bugün
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak3
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- stres yönetimi6
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- askerlik2
- doğuda yaşayan yazarlar4
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi2
- erotik şarkılar2
- okulda itaat2
- arkadaşlar ben güzel miyim5
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- free ceuta2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- gulmekicinyaratilmis11
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- stres2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- rüşvet5
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- gocu6
- kylie minogue5
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- true koş4
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- tinder3
- din3
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- don kişot2
- sıkıcı bir yazar olmak2
- napolyon sendromu2
- mohamed salah ghaly11
- kuran ı kerim meali6
- hamburgerin çok abartılması5
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- petrol2
- saldıran köpeğe şma demek4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- lahana turşusu3
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- sözlük kızları dans ediyor3
- tai lung8
- çerçeve yasa9
muhteşem bir site. sitenin içeriğini hazırlayan ekibi çok yakından tanıyorum. hepsi de islam hakkında çok şey biliyorlar.
gerçekten mucizeleri yalanlamak için bin dereden su getiren bir site. siteyi şans eseri buldum, en basitinden "parmak izi hikayesi" isimli yazıları gözüme çarptı bakayım dedim. acaba aslında parmak izi vücudumuzun ince detaylı bir bölgesi değil mi diyecekler diye düşündüm ve yazılarını okumaya koyuldum.
20 paragraflık ve yüzlerce satırlık makalemside ise anlatılan şu;
1- parmak izi denmiyor parmak ucu deniyor.*
2- parmak izinin hassaslığı islam'dan önce de biliniyordu.*
klasik ateist zırvaları, geçiniz.
ha bir de şunu diyeyim, allah'ın dünya'ya yumurta şeklini verdiği söylediği ayetlere(#25902152) bakıp "ee islam'dan önce x bilim adamı da dünya yuvarlaktır demişti ama" diyen ateistcikler hiçbir astronomun, hiçbir bilim adamının bu ayet inmeden önce dünya yumurta yani geoit şeklinde olduğunu söylediğini söyleyemez. zaten islam'dan önce de dünya'nın şekli hakkındaki fikirlerin %99'u düz, tepsi şeklinde, bir boğanın boynunda duran büyük bir taş gibi şeylerdi. %1?** tesadüf ya, şu an benim bu yazıyı yazarken kullandığım 10 parmağı kontrol eden beynin işlevleri de tesadüf. hep mikroptan, balıktan, maymundan, börtü böcekten vs. evrildik biz zaten o da tesadüf anasını satayım, o da tesadüf.
dediğim gibi, geçiniz.
20 paragraflık ve yüzlerce satırlık makalemside ise anlatılan şu;
1- parmak izi denmiyor parmak ucu deniyor.*
2- parmak izinin hassaslığı islam'dan önce de biliniyordu.*
klasik ateist zırvaları, geçiniz.
ha bir de şunu diyeyim, allah'ın dünya'ya yumurta şeklini verdiği söylediği ayetlere(#25902152) bakıp "ee islam'dan önce x bilim adamı da dünya yuvarlaktır demişti ama" diyen ateistcikler hiçbir astronomun, hiçbir bilim adamının bu ayet inmeden önce dünya yumurta yani geoit şeklinde olduğunu söylediğini söyleyemez. zaten islam'dan önce de dünya'nın şekli hakkındaki fikirlerin %99'u düz, tepsi şeklinde, bir boğanın boynunda duran büyük bir taş gibi şeylerdi. %1?** tesadüf ya, şu an benim bu yazıyı yazarken kullandığım 10 parmağı kontrol eden beynin işlevleri de tesadüf. hep mikroptan, balıktan, maymundan, börtü böcekten vs. evrildik biz zaten o da tesadüf anasını satayım, o da tesadüf.
dediğim gibi, geçiniz.
yemin ediyorum, sorsan mucizenin anlamını ve lugatını bilmez.
mal klasiklerinden biri * aptal seni lan 7 kat sema'dan bahsediliyor gitmiş salak 7 katmandan bahsediyor biosfer starosfer, ekzosfer vesaire.
ya öküz, birinci kat semayı yıldızlarla süsledik diyor, yani birinci katın ardında daha bir şey gözükmüyor ki şu an?
sen birinci katın içindeki 7 katmanı örnek verip bu mucize değil diyorsun.
ahah öküz lan bu amk, sikeyim bilgini senin amip afik.
mal klasiklerinden biri * aptal seni lan 7 kat sema'dan bahsediliyor gitmiş salak 7 katmandan bahsediyor biosfer starosfer, ekzosfer vesaire.
ya öküz, birinci kat semayı yıldızlarla süsledik diyor, yani birinci katın ardında daha bir şey gözükmüyor ki şu an?
sen birinci katın içindeki 7 katmanı örnek verip bu mucize değil diyorsun.
ahah öküz lan bu amk, sikeyim bilgini senin amip afik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar