bugün

bugün körüklü merceds citaro g otobüse denk geldiğim bir iett hattı.
görsel
haznedar'dan dolaşsa da merkezi ve güzel güzergahı olan bir otobüs.
dünden beri nedense gelmesi gerekenden geç geliyor ama geç geldiği için de otobüse yetişebildim. akıllı durak olduğu için kaç dakika sonra geleceği gözüküyor.
bizim evimizin oraya giden muhteşem otobüs. iyi ki var. bu otobüs olmasa n'apardım.
seçimden sonra yine seferleri azaltılmış. mesela zeytinburnu kalkışlı 22.20 seferi vardı ama iptal olmuş. en geç zeytinburnu'ndan hafta içi 22.20 yerine 22.00'da kalkıyor. ama allah'tan sabah seferleri artmış sanki.
bu eski sefer saatleri.
görsel
bu da yeni sefer saatleri. iyi ki ekran görüntüsü almışım ama 7 buçukla 8 buçuk arasına sonradan sefer koyması iyi oldu.
görsel
bugün körüklü mercedes connecto halini gördüm ve çok mutlu oldum.
görsel
sefer saatleri nasıl olduysa eski haline dönmüş çok şükür.
bugün geç geldiği için çok kalabalık geldi. orta kapıdan falan binenler oldu.
bugün siyavuşpaşa'dan bindiğim için normalde incirli'den binsem 19.00 seferine anca yetişecekken böyle 18.40 seferine yetiştim ve otobüs de körüklüydü. siyavuşpaşa'dan binmesi de güzel olan otobüs.
dün kalabalık geldiği için arka kapıdan bindiğim otobüs.
geçen sene kışın 40 dakikada 1 gelirdi ve çok kalabalık olurdu, körüklü de gelmezdi ama artık daha sık geçiyor iyi ki. körüklü de geliyor bazen hem de.
öğlen bina yıkıldığı için bu otobüse binmek yerine yayla'ya yürüyüp 97t'ye bindim.
görsel
görsel
görsel
iyi ki bu hat kısaltılmış. diğer hatların kısaltılması kötü ama bu hat kısaltıldığı için galataport'tan yayla'ya giderken aktarma ücreti ödemedik.
artık pazar günleri de iett çalışıyormuş ancak sefer saatleri ilkbahara göre azalmış. allah'tan artık kütüphaneye gitme mecburiyetim yok da mk97'ye binmek zorunda kalmıyorum.
bu ilkbahardaki sefer saatleri;
görsel
bu da şimdiki sefer saatleri;
görsel
en azından artık 18 ile 19 saatleri arasında daha fazla seferinin olması güzel olan bir otobüs.
artık eskisi kadar körüklü otobüs çalışmasa da sevdiğim bir hat. eminönü'nden binerken genelde 97a'yı tercih ediyorum ama.
daha çok incirli'den binerken kullandığım bir otobüs. yayla'dan binerken daha çok 97a ve 97t'ye biniyorum.
An itibarıyla içinde bulunduğum otobüs hattı. Üsküdar beni bekle! *
Konsere gitmek üzere binmiş olduğum iett hattı.
görsel
görsel
Saatleri zaten seyrekti, daha da seyrekleşmiş.
© copyright 2005 - 2026