bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- arkadaşlar iyi geceler7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- çerçeve yasa31
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- nervio4
- türbede dua etmenin şirk olması13
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- hikayenin kötü adamı olmak4
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- g i l d e d l i l y10
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- tomşak dudaklı kezo4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- ekşi sözlük referans19
- acıktım lan3
- kitap okuma alışkanlığı4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- özgür özel15
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- memleketime şiir3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- engelleyen insan kibri6
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- fingirdek erkek2
- ben bir ceviz agacıyım6
gerçek bir maço ile ömür geçmeyeceğini düşünen ama her dediğine olur diyen erkekten de hoşlanmayan günümüz hanım kızlarının hayallerinde yarattığı erkektir.
nasıl mı olur?
mesela;
sizi belli bir süre tanıdıktan sonra yemeğe çıktığınızda menüyü aldığı gibi siparişi verir. öküzlük gibi görünse de hanım kızımız "ay ne sevdiğimi biliyooo" şeklinde mutlu olur.
kızımız gece dışarı çıkmak istedi arkadaşlarıyla, ama kız kıza.
"bi de bu geyik vardır;
-aşkııom evlenince sen arkadaşlarınla gezicen ya, ben de gezerim dimii kendi arkadaşlarımla.
+nassı yani?
-yani ne biliiim bara gideriz, bi cafede oturur muhabbet ederiz falan.
+gün yaparsın. Altın alırım ben sana...
-aşkım pırlanta günü olsun."
Neyse konuyu saptırmayalım. En son kızımız gece dışarı çıkmak istemişti ya "ne işin var o saatte dışarıda" şeklinde çemkirmez modifiye edilmiş maço. Akıllı davranır ve " o saatte gerçekten senin için endişelenirim, nasıl döneceksin eve " der ve bi şekilde sevdiceğini ikna eder gitmemeye.
Kızımız yazın askılı giymiş gelmiş. Modifiye edilmiş maçomuz burada yine benzer bir tepki verir;
"çok yakışmış, mükemmel olmuşsun ama etraftaki öküzlerin bakışları ne kadar da rahatsız edici. Dimi aşkım?"
Giymeyeceksin deseydi ona inat her gün farklı bir askılı giyecekti.
evlenmişler...
ikisi de işten gelmiş. kızımız yemek yapmak için koşturuyor... bu noktada erkek kişimiz her türlü oturup televizyon izleyecek ama tvyi mutfakta izler de arada eşine laf atarsa kızımızın suratı düşmez.
yani maçosun mutfağa girmezsin, modifiye maçosun mutfağa girersin ama televizyon izlemek için. *
Böyle işte...
Kavga etmeden, hem sevdiğini düşündüğünü hissettirecek hem de bunu tatlı dille yapacak.
Ben pek görmedim, istemem de...
Ama bekleyenler var biliyorum.* *
Bana göre çakma maço ona göre modifiye edilmiş.
*
nasıl mı olur?
mesela;
sizi belli bir süre tanıdıktan sonra yemeğe çıktığınızda menüyü aldığı gibi siparişi verir. öküzlük gibi görünse de hanım kızımız "ay ne sevdiğimi biliyooo" şeklinde mutlu olur.
kızımız gece dışarı çıkmak istedi arkadaşlarıyla, ama kız kıza.
"bi de bu geyik vardır;
-aşkııom evlenince sen arkadaşlarınla gezicen ya, ben de gezerim dimii kendi arkadaşlarımla.
+nassı yani?
-yani ne biliiim bara gideriz, bi cafede oturur muhabbet ederiz falan.
+gün yaparsın. Altın alırım ben sana...
-aşkım pırlanta günü olsun."
Neyse konuyu saptırmayalım. En son kızımız gece dışarı çıkmak istemişti ya "ne işin var o saatte dışarıda" şeklinde çemkirmez modifiye edilmiş maço. Akıllı davranır ve " o saatte gerçekten senin için endişelenirim, nasıl döneceksin eve " der ve bi şekilde sevdiceğini ikna eder gitmemeye.
Kızımız yazın askılı giymiş gelmiş. Modifiye edilmiş maçomuz burada yine benzer bir tepki verir;
"çok yakışmış, mükemmel olmuşsun ama etraftaki öküzlerin bakışları ne kadar da rahatsız edici. Dimi aşkım?"
Giymeyeceksin deseydi ona inat her gün farklı bir askılı giyecekti.
evlenmişler...
ikisi de işten gelmiş. kızımız yemek yapmak için koşturuyor... bu noktada erkek kişimiz her türlü oturup televizyon izleyecek ama tvyi mutfakta izler de arada eşine laf atarsa kızımızın suratı düşmez.
yani maçosun mutfağa girmezsin, modifiye maçosun mutfağa girersin ama televizyon izlemek için. *
Böyle işte...
Kavga etmeden, hem sevdiğini düşündüğünü hissettirecek hem de bunu tatlı dille yapacak.
Ben pek görmedim, istemem de...
Ama bekleyenler var biliyorum.* *
Bana göre çakma maço ona göre modifiye edilmiş.
*
(bkz: burhan altintop).
(bkz: bukalemun)
bir nevi miki mouse'tur. hani aslında var olan, ama sanal gerçek...
*
*
günümüz kadınlarının en ideal erkek tipidir. çünkü default olarak maço sertliğini içinde taşımaktadır her ne kadar modifiye etmişse de...
bu kardeşimizin * * en güzel özelliği, hiçbir konuya net yaklaşmamasıdır. her daim bir açık kapısı vardır. ama çenesini çok iyi kullandıgı için hatun kişiye istediğini yaptırır.
her hareketinde hatun kişiye istedigini verir ve mevzunun gereksiz inatlaşmalarından sıyrılıp istedigini de alır!
işte dostlar bu psikolojik savaşta galip gelebilen modifiye maço kardeşlerimizi tebrik eder, aln-ı kabağından öperin !
bu kardeşimizin * * en güzel özelliği, hiçbir konuya net yaklaşmamasıdır. her daim bir açık kapısı vardır. ama çenesini çok iyi kullandıgı için hatun kişiye istediğini yaptırır.
her hareketinde hatun kişiye istedigini verir ve mevzunun gereksiz inatlaşmalarından sıyrılıp istedigini de alır!
işte dostlar bu psikolojik savaşta galip gelebilen modifiye maço kardeşlerimizi tebrik eder, aln-ı kabağından öperin !
genco'dur. bi eliyle piyano çalarken, diğer eliyle saldırganın yumruğunu yakalayıp kafayı gömer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar