bugün
- ben geldim naneler12
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- bir ay çaylak olmak4
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- cilgincapkin13
- ben senin yerinde olsam4
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlükteki kavganın amacı5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- arap gel oğlum5
- en sevilen su markası2
- yarası olan gocudur5
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- aşık olmak2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- suca suruklenen cocuk7
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- aslan3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- sokak köpeği3
- the merich8
- futbol10
- temmuz6
- liseliler için uyku vakti3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- burhaniye6
- yorgun mermi13
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- çingene2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- vincent van gogh5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- allah4
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- uludağ sözlük cenaze namazı2
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
hobi olarak yaptığım yürüyüş biçimi.
(bkz: manakin)
estetik harikası dans hareketi.
bu hareketi yapamayan michaelin taklidini iyi yapıyorum demesin.
bu hareketi yapamayan michaelin taklidini iyi yapıyorum demesin.
http://www.facebook.com/#...o.php?v=10150090798486110
şöyle bir videosu vardır ki, adamı ortadan ikiye yarar. yani beni yardı en azından.
şöyle bir videosu vardır ki, adamı ortadan ikiye yarar. yani beni yardı en azından.
yarım saat civarı yapmayı denediğim, fakat ayaklarım ağarmaya başlayınca ümidimi yitirip bıraktığım dans türü.
edit: imla.
edit: imla.
yetenek sizsiniz yarışması sayesinde!! her hafta seyretmeye fırsat bulduğumuz dans figürü.
(bkz: billie jean)
Neil Armstrong'un popülaritesini michael jackson' a kaptıran olay.
(bkz: circle glide)
şu günlerde maykıl ceksın anısına 1 dk'lığına yapılması gereken ceksin dansıdır.
tabu oynarken karşınıza çıkarsa kastırır şöyle 1-2 dakika.
yasak kelimeler
---------------
yürümek
michael jackson
pop
şarkıcı
geri
topuk
bla bla bla..
"abi hani ileriye doğru yaparsın ama aslında.. dur ya.. hani bi adam vardı.. hmm.."
yasak kelimeler
---------------
yürümek
michael jackson
pop
şarkıcı
geri
topuk
bla bla bla..
"abi hani ileriye doğru yaparsın ama aslında.. dur ya.. hani bi adam vardı.. hmm.."
her çağda en güzel havlu çorapla halısız bir mekanda yapılan michael jackson dansıdır.
lise çağlarında en güzel timberland* ayakkabılar vasıtasıyla yapılabilen efsanevi mj dansıdır.
michael jackson ile bağdaşmış, televizyonda görüldüğünde ekrana yapıştıran nadide danstır. aslında zor görünse de, birkaç denemeden sonra başarıyla yapılabilir. tabii michael jackson'unki kadar güzel olmaz, o ayrı.
parke üzerinde çorapla, rahatlıkla yapılabilen danstır. ayakta botlarla okulda teneffüslerde denemeye gerek yoktur. mj'nin ayakkabıları gibi ayakkabılar olsa, zemin müsait olsa; çok kolay yapılır zaten. tabi ki mj kadar estetik durmuyor asla, apayrı onunkisi; ama en azından tadını alıyor ve moonwalk yaptığınızı hissediyorsunuz.
atlet - kapri - çorapla oturma odasında moonwalk yapmanın tadı ise gerçekten bambaşka oluyor, ailenin alkışları eşliğinde. evet sorunluyuz.
atlet - kapri - çorapla oturma odasında moonwalk yapmanın tadı ise gerçekten bambaşka oluyor, ailenin alkışları eşliğinde. evet sorunluyuz.
Michael Jackson'ın 16 Mayıs 1983 tarihinde Motown müzik şirketinin 25. yıl kutlamalarında Billie Jean şarkısı eşliğinde ilk kez sergilediği dans.
pop dünyası gibi o da öksüz kalmıştır...
artık öksüz kalmış müthiş dans.
bugünden itibaren her izleyişimizde yüzümüzde masum bir gülümseme ile 'hey gidi hey' diyeceğimiz dans türü. belkide 'sahi bi moonwalk vardı ne oldu ona' diyeceğiz kimbilir, insanoğlu unutkan...
Michael Jackson'un ilk kez Montown 25'te yaptığı dans hareketidir.Ayrıca Michel Jackson'un en çok bilinen hareketlerinden biridir.Aynı zaman da number one'dur.Diğer bir deyişle ay yürüyüşüdür.
Şu aralar çok denediğim ve başarılı olduğumu düşündüğüm müthiş bir dans hareketidir.
Şu aralar çok denediğim ve başarılı olduğumu düşündüğüm müthiş bir dans hareketidir.
yapılması aslında çok basit olan zor bir görüntüdür. (bkz: Hiç bir şey göründügü gibi değildir)
sol bacak tam yere bassın bacak ve taban düz. sağ ayak geride, diz kırık. sol geriye çekilir, geriye çekerken ayaklar pozisyon değiştirir (sağ ayak yere basar).
sonra sağ çekilir.
michael jackson yaptığında ağız açık şekilde izlemek mecburidir.
sonra sağ çekilir.
michael jackson yaptığında ağız açık şekilde izlemek mecburidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar