bugün
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak3
- sude sendromu3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu7
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi15
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- 30 yaşına girmek5
- hayatinin bittigini fark etmek2
- mauro icardi13
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı2
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- sırrı süreyya önder28
- and the oscar goes to5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- affetmenin gücü6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- ey insan2
- sarapci koala58
- akrostişli şiir6
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- hristiyanlık7
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- en sevdiğiniz sayı3
- ellerim bos gonlum hos28
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- de niro vs pacino3
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- sözlükteki linç kültürü12
- tutmayan başlık açma rehberi7
- gocu34
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
Kışın morun, eflatunun en güzel tonlarını taşıyan sümbüllerle, nergizlerle bezenen, bahçelerinde hala kendiliğinden arapsaçı biten, tam karşısında Foça, biraz açıklarında Midilli uzanan, istanbul'da sabahları yataktan sürünerek zar zor çıkan bizleri, yılın her mevsimi dünyanın en güzel gün doğumunu karşılamak üzere zıpkın gibi ayağa kaldıran canım kasabam.
esnafından azıcık kazık yesekte acısını gülen yüzlerini görünce unuttugumuz, süper koyları ve deniziyle, henüz biriyle tanışmak kısmet olmasa da ayı balıklarıyla ve bol virajlı yoluyla çok sevdiğim ve bundan sonra daha sık görüşeceğimiz şirin belde.
denizi oldukça temiz olan, karaburun'a bağlı izmir beldesi. yaz aylarında hafta içleri oldukça tenha olup hafta sonrası ciddi bir yoğunluk yaşamaktadır. ayrıca sezen aksu'nun burada bir villası bulunmakta olup yılın belli dönemlerinde kafa dinlemek için geldiği gözlemlenmiştir.
Doğu yanıbaşında Mertekyanı tepesi olan izmir'in Karaburun ilçesine bağlı bir bucak merkezi.
mutlaka gidilmesi gereken mavi flamalı plajında denize girip, ayıbalığında günbatımının izlenmesi gereken bir kasabadır.
balıkçı kasabalarının belki de en güzeli en temizi...
henüz çeşme, bodrum, marmaris kadar tanınıp suyu çıkarılmamış izmirin güzel beldesi, kesinlikle ölmeden görülmesi gereken yerler arasındadır.
Pek tanınmayan izmir' e 80km uzak olan tatil mekanıdır. Ayıbalığı ile ünlüdür. Akşam saatlerinde kesinlikle korsan koyuna gidilmeli daha sonra rotada içilmelidir. * Bu arada belediye başkanının söylediğine göre Aras Otel yıkılıp yerine hastane yapılması planlanan kasabadır.
gençlik döneminde muhakkak gidilip, bir kaç gece kalınması gereken yerdir. Yanılmıyorsam, dünya üzerinde şu an en fazla oksijene sahip olan yerdir kendisi. iskeledeki mekanlarda da sabaha kadar bira içip, muhabbet edebilirsiniz dükkanlar kapanır ama size kimse kapatıyoruz demez, üstelik bir kaç nevale verip hayırlı geceler bile dileyebilirler.
denizi çeşmeden daha temiz olan şirin belde.
yolları virajlı olsada o yolu çekmeye değecek havası, manzarası, denizi olan yerdir. dalış yapanlar içinde denizi idealdir.
benim üzerimde memleketim olmamasına rağmen ayrılırken memleketinden ayrılıyor hissi uyandıran tek yer. denizini falan koy bi kenara da insanları çok iyi bu memleketin.
Özlemdir. Rahatlıktır. Doğadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar