çok itici gelmeye başladı gözüme.
an itibarıyla izleyipte bir bok anlamadığım dizi. sultan süleyman zamanında hürrem diye tutuşurken şimdi yüzüne bakmamaktadır enteresandır.
Şöyle bir baktım lakin 3-4 bölümden beri izlemiyorum. Hürrem yakında Yarmagül'ün tahtını alıcak gibi duruyor. Hani hamilelikten değil farklı bir şey var.
an itibariyle hürrem says;
--spoiler--
allahım çok şükür bismilla
--spoiler--
(bkz: sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım)
--spoiler--
allahım çok şükür bismilla
--spoiler--
(bkz: sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım)
güncel Önemli Başlıklar