bugün
- ona bir şey söyle8
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- borsa4
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sudekiray3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- berrak tüzünataç3
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- spiderman mi döver batman mi5
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- stres yönetimi6
- eğitimde sınav sistemi2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- kardeş2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- komik olmayan komedyen2
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- doğuda yaşayan yazarlar5
- insan zamandan ibarettir3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- trabzonspor7
- gocu4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- mauro icardi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- elalem ne der4
iett'nin mobil uygulaması. Harita özelliği ile size yakın olan durakları ve duraklardan geçen otobüs hatlarını görebiliyorsunuz. aynı zamanda aradığınız hattın durağa gelmesine kaç dakika var kaç dakika önce geçti hepsini gösteren güzide uygulama. teşekkürler iett.
Rezalet uygulama.
Beklediğim otobüsün durağa gelmesine 4 dk. Var gösteriyor 7-8 dakika bekliyorum otobüs görünürde yok. Sonra güncelliyorum bu sefer 1 dk. Kaldığını gösteriyor. Tamam diyorum gelir birazdan 5 dk daha bekliyorum ama nafile. Sonra tekrar güncelleyince otobüsün durağa gelmesine 18 dk olduğunu görmekteyim.
Şu saatlerde çok fazla trafik de yok. Hani dakikası dakikasına uysun diye beklentimiz yok ama en azından otobüs duraktan yeni geçtiyse onu bilelim ona göre hareket edelim.
He sadece eleştirmek mühendis adama uymaz. Dakika ile iş yapamıyorsunuz ya da trafikten dolayı simüle edemiyorsanız ilgili otobüsün en son geçmiş olduğu durağın ismini ve seçtiğimiz (bulunduğumuz) durağa kaç durak kaldığını yazın. Bu da benim naçizane önerim.
Beklediğim otobüsün durağa gelmesine 4 dk. Var gösteriyor 7-8 dakika bekliyorum otobüs görünürde yok. Sonra güncelliyorum bu sefer 1 dk. Kaldığını gösteriyor. Tamam diyorum gelir birazdan 5 dk daha bekliyorum ama nafile. Sonra tekrar güncelleyince otobüsün durağa gelmesine 18 dk olduğunu görmekteyim.
Şu saatlerde çok fazla trafik de yok. Hani dakikası dakikasına uysun diye beklentimiz yok ama en azından otobüs duraktan yeni geçtiyse onu bilelim ona göre hareket edelim.
He sadece eleştirmek mühendis adama uymaz. Dakika ile iş yapamıyorsunuz ya da trafikten dolayı simüle edemiyorsanız ilgili otobüsün en son geçmiş olduğu durağın ismini ve seçtiğimiz (bulunduğumuz) durağa kaç durak kaldığını yazın. Bu da benim naçizane önerim.
Hiç bir işe yaramayan uygulama bir kerede dediği vakit gelse şaşırcam her şeyde olduğu gibi bunuda becerememişiz.
insanların zamanını acımadan yalanlar dolanlar ile çalan devlet kurumu uygulaması. sorunu en başından çözüp indirmemeniz gereken, verdiği bilgilerin yüzde 90 oranla yanıltıcı olduğu, büyük ihtimalle yetkililer tarafından kontrol bile edilmeyen kendi haline bırakılmış çöp uygulamadır. evet.
(bkz: rezalet)
(bkz: rezalet)
otobüs duraktan çoktan geçip gitmiş olmasına rağmen otobüsün durağa henüz gelmediğini, daha 3-4 durak mesafe olduğunu gösteren dandik uygulama. otobüsü kaçırırsınız güvenmeyin.
2-3 sene öncesine kadar istanbus diye bir uygulama vardı. flightradar gibi bütün otobüslerin nerede olduğunu takip edebiliyordun. hızını, kapı numarasını vs her şeyi izleyebiliyordun. nedendir bilinmez birdenbire çektiler uygulamayı.
nefretimsin mobiett.
nefretimsin mobiett.
Moovit var bundan kat kat iyi ve doğru.
aynen kardeş güneş yönünün de rotaya göre hareketini de eklemeleri lazım.
saat kaçta geçeceğini söylesin yeter amk.
saat kaçta geçeceğini söylesin yeter amk.
2020'den beridir üzerinde geliştirme yapılmayan ve yarın itibariyle yerini otobüsüm nerede uygulamasına bırakacak hededir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar