bugün

evet. başlı başına bir sorundur bu. özellikle de misafirliğe gidilen ev kalbur üstü bir ev ise kişi kılıktan kılığa girebilir. gecenin bir yarısı tuvalette nasıl s.çacağının ya da işeyeceğinin hesaplarını yapar?

sanki, b.ku nükleer bir atık, sidiği kimyasal bir sıvıymış ve dünyaya son verecekmiş gibi çıkmak bilmez.

edit: en iyisi kişi yanında lazımlık götürmelidir.

-üstad sen de s.çıp sıvadın ama.
+ya fehmi. bilirsin. misafirlik. tuvalet kullanma sorunu...
medenice işinizi hallederseniz sorun olmaktan çıkacak olan eylemin misafirlikte büründüğü çehre.
suyun bir anda kesildiğini düşününce el yıkayamamaktan daha büyük bir sorun var demektir.**
çok büyük bir sorundur. eğer benim gibi talihsizseniz hele yerin dibine girip orada bir süre yaşamak istersiniz.

galiba orta 1 deydim. afedersiniz arkadasın evinde mıçıyordum. önce tereddüt etmiştim yapmasam, tutsam mı diye ama sonra dayanamadım. tuvalette kendime emin bir yer bulma hissi içinde kokulu kokulu çatır çatırken bir anda arkadaşımın annesi girdi içeriye!*!

sen hem misafirlikteyken mıç hem de git bunu arkadaşın annesine sun. yok böyle bir utanma hali yok...
tuvaleti tıkamanız durumunda, iceride uzun sure kalmanız ve kabir azabı seklınde gecen dakikaları dogurabilir, hayatın anlamını sorgulayıp tanrıyla pazarlıga bile baslayanlar mevcuttur.
bu sorunların en büyüğü ah mary vah mary de işlenmiştir.
evvela insanı eve kadar beklemek veya misafir evinde işini görmek arasında ikileme iten sorundur. eve kadar beklemek seçeneği kısa vadede yarar sağlar ancak uzun vadede can sıkıcıdır. eğer daha da sıkışırsanız iyice rezillik olabilir. bununla birlikte misafir evinde tuvaleti kullanmak da ayrı bir problemdir, bilhassa kadınlı erkekli kalabalık bir grup söz konusuysa, herkesin, sizin o anda ne yaptığınızı biliyor olması tedirginlik verir. klozete otursanız kendinizi istanbul deplasmanında anadolu takımı gibi hissederseniz. işinizi kazasız belasız bitirip yerine dönüp oturduğunuzda ise orada sizden mutlusu yoktur.
(bkz: misafirlikte tuvalete girmek)
(bkz: misafirlikte tuvaleti kokutmak)
tuvaletin tıkanması halinde en yakın camdan çıkma işlemini yapmanız gereken misafir kenefi....
gelen misafirlerin lavaboya işemeleri ihtimal dahilinde olduğundan, sadece misafirler için ayrılan tuvaleti kullanmaları önerilmelidir...
evden çıkmadan hacet gideren kişilerin yaşamadıkları bir hadisedir. şayet yatılı kalınmış bir misafirlik durumu söz konusu ise zaten samimiyet mevcuttur ki yatı olayı yaşanmıştır, hacet giderirken kasıntı durumlar yaşanmasına gerek yoktur.
+ duzgun otursana ya, ne oyle buzusuyon?
- ya seyy...eee.. ya bosver.. *
+ olum noldun, adet sancisi mi? *
- yaa ama utaniyom soylemeye..
+ haa soyle desene yahu. aramizda iki kilo bokun lafi mi olur, hahaahaa..
- sagol abi, soldan ikinciydi degil mi? *
+ evet, takil sen..

seklinde diyaloglara neden olan sorunsaldir.
misafirliktesinizdir. bağırsaklarınızdan gelen sesler ve gaz sıkışmaları yüzünden sürekli kendinizi kasar vaziyettesinizdir. büyük felaketin tellalı gibi 2 koltuk yanınınızdakileri bile rahatsız eden guruldamlardır bunlar, tez zamanda s.çmanız gereklidir artık. bu arada sürekli ikram üstüne ikram edilir bir şeyler. yemeseniz geri çevirseniz "ölümü gör bak hatırım kalır" diye trip yersiniz. anlatamazsınız derdinizi. en sonunda sorarsınız lavabonun hangi yönde olduğunu. biri size rehberlik eder genelde kapıya kadar ışıkları ve kapıyı açar. karşınızda bütün ihtişamıyla duran klozete doğru yönelirken daha pantolonunuzu ve altındaki bilimum çamaşırlarınızı sıyırmaya başlarsınız. ve o büyük an gelir çatar. daha hafif bir yüklenmeyle bir gürültü kopar. salondan gelen şen kahkahalı sohbetler bir anda kesiliverir, televizyon açıksa sesi kısılır. insanlar birbirlerine sorarlar ses dışardan mı geliyor acaba diye. siz bu arada aldırış etmeden özgürlük anıtı gibi dikersiniz eserinizi klozetin içine. sıra el yıkama ve sifon çekmeye gelmiştir aktivite bitiminde. ama ne yazıkki sifon çekilince gitmez o şaheser olduğu yere demir atmıştır sanki. alel acele sağda solda deterjan filan ararsınız el alemin lavabo dolaplarının içinde. sonrası allah'a kalmış bir olaydır dua etmeye başlarsınız sürekli saate bakarak vaktiniz dardır. kısacası sürekli problem yaratır bu stresli vazife. en iyisi eve saklamaktır.
ev sahibinden ev sahibine fark vardır,,
evdeki hesap çarşıya uymaz her zaman,,alafranga istersiniz klozet çıkar,,tam tersi daha fazla yaşanır tabi..
eğer ev sahibinz yeniliklere karşıysa,,tuvalet kağıdınızı yanınızda götürmeniz tavsiye edilir.,,örneğin hande ataizinin wc camına sıkışma olayı!
amacının aslında tuvalet kağıdı almak için kısa yoldan karşıdaki markete ulaşmak olduğunu biliyor muydunuz?! belki de öyledir,,genel bakmanın zararı yoktur,,bu entry
bu entry....öhö öhö,,,bu entry,,,
misafirlikteyim devam edemicem!!!:P
ev sahibinin, "kendini evinde gibi hisset" sozunu soylemesini bekleyen misafirin'in gayri ihtiyari sorunudur.
misafirlige gittiginiz evin tuvaletinde sifonu cekince bokun gitmemesi *
"ya gitmezse", "dışarıdan duyulur mu" gibi paranoyalara sebebiyet verebilen komik, utancın hat safhalarda olduğu vahim durum.
eğer tuvalet, ev sahibinin oturduğu yere yakınsa daha büyük bir sorun haline gelir. tutmak çözüm olmuyorsa; tuvaleti yaparken boş yere sifon çekilir, musluk sonuna kadar açılır... ev sahibiyle biraz daha samimiyetiniz varsa şarkı söylenir...
(bkz: hepimiz insanız)
ya biri sesi duyarsa diye tedirgin olunan durum.
tuvaletin çok kirletilmesi durumunda korku ve paniğe kapılınılan içerdekiler geç çıktığımda ne der gibi saçma takıntılar yaratan durumdur.
bir eve ilk kez misafir oluyorsanız sorunlardan sorun beğenmenize neden olan eee.. sorun.
1.tuvaletin yerini bilmediğinizden tuvaletiniz olduğunu "tuvalet neredeydi acaba" diye duyurmak zorunda kalırsınız.
2.ev sahibi sizin tuvaletiniz olduğunu anladığından "acaba içinden kıh kıh gülüyor mudur?" diye düşünürsünüz.
3.evin sifonu bozuk ya da tazyiksiz olabilir. en kötüsü de bu.
4.tuvaleten çarçabuk çıkmak zorundasınızdır. yoksa insanlar "ahahaha düştü mü acaba?" diye düşünmeye başlarlar.
tuvalet kagidi yeterli mi?
sifon calisiyor mu?
taharet muslugu sorunsuz mu?
klozete atilan kagit tuvaleti tikamadan ilerliyor mu?
bu dort sorunun da cevabinin evet oldugu bir ortamda hic sorun haline getirilmeden islem tamamlanabilir.
hatta istenmeyen durumlarla karsilasilmamasi icin operasyonun baslayacagi noktada sifon cekilir ve sifonun bosalip yeniden dolma suresince cikaracagi sesten yararlanarak ses cikartici bagirsak faaliyetleri hizlica tamamlanabilir.
(bkz: misafirlikte ses çıkarmadan işemeye çalışmak)
uçakta kullanmaktan zor olmayan hadisedir.
(bkz: 737de tuvalet kullanma sorunu)
(bkz: misafirlikte sıçılan bokun gitmemesi) *